Forum Dom Developerzy: Polska
ZMIEŃ
      inwestycje

inwestycje

(88 wyników)
    • Witam, Od jakiegoś czasu próbuję znaleźć ciekawą inwestycję nad morzem. Niestety z marnym skutkiem: albo okazuje się, że oferty w rzeczywistości odbiegają od tego co się o nich pisze albo... deweloperzy nie odpowiadają na zapytania. A mówi się, że rynek zwalnia... ;-) Czy macie jakieś doświadczenia w tym zakresie? Możecie polecić deweloperów i ich inwestycje? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie opinie na ten temat. Interesują mnie przede wszystkim lokalizacje łatwej dostępne z Warszawy, ...
    • Rozglądam się za mieszkaniem w centrum Krakowa. Widziałem reklamę w prasie Perla Verona (Verona Building). Inwestycja będzie na dębnikach i jak się dobrze zamachnie to z okna można rzucić kamieniem w Wawel. Kto wie coś konkretnego?
    • Niniejszym rozpoczynam aktualne zestawienie trwajacych i rozpoczynajacych sie inwestycji mieszkaniowych. Bede stopniowo dodawac, czasem wrzuce swoj komentarz, i Was tez zachecam do poszerzania i komentowania tejze listy. 1. chrobry.pl/soft-elektronik-deweloper-w-szczecinie Architektoniczne brzydactwo, ceny wciaz nieadekwatne do srednio-niskiego standardu. Wbrew temu, co zachwala deweloper - tzw "czynsze" i oplaty eksploatacyjne na zbyt wysokim poziomie. Ceny - od 4800 za m2, utrzymanie...
    • Witam, Szukam opinii, czy warto kupować mieszkania w nowej inwestycji przy ulicy Słomczyńskiego. Co z tymi barakami? co z miejscami parkingowymi? Jak narazie dojazd jest nieciekawy wąską uliczką wzdłuż zaparkowanych samochodów. Jak sprawa wygląda w zimie?
    • Witam, Zastanawiam się nad zakupem mieszkania przy ulicy Parkowej. Czy jest bardzo głośno od Alei Powstańców Śląskich? Będzie to drugi blok od tej ulicy więc pewnie trochę przytłumi głośność i są ekrany dźwiękoszczelne, ale martwię się, że to nie wystarczy... Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z mieszkaniem w tej okolicy?
    • Jestem back :) Na poczatek pare linkow do inwestycji, gdzie sa dostepne mieszkania: www.artbud.szczecin.pl - centrum, Boh. Warszawy www.coliseum.pl - Warszewo oraz Osiedle pod Zaglami www.calbud-developer.pl - Magnolia Park, gotowe www.comfortime.pl - Warszewo, inwestycja wstrzymana www.ciroko.pl - budynek w centrum www.genferhomes.com - Magnolia Park :) gotowe www.makdom.com.pl - Warszewo (pazdziernik), Dabie www.modraosiedle.pl - Bezrzecze, gotowe www....
    • Ile firma Włodarzewska musiała zapłacić za taką reklamę w Gazecie Stołecznej?
    • Witajcie, Zastanawiam sie nad zakupem mieszkania w tej inwestycji. W sumie wszędzie blisko, na piechote do centrum. Czy ktoś z Was zakupił tam mieszkanie? jakiemacie odczucia co do tej inwestycji. Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi, które pomoga mi podjąc decyzję pozdrawiam
    • Ziemi nie da się dodrukować tak jak pieniędzy i basta
    • świetna lokalizacja funkcjonalne mieszkania sprawna budowa www.makdom.com.pl/oferta.php?item=1&miasto=2&inwest=49&opisAll=true#opis
    • W użyciu w języku polskim słowo "willa" oznacza elegancki, duży dom JEDNORODZINNY. A to co pokazują, to domy.
    • LOL Muszą ograniczać, bo przecież w PL nie opłaca się budować i sprzedawać mieszkań przy cenie mniejszej niż 10k/m2 ;) Rynek nie znosi próżni - znajdą sie tacy, którzy będą sprzedawać taniej :) Już WC Destruction się kiedyś obraziło na motłoch, że nie chce kupować "apartamentów" za 10k/m2 i obiecało wyjazd do Rosji - niestety nie spełnili swej obbietnicy :(
    • Tym sie udalo, a reszta moze pomarzyc o takiej sprzedazy. Jak widac deweloper a deweloper to duza roznica. Mieszkania sprzedawac to trzeba umiec
    • Czy AZS to godna zaufania spółdzienia? Może znajdą się osoby znające temat ich nowej inwestycji przy ul Gęsiej??? Mam zamiar podpisać umowę rezerwacyjną, bardzo proszę o jakiekolwiek informacje.
    • Szukam informacji od osób, które podpisały umowę z firmą Światowe Inwestycje i mają z nimi WYBUDOWANY dom. Sporo jest osób które zamierzały podjąć współpracę ze ŚI, ale jakoś nie mogę znaleźć na forum nikogo, kto już mieszka...
    • jestem przed zawarciem umowy developerskiej, chętnie skontaktuję się ze wszystkimi, którzy też chcą u tego developera kupić dom - Centrum Developer w Sosnowcu.
    • witam, zamierzam podpisać umowę wstepną na tę inwestycję, ale poważnie zastanowił mnie zapis w umowie: "Strony ustalają, że w wyniku prowadzenia robót mokrych w różnych porach roku rzeczywista wilgotność tynków i podłoży nie będzie przeszkodą w odbiorze budynku mieszkalnego oraz podpisania aktu notarialnego." Podobno to tereny podmokłe, więc może chodzi o to że grzyb będzie wychodził... proszę o podpowiedź, proszę o wskazówki dotyczące współpracy z deweloperem odnośnie ewentualn...
    • Niecały rok temu zainwestowałem w niewielkie mieszkanie budowane przez ATAL w Krakowie (Bronowice koło Ikei). Wówczas cena za m2 po doliczeniu m.postojowego, balkonu i komórki wyniosła ok. 7,5 tys. Termin realizacji - II połowa 2009 - i generalnie prace trwają. Wszystko byłoby super, tylko że kryzys rozwija się w najlepsze i zastanawiam się, czy zerwanie umowy nie jest obecnie najlepszym wyjściem. 1. Być może odzyskane pieniądze, nawet po potrąceniu kary za zerwanie wystarczą z nadmia...
    • taaaa.... ustawa ustawą a potem zaczną się klocki z wywłaszczaniem ludzi którzy mieszkają na terenach zalewowych i co roku drą się że ich zalewa a państwo (czyli i ja) finansuje im remonty wyposażenie itp. "bo ludzi w nieszczęściu zostawić nie można".Głupota to też nieszczęście. Przykładem jak to będzie wyglądało - przypadek pary warchołów przez 20 (!) lat blokujących budowę drogi.Pamiętam jak po powodzi w 1997r mieszkańcy wsi pod Raciborzem gdzie miał być duży zbiornik retencyjny wrze...
    • Szukając mieszkania czy domu, mozna przeszukać całą gamę propozycji. Chcąc kupić mieszkanie trzeba wydać 500 - 600 tysiecy, znalazłam propozycje zz Budmar Investment www.bud-mar.pl , czy ktoś zna tą firmę???, bo wygląda bardzo interesujaco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się