Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      jeep

jeep

(9 wyników)
    • Dzień dobry W czasie naszego pobytu we Włoszech mamy zamiar na jeden dzień wyskoczyć do Portofino. Mam pytanie o parkingi, najlepiej bezpłatne w Portofino. Gdzie parkować aby jak najszybciej dojść do portu? Pozdrawiam i z góry dziękuję :)
    • Czy w tym roku będzie udostępniony? Kiedy? I za ile? Pozdr.
    • szczególnie mi miło, że autorka jest naszą forumową koleżanką.... Malgo - Twoja druga książka jest jeszcze lepsza od pierwszej, brawo, gratuluję! Kapitalna lektura. Piękny język. Nieśpieszna narracja. Mnóstwo ciekawych detali.. Masz liczne talenty, pozazdrościć! Polecam! www.cyfrowaszafa.pl/toskania-dzien-po-dniu-p-6663.html ciao jeep
    • Witam! Szukam w drodze powrotnej z Chorwacji na 2 noce noclegu jako bazy wypadowej do zwiedzania. Proszę o poradę. dziękuję , Maria.
    • Witam, jestem tak zafascynowany po rejsie tymi statkami, że zmontowałem video Pozdrawiam
    • Planujemy jechać w przyszyłym roku z Vacansoleil do Włoch pod namiot - Riwiera Adriatycka, ewent. jezioro Garda. Prawdopodobnie zatrzymamy się na jakimś campingu w Austrii na noc ponieważ jedziemy z dwójką małych dzieci i długa trasa będzie męczaca. Jaka najlepsza jest trasa, jakie ceny winietek i jakie po drodze opłaty na płatnych odcinkach -jedziemy ze śląska. Na jaką pogode możemy liczyć po 20 czerwca?
    • Znam nieco wybrzeże Adriatyku, Sycylię, Cinque Terre, Viareggio... Interesy zawodowe spowodują, że będę czas jakiś w okolicah Genui Czy możecie zaproponować atrakcyjne miejsca nad M. Śródziemnym na włoskiej riwierze? Takie na weekendowy wypad... Nie tyle zależy mi na cichych pustych plażach, ale raczej na wakacyjnej atmosferze letnigo kurortu... Nigdy tam nie byłem, proszę o wskazówki... Pozdrawiam jeep
    • cos mi obilo o uszy, ze tak jakies specjalne jest potrzebne? nie bede wlazic na piechote, tylko jeepem z przewodnikiem, ale mimo wszystko klapki moga byc? czy bardzo sie niszcza, lepiej wybrac jakies gorsze?...
    • Jak Włosi postrzegają Polaków? Czy nas lubią? Czy zauważają podobieństwa mentalne (o ile one naprawde istnieją).. Czy Włochom podobają się Polki? Pomijając urodę - jakieś cechy charakteru? Pytam z ciekawości - parę dni temu w gronie przyjaciół Italomaniaków mieliśmy długą dyskusję - a żadno z nas (niestety) we Włoszech nie mieszka. Na razie :-) pozdrawiam jeep

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się