jeep

(5 wyników)
  • Jak zorganizowac wypad do Wadi Rum z Aqaby? Znacie jakies dobre miejscowe biuro? Ile trzeba przeznaczyc na taki wyskok? Pozdrawiam!
  • Planuję wyjazd do Tunezji (Sousse). Ciekawa jestem jakie tam są obecnie ceny czy porównywalne z tym w Polsce? Interesuje mnie cena wypożyczenia leżaka i parasola, napoje, piwo czy wino (a może tam napojów alkoholowych nie wolno pić?), wycieczki (3-dniowe jeep safari).
  • wybieram sie do Kenii i Tanzanii,macie jakies doswiadczenia z www.safaritravel.com.pl ??????? jesli tak, napiszcie prosze
  • Byłem w Tunezji dawno temu, wybieram się pod koniec sierpnia - do Sousse. Poszukuję aktualnych informacji o cenach. Parasol na plaży, woda mineralna, piwo (i gdzie jest), komunikacja, rower wodny, przejażdżka na wielbłądzie i inne. Za wszelkie informacje z góry dziękuję. Indris in spe tropikalny
  • Czesc i czolem, jedziemy za tydzien i na tydzien do Turcji, do Marmaris. Biuro: Wezyr. Mamy nadzieje troche odpoczac i jednoczesnie pozwiedzac. Wiemy juz ze np. do Kapadocji jest za daleko, ale moze ktos moglby nam poradzic jakie inne, ciekawe wycieczki wybrac... Czy warto plynac na Krete, czy lepiej zwiedzac na miejscu? Czy ktos probowal juz raftingu? Czekamy na odpowiedz. Milego wypoczynku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się