siejest 21.12.10, 08:24 Witam, jestem tak zafascynowany po rejsie tymi statkami, że zmontowałem video Statki Costa Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: Statki Costa 21.12.10, 10:24 eeeee nachalna reklama siejest sieniepopisałeśsie... wesołych ciao jeep Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Statki Costa 21.12.10, 11:00 Reklama (?), może dla Costy ale nie dla mnie przecież haha. Costę polecam ale czy reklamuję..., hmmm, no fakt ale bez korzyści dla mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: Statki Costa 21.12.10, 15:27 wiem że Ty nie reklamujesz ale ten film reklamowy cukierkowy a prawda? jak zawsze po środku nie ma nic o kabinach bez okien tłoku na basenie wycieczkach które trwają 3h (i zobacz w tym czasie Kretę, Neapol czy Capri) plastikowym jednak (bez urazy siejest) sposobie na wypoczynek... ale może jestem niesprawiedliwy jeep Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Statki Costa 21.12.10, 17:53 Tak, prawda jest gdzieś pośrodku. Wiele jest form wypoczynku i każda ma swoje plusy i minusy ale w głównej mierze z punktu patrzenia wypoczywającego. Na szczyt jakiejś góry z rodziną (dzidzi, babcia itd. haha) trudno się wybrać na przykład. Kabiny bez okien są oczywiście i nikt tego nie ukrywa, ja miałem kabinę z balkonem ale uwierz, w kabinie byliśmy tylko aby spać. Jasne balkon miał wielki plus rano ale byłbym tak samo zadowolony z kabiny z "tylko" oknem albo i bez. Tłok na basenach..., no tak raz jest, raz nie ma ale zawsze można odprężyć się w SPA a po za tym w dzień wychodzi się raczej na ląd a wtedy nic nie stoi na przeszkodzie aby wyjść i na jakąś plażę. Wycieczki, tutaj masz tyci rację ale wycieczki organizowałem nam sam. Czas na nie uzależniony jest oczywiście od czasu postoju w porcie; od kilku godzin tylko jak wspomniałeś po kilka dni. Nie jesteś niesprawiedliwy, jest poprostu wiele form wypoczynku. Mi się podobało a podoba mi się i samotne wyjście z plecakiem czy safari jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś