Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      kliniki

kliniki

(12 wyniki)
    • witam wszystkie kobietki, od dawna szukam informacji na temat porodu w prywatnej klinice.Przyznam,że nie udało mi się znaleźć zbyt wiele.Znacie może adresy prywatnych szpitali? Z góry dziękuję za informację.
    • hej witam wszytskie serdecznie. chcialam sie was zapytac czy korzystalyscie z uslug kliniki damiana w warszawie. ]przenioslam sie do warszawy i jestem w 5 tygodniu ciazy. musze zmienic lekarza a jednoczesnie wybrac klinike w ktorej bede rodzic. z informacji jakie mam klinika damiana zapewnia kompleksowa usluge. A moze mozecie mi polecic dobra klinike w warszawie. dziekuje za wszytskie odpowiedzi
    • Mam rodzić w grudniu w klinice na Kopernika. Bardzo proszę o opinie na temat tego szpitala. Zwłaszcza wszystkie dziewczyny, które juz tam rodziły. Dodam, że jestem pod opieką lekarza, który tam przyjmuje porody i bedzie również przy moim porodzie. Z góry dziękuję wszystkim dziewczynom za opinie, pozdrawiam Kinga i 32 tyg. niunio.
    • dziewczyny znacie może jakies dobre kliniki prywatne w Woj. Dolnoslaskim?
    • prosze o porade jaki jest dobry lekarz i połozna, ja chodze na Polna w poniedz na wizyte do dr Bruszewskiego lub dr Bałoniak, znacie ich prosze o opinie. Mam pyt jaki jest cennik jesli bym chciała lekarza przy porodzie, czy połozna tez sobie cos zyczy?????
    • Kochane za parę tygodni rodzę, bardzo proszę o radę, który szpital mam wybrać. co słyszałyście o Żeromskim z góry dzieki za podpowiedź
    • Czy któraś z Was miała jekiś kontakt z tą kliniką, rodziła tam lub ma taki zamiar, bardzo proszę napiszcie. Słyszałam dużo dobrego, termin porodu mam na marzec, więc chce powoli i z rozwaga wybrać miejsce gdzie mój malec przyjdzie na swiat. Dodam, że w moim przypadku może być konieczne cc. Całuski dla wszystkich Mam i ich pociech.
    • Witam! Szuakm dobrego lekarza z Krakowa. Możecie polecić swoich? Nie muszę dodawać że powinien to być dobry fachowiec, za namiary będę bardzo wdzięczna. To moja pierwsza ciąża dlatego tak się przejmuje:), moja urocza Pani ginekolog nie jest położnikiem:(.
    • Witam! Czy są tu Mamusie z Bytomia? A może przewidywany termin to wrzesień lub październik? Chetnie wymienię poglądy o tutejszych lekarzach i przychodniach. Interesuje mnie też kwestia porodu w bytomskim szpitalu. Pozdrowienia!!!
    • Jestem umówiona na takie USG 4D za 2 tygodnie, chciałabym sie dowiedziec jak wygląda obraz na takim USG tzn czy bardzo rozni sie od normalnego USG i czy warto iść
    • Wybralam sobie prywatna klinike na porod-choc to jeszcze daleko,ale... Czy wiecie cos na temat tego miejsca?Pare moich kolezanek tam rodzilo,ale moze jakies swieze newsy macie? Bede rodzic z moja dr.ktora jest ginekologiem i mnie prowadzi,co myslicie o takim ukladzie?Moze lepiej wziasc polozna,ale wtedy kwestia lekarza bedzie niewiadoma i jeszcze wariata trafie czy co? Poradzie cos od siebie dzieki
    • Szukam i szukam,i na razie znalazlam tylko panstwowe kliniki gdzie robia takie badania, ale tam problem, ze chyba robia tylko inwazyjne (po 15 tygodniu ciazy) a takich na razie nie chcialabym robic i koniecznie chca skierowania i kariotypy (ktory b. ciezko bedzie mi dostac), natomiast jedyna klinika, ktora znalazlam prywatnie, wydaje mi sie, ze jest dosc droga (600pln za badanie). Gdzie jeszcze w Wawie mozna zrobic to badanie? Nie ukrywam, ze sprawa jest dosc pilna :) mam niecale 2 tyg ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się