Forum Zdrowie ZEZ isko
ZMIEŃ
      kliniki

kliniki

(12 wyniki)
    • Witam wszystkich!Mam bardzo wazne dla mnie pytanie.Czy wiecie moze jaka jest u nas w Polsce najlepsza klinika okulistyczna,ktora leczy wady wzroku?Ja mam zeza na jedno oko i nosze soczewke kontaktowa +5,5 Prawe oko ucieka mi nawet w soczewce.Prosze napiszcie cos i pomozcie gdzie najlepiej i do kogo i zglosic?Koszta dla mnie nie stnowia problemu.Skontaktowalam sie z klinika wroclawska wco?Prosze napiszcie mi czy jest dobra?I gdzie najlepiej sie leczyc?Pozdraiam
    • Czytam Wasze opinie i juz nie wiem co robic dalej. Z waszych informacji mozna wywnioskować , że bardzo istotne jest miejsce , gdzie robia zabieg. Jest tak: Zapisałam sie na zabieg najpierw na Ceglaną(gdzie chodzę z dziećmi) na sierpień. Szpital ten jest jednak troche przerażający- brak jednego lekarza, pacjęci wchodza i wychodzą, brak jesnych odpowiedzi. Znalazłam to forum i postanowiłam udac sie do kliniki 2000. Myślałam , że tam polecana P. doktor poświąci mi czas porozmawia , ...
    • u dr.Jochan w Katowicach, w ramach NFZ? czy jestescie zadowoleni z efektow?
    • Czesc. Jestem szczesliwym posiadaczem zeza od urodzenia. Zez w obu oczach, w dziecinstwie operacja na kazdym oku. Oprocz problemow z wygladem, ktore drecza chyba nas wszystkich, meczy mnie brak komfortu widzenia. Tzn w przypadku patrzenia do dali, zmiany akomodacji itd. odczuwam wyrazne napiecie i zmeczenie jednego oka. Za ok. miesiac bede mial operacje zeza na jednym oku, zostal tam jeszcze jeden nieruszony miesien, i zastanawiam sie, czy moje problemy z widzeniem sie skoncza. Do...
    • Witam. Do mojej operacji zostały 2 tygodnie. Niestety przemyslając całą sprawę, poczułem sie troszke zniechęcony. Otoz zabieg mam mieć wykonywany w klinice w katowicach przy ul. Ceglanej. Moje odczucia wzięły sie z bardzo dziwnego sposobu przyjmowania pacjętów. Byłem tam drugi raz. Otoż, za pierwszym razem na moje uciekające oko zostały mi przepisane okulary i cwiczenia. Mialem nadzieję ze bedzie dobrze. Otoz badając mnie przy drugiej wizycie, mialem zrobione badanie kątow zeza. Z...
    • Witam. To forum znalazła około 2 lata temu.Poczytałam co piszecie o zabiegu na zeza i od tamtej pory nosiłam się z zamiarem zrobienia czegoś z moimi oczami. Zeza mam o pierwszego roku życia. Psychicznie mi nie przeszkadzał, jakoś dawałam radę, ale w dorosłym życiu (27 lat) widzę po osobach, które mają ze mną kontakt poraz pierwszy, że mój zez jest kłopotliwy.... Chcę to zmienić dlatego zapisałam się na zabieg u dr Jochan w klinice 2000. Boję się bardzo. Przestraszył mnie fakt, ż...
    • Smutniutka, pisalam do ciebie na priva ale nie jestem pewna czy sparwdzasz pocztę. Czy udało ci sie dotrzeć do prof. Szaflika? a moze ktoś z forumowiczów wie gdzie ten profesor przyjmuje poza Kliniką na Sierakowskiego. I jeszcze jedno czy znacie realia w jaich przebiegaja konsultacje przed przyjęciem na oddział to tejże Kliniki. wiem że odbywaja sie raz w miesiącu ale o której trzeba przyjśc żeby być przyjętym. Nie chcę ciągnąć mojej mamy z drugiego końca Polski i w dodatku tu...
    • Mam 20 lat.Jestem na forum pierwszy raz i bardzo się cieszę, że Was znalazłam.W dzieciństwie miałam zeza rozbieżnego;po doborze odpowiednich okularów i ćwiczeniach ortoptycznych udało się go w znacznym stopniu zlikwidować.Niestety kilka miesięcy temu nastąpiła reaktywacja:(Uciekają oba oczka i wada się wciąż pogłębia(mam także krótkowzroczność-3).Nie wiem czym taka nagła zmiana jest spowodowana. Na Ceglanej w Katowicah stwierdzono,że nie mam szans na zabieg ze względu na mały kąt oka i ...
    • Drodzy forumowicze! W zwiazku z tym, ze wiele z nas szuka dobrego lekarza od ZEZiska postanowiłam stowrzyć listę. W temacie wpisujcie: ->miasto A w tresci wpisujcie przede wszystkim informacje tj: -> nazwisko i imię lekarza -> namiary na przychodnię/gabinet/szpital (czyli jak się można zapisać, dojechać itp) -> cena wizyty (jesli przyjmuje prywatnie) -> kilka słów o lekarzu, czemu go polecamy. No to do dzieła! Liczę na Was :-)
    • poprostu chodzi mi o to że w Wawie ponoc czeka sie na operacje 3 miesiace góra 4, a w Bytomiu bodajże półroku??? prawda to??
    • W jednej ze swoich wypowiedzi wspomniałaś że miałaś zabieg w prywatnej klinice okulistycznej. Chyba tej www.klinika2000.pl/index.htm Tak przynajmniej zrozumiałam. Napisz proszę czy po zabiegu poszłaś do domu na noc, czy musiałaś zostać do drugiego dnia? Ile wynosi koszt takiej "przyjemności"? I w ogóle opisz jak to wszystko wygląda. Myślę że będą to też pomocne informacje dla forumowiczów. Dzięki Pozdrawiam
    • Witam ! Mam 24 lata i ta niesczesna wade wzroku (wedlug okulisty zez niejest duzy) ale i tak mi to przeszkadza w zyciu chcialbym was prosic o adres prywatnej (chodzi mi o dobra i sprawdzona) kliniki leczenia zeza (dodam ze glownie chodzi mi o kosmetyczne usuniecie wady niezalezy mi na przywruceniu pelnego widzenia) slyszalem ze koszt takiej operacji to okolo 2000zl prosilbym tez o napisanie jak wyglada sama operacja PROSZE PISZCIE ! moj adres grantex@op.pl POZDRAWIAM Tomaz24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się