Forum Na emigracji Matki Polki w UK
ZMIEŃ
      kliniki

kliniki

(13 wyniki)
    • dziewczyny czy Wasze pociechy odwiedzily kiedys klinike dentyst tu w UK?chodzi mi o kwestie uspienia dziecka (??), czy istnieje ryzyko, ze usuna zeba ktorego mozna zaleczyc? podzielcie sie doswiadczeniem pls.pozdrawiam.
    • Mam pytanko czy był juz ktos z Was w nowej klinice z dzieciaczkiem u pediatry chciałabym wiedzic ile kosztuje wizyta i czy pediatra jest wart polecenia? z góry dzieki za odpowiedz:))
    • Mialam w sumie nie pisac o tym, ale wlasciwie to czemu nie, moze ktos sie zastanowi zanim sie na taka opcje zdecyduje. Pare tygodni temu pojawil sie u mnie problem ze zdrowiem, efektem, ktorego byly bardzo silne bole nadbrzusza. Pare razy bylam na A&E ale niewiele wskorali, kazdy mowil co innego. Moja GP byla niedostepna, jej zastepstwo tez nie bardzo wiedzialo co i jak. Czekajac wiec na wizyte, po tygodniu zycia w bolu postanowilam sie wybrac do polskiej kliniki - taka forma desperac...
    • Jestem (byłam?) pod opieką dermatologa - znamiona i przegapiłam wizytę - byłam pewna, że następną mam 26.05, a dziś dostałam list adresowany do mojego GP, że nie stawiłam się na wizytę 6.05 i kolejny termin nie został wyznaczony :-( Wiecie moze co zrobić w takiej sytuacji? Mam dzwonić do szpitala, umawiać się do GP? Wypisali mnie z kliniki bez prawa powrótu? :-(
    • Mam spory problem z zabkami mojego synka. Ma niespelna 1,5 roku i juz sie zrobil zoltawy nalot przy gornych jedynkach i dwojach. Nie jest dzieckiem butelkowym, w miare mozliwosci myjemy zabki- wiadomo super dokladnie nie pozwoli na razie. Strasznie sie martwie co bedzie dalej i jak najszybciej chce sie udac do DOBREGO DENTYSTY,ktory cos podpowie i zaradzi. Jesli znacie jakiegos dobrego, najlepiej w we wschodnim Londynie prosze podajcie namiary!!!
    • czy jest mozliwosc zrobienia usg w ciazy prywatnie u ginekologa , tak jak w polsce ?
    • Zwariuje :) Szukam kliniki, w ktorej szczepa przeciwko ospie (polnocny Londyn). I chyba osiwieje!! Co najmniej, jakbym chciala kupic rozowego slonia w kropki bordo (a moze byloby latwiej!). Dzwonilam do GP, nic nie wiedza, poradzili, by zadzwonic do NHS Direct. Pani w NHS Direct dala mi numery do jakichs prywatnych klinik, ale niestety, nie robiatam szczepionek pezciw ospie (w jednej pan mi powiedzial, ze przeciwko ospie to nie, ale maja przeciwko grypie, jak chce!!!) Czy ktoras z Was miala...
    • Mam pytanie odnosnie tej kliniki na Richmond specjalizujacej sie w stomatologii dzieciecej. Czy moze ktos z Was byl albo slyszal jakies opinie na jej temat? Za wszelkie info bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam Magda
    • Droga Gypsi, czy w UK moge wykonać badanie usg takie, jakie wykonuje się w PL około 12 tygodnia ciązy? Chodzi o NT /nuchel translucency/ i NB /nasal bone/. Jesli tak, czy wykonam je wg harmonogramu badań w szpitalu, czy musze szukac prywatnie? A jesli prywatnie to jak i gdzie? Bede wdzieczna za infos :)
    • Czy ktoras z obecnych tu mam wstawiala sobie kiedys implanty i moze polecic klinike stomatologiczna, ktora sie w tym specjalizuje? Najchetniej okolice Brighton, ale moze byc tez Londyn. Rodzina ma sprawdzona klinike w Warszawie, ale z opisu zabiegu, zdejmowania szwow, przykrecania srob gojacych, wyciskow pod korone itd to tych wizyt kontrolnych troche jest co wiaze sie z lataniem. Ktos sie orientuje jak to jest w UK? Ze ceny sa sporo wyzsze to widze w googlach.
    • Czesc wszyskim. Mam problem mieszkam na tootingu i szukam ginekologa. Jesli ktoras z was zna dobrego ginekologa bede bardzo wdzieczna z gory dziekoje. Pa.
    • Mamy sobie psa. Pies przylecial z nami z Polski i jest tu od ponad 2 lat. W miedzyczasie jezdzilismy z nim do Polski i wracalismy do UK. W zeszlym roku, konkretnie w lipcu, konczyla mu sie waznosc szczepionki na wscieklizne. Dostalismy zaproszenie z kliniki. Pies zostal zaszczepiony przed uplywem waznosci tej starej szczepionki. Wszystko wydaje sie ok, ale tu dochodzimy do moich obaw i watpliwosci. Wet, ktory szczepil psa, przystawil w paszporcie obok naklejki szczepionki, rozmazana pie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się