kliniki

(11 wyników)
  • Może ktoś z Państwa leczył się lub coś wie na temat leczenia w prywatnej klinice w Monachium u dr. med. Nikolausa Klehra. Mam brata chorego na czerniaka, lekarze postawili na nim krzyżyk tzn. brak dalszych sposobów leczenia. Interesują mnie koszty, sposób leczenia itd. Pozdrawiam Robert
  • chciałam zapytac wszystkich którzy mieli stycznosc z Gliwicami jak tam jest bo moja mama idzie 14 lipca na naswietlania RSM i chciałabym bardzo wiedziec jakiej opieki można się tam spodziewadz
  • Bardzo prosze o namiary kliniki w Bostonie stosującej terapie radiacją protonową. Moja znajoma ma czerniaka oka i ma być operowana w przyszłym tygodniu, czyli sprawa pilna. Drugie pytanie, jakie są dlugotrwałe skutki terapii interferonem? To dotyczy mojej żony (czerniak skóry stadium 3). Onkolog zalecił interferon przez ok 2 lata. Pozdrowienia, A.
  • Asia chcielibyśmy zasugerować również powstanie takiej listy z uwagi, że to może być bardzo pomocne wielu ludziom. W Polsce jest dużo szpitali, które specjalizują się w leczeniu określonych odmian nowotworów stosując metody leczenia niedostępne wielu szpitalach w Polsce tzw. unikatowe, jak na polskie warunki. Lekarze często nie informują swoich pacjentów o innych możliwościach leczenia w innych szpitalach na terenie kraju. Tobie pozostawiamy do rozważenia i w odpowienim miejscu po...
  • prośba(5)

Witam Od ok 3 miesięcy jestem czytelnikiem tego forum a właściwie od daty gdy dowiedziałem się ,że moja mama ma nowotwór pęcherzyka.Niedowierzanie,płacz,mój rodziny.Mama do tej pory nie wie. Z perespektywy 3 miesięcy chyba słuszna decyzja.Cały czas myśli że bolą ją kamienie.Klinika-miała być operacja ale okazało się ,ze serce za słabe i najpierw plastyka naczyń.Teraz nowy termin 8 czerwiec.Czas płynie a u mojej mamy objawy ksiżkowe,coraz silniejsze bóle itp. Boję się ,że ten czas jes...
  • Bardzo pilnie potrzebujemy lek talidomd, proszę wszystkich, którzy wiedzą cokolwiek na temat ceny i możliwości zdobycia tego leku o pomoc. może ktoś może odstąpić? Błagam o pomoc
  • Czy ktos z was zna godnego polecenia i specjalizujacego sie w tego rodzaju chorobach onkologa/chemioterapeute? Prowadzacty mame onkolog odmowil jej dalszego leczenia ale jakos mu nie ufam...i chcialabym udac sie do na parwde dobrego lekazra o druga opinie ... Mieszkam w okolicach Poznania, ale jak znacie kogos dobrego z innych okolic to prosze podajcie jakies namaiary. Z gory dziekuje.
  • czy może mi ktoś pomóc? u mojego taty wykryli guza 3cm, zrobili badanie i niestety - rak :(((( gruczolakorak brodawkowy... Szukam dobrego specjalisty, nie ważne gdzie, może być nawet za granicą... będę wdzięczna za pomoc.
  • Pisze z prośbą o pomoc dla moich kuzynów:( właśnie dziś się dowiedziałam że jeden z nich ma ziarnicę złośliwą a drugi międzybłoniaka opłucnej (azbestozę) gdzie się leczyć i u kogo pomóżcie:(:(:( tak mi smutno...:( dlaczego to wszystko takie niesprawiedliwe to tacy dobrzy ludzie:(:(
  • chciałam się zapytać, czy ktoś z państwa wie gdzie można zrobić dermatoskopię w Warszawie za darmo, czy Centrum Onkologii albo Poradnia dermatologiczna na Koszykowej dysponuje dermatoskopem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się