kliniki

(38 wyników)
  • Jakie macie doświadczenia z tą kliniką bo moje są następujące: Jako pacjentka byłam świadkiem jak na oddziale ginekologii zachowawczej wygląda "Kuracja" i czułam się dosłownie jak w spektaklu teatru telewizji pod tymże tytułem. Trafiasz tam i już na izbie przyjęć "porcja ostrych wrażeń", szantażu emocjonalnego i próba udowodnienia Ci , że Twoja dolegliwość (opisana przez lekarza kierującego) jako ostra kwalifikuje się do oczekiwania na termin. A jak w klinice wygląda oczekiwanie na termin?...
  • Witam Kto miał usuwane żylaki laserem w klinice Fragmat-med w Łodzi??? Miałam 9 lat temu operację polegającą na wyrywaniu żył po kawałku, nie polecam !!!!, po 4-o miesięcznej gehennie z okropnymi siniakami dwa lata przerwy i na nowo wstrętne olbrzymie żylaki. Bardzo mi zależy na opiniach osób mających zabieg laserowy za sobą, jak to przebiega mniej więcej wiem ale ile czasu się goi? czy wymagana jest hospitalizacja? Czy polecacie dr. Mrozowskiego z Łodzi?? Wszelkie informacje na...
  • szpital nr.2 ul.batorego15.czy ktos moze zna te klinike?czy jest dobra?moze ktoras tam byla operowana?
  • szukam dobrego specjalisty od nieplodnosci w krakowie albo niedalekich okolicach.
  • Hej. mam poważne problemy z oczami. Powinnam sie przebadac na wszelkie mozliwe sposoby. Znacie moze jakas sprawdzona klinike okulistyczna w Wawie? Za wszelkie informacje bede bardzo wdzieczna. Pozdrawiam. ax
  • przekopałam chyba cały internet- nekałam wielu stomatologów- moze wy pomozecie- jest w suchej beskidzkiej klinika stom gdzie wyrywaja zeby pod narkozą i na drugi dzień wstawiaja protezę za smieszne pieniądze- kiedys miałam do nich kontakt rozmawiałam ale zgubiłam- potrzebuje dla kogos bardzo pilnie- jezeli ktoś słyszał... bardzo duzo ludzi tam jezdzi -pomózcie bo sprawa poważna-dzieki
  • Wczoraj robiłam usg piersi - wyszedł guzek ok 12 mm, mam skierowanie na biopsję. Znalazłam posty, w ktorych duzo osób od razu wycina guzki z pominieciem biopssji, bo nie zawsze biopsja wychodzi miarodajna - można trafić na zdrową tkankę. Dodam, że w poprzednim badaniu 1,5 roku temu wszystko w piersi było ok. Czy ktoś z was moze mi polecić sprawdzonego onkologa na Wawelskiej?
  • Proszę o opinie.BARDZO!!!!!!!!!
  • czy ktoś się orientuje, gdzie jest jakaś dobra klinika onkologiczna jeśli chodzi o nowotwór piersi? Może ma ktoś namiary.
  • Hej Kobietki!:) Mam takie pytanko: czy będąc na oddziale w klinice ginekologicznej mam prawo nie wyrazić zgody na badania w obecności studentów? Niby wiadomo, że na kimś muszą się uczyć, ale raz już miałam taką akcję, więc wolę na przyszłość wiedzieć co powiedzieć, czy nie będą się ciskać jak się nie zgodzę. Proszę o szybką odpowiedź,plisss!:)
  • w najbliższym czasie czeka mnie artroskopia. Jestem troszkę wystraszona.. Czy możecie powiedzieć czy jest się czego bać?? Jakie ogólne wrażenie z zabiegu?? Jak się przygotować do zabiegu?
  • Czy wie ktoś może,gdzie oprócz szpitala w Tychach takie zabiegi wykonują na NFZ.A jeżeli tylko w szpitalu to jak długo trwa tam pobyt???Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje.Z góry dziękuje
  • Szukam informacji na w/w temat, jesli ktoś z Was miał to proszę o opinie, sugestie. Pozdrawiam
  • Mam pytanko,może ktoś się orientuje. W maju jade do kliniki na badania hormonalne,podejrzenie PCO i być może coś z nadnerczami. Biore tabletki antydepresyjne Asentre,z powodu nerwicy lękowej.I moje pytanie to czy muszę odstawiać te leki,czy mogą wpłynąc na badania hormonalne,niewiem czy dam rade bez antydepresantów,a nie chce żeby wyszły potem wyniki nie miarodajne. Miał ktoś podobną sytuacje??? Pozdrawiam.dziekuje za każda odpowiedz
  • Witam, bardzo proszę o aktualne informacje, gdzie we Wrocławiu mogę przeprowadzić laparoskopowy zabieg usunięcia guza na jajniku, być może razem z jajnikiem. Moja torbiel, to prawdopodobnie teratoma, może być konieczność usunięcia całego jajnika. Mam skierowanie do na Brochów na operację, ale skoro markery w normie i badanie histopatologiczne po łyżeczkowaniu także, to chciałabym uniknąć tradycyjnego cięcia, jeśli będzie to możliwe.
  • Czy któraś z czytelniczek forum była pacjentką kliniki ginekologicznej na ul.Krynickiej? Jak oceniacie leczenie np. dr Filipiuka? NA mnie wywarł pozytywne wrażenie - podejście profesjonalne do badania, sprzęt dobry, usg...choć trudno z nim prowadzić konwersację. Jakie jest wasze zdanie???
  • czy znacie ten problem? dotyczy to mlodej osoby. gdzie to leczyc, ile kosztuje,jak wyglada operacja? moze macie adresy klinik gdzie operuja to schorzenie? osoba ta ma jeszcze zwezenie naczyn krwionosnych w oku. pozdrawiam serdecznie i dziekuje za wszelkie informacje.
  • Chce sie tam ubezpieczyc na podstawowe badania,lekarzy, wizyty, itd. Czy warto? Jakie sa opinie o tej klinice? Jakich maja tam lekarzy?? Interesuje mnie wszystko. Dzieki.
  • Witam, czy ktoś ma namiary na klinikę ziołolecznictwa tybetańskiego, którą otwierał dziś Dalajlama w Warszawie? Czekam na operację usunięcia mięśniaka i chwytam się każdego sposobu, żeby uniknąć pójścia pod nóż - może zioła pomogą lub chociaż trochę zmniejszą mojego intruza ;-) Będę baaardzo wdzięczna za pomoc w tej kwestii, pozdrawiam.
  • Znalazłam na tym forum ginekologa, a o laryngologach jakoś tutaj cicho. Wiem, że jest sporo osób, które mają taki sam problem jak ja. Proszę, może ktoś zna dobrego laryngologa w Warszawie, a przynajmniej takiego, który nie olewa pacjenta (tak się zdarzyło w moim przypadku). Nawet posty o ZŁYCH laryngologach byłyby pomocne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się