Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      kliniki

kliniki

(38 wyników)
    • Szukam w necie polskich klinik, które używałyby dermarollera medycznego (nie kosmetycznego) w celu redukcji blizn. Znajduję jednak tylko oferty sprzedaży dermarollera kosmetycznego, który na blizny nie pomoże, no i ze dwie kliniki na drugim końcu Polski. Może ma ktoś jakieś namiary na kliniki posiadające dermaroller medyczny?
    • prosze doradźcie mi dobrą klinikę stomatologiczną w warszawie - i w miarę rozsądne ceny gdyż wydam tam majątek
    • Czy slyszalyscie cos o tej klinice? Mam do usunięcia brodawkę, która mi wyrosła nad ustami(dosc widoczne miejsce, prawda?) chcę ją usunąć ale szukam dobrego miejsca, w którym zrobia tez badanie histopatologiczne itd. Pozdrawiam MB
    • Ktoś coś wie? Zna ich metody i poziom skuteczności? Facet z tej kliniki reklamował że pomogli w kłopotach z włosami min. Dominice Ostałowskiej, z tym że o wszystkim mówil jakos tak mętnie, nie opisał (mam wrazenie ze celowo) metody leczenia. Nie wspomniał tez oczywiscie o orientacyjnych kosztach.
    • Chce nawiazac kontakt z osobami, ktoresame mialy zabieg wykonany w klinice Handsome-jest ich w Polsce kilkanascie.
    • Robiłam depilację laserem. Nie piszcie, że to jest bezbolesne - przecież to zwyczajne WYPALANIE włosa! Boli, i to jak! Ale efekty są godne ceny, niebotycznej skądinąd... :-)
    • Czy ktoras z was ma moze blizsze informacje na temat tej kliniki. Chodzi mi oczywiscie o chirurgie plastyczna. Moze wiecie rowniez cos o dr. Noszczyk? Moze znacie kogos kto poddal sie operacji plastycznej, (niekoniecznie w Melilocie) i chcialby podzielic sie info na ten temat? Z gory dziekuje i pozdrawiam :) Magd.
    • mam lekko odstające uszy ale strasznie mnie to drażnie szczególnie wtedy kiedy chcę spiąć włosy i zaczynam myśleć o operacji plastycznej żeby coś z tym zrobić, czy któraś z pań miała może taką operację i może mi coś podpowiedzieć, gdzie można coś takiego zrobić, ile mniej więcej to kosztuje ? itd. z góry dzieki MMM
    • Witajcie:) potrzebuję dobrej pani dermatolog z warszawy która poradzi i poprowadzi leczenie cery problematycznej. doradzi co i jak stosować, a nie tylko przepisze leki i tyle. poproszę o namiary telefoniczne lub kliniki. bardzo dziękuję i liczę na Waszą pomoc.
    • Witam, chciałabym tej wiosny pozamykać laserem rozszerzone naczynka na twarzy. Szukam więc dobrego i sprawdzonego gabinetu/salonu/kliniki na terenie warszawy. Planowałam zapisać się do MediDermu w Rembertowie ale przeczytałam w necie parę niezbyt pochlebnych opinii. Może któraś z Was poleci mi jakieś miejsce? Zależy mi żeby to był laser w warszawie. Z góry dziękuję!
    • Przyznaję całkowita rację! Jestem właśnie w trakcie leczenia trądzika różowatego (stadium poczatkowe) i bardzo się cieszę, że po wielu wielu wizytach u kosmetyczek trafiłam do lekarza kosmetologa i moja twarz dosyc szybko odzyskuje ludzki wygląd.
    • Sama jestem zinteresowana tą tematyką, dlatego przez moje ciągłe latanie po necie i szukanie dobrego rozwiązania znalazłam stronę czeską z kliniką w której zadziwiają mnie ceny, zobaczcie same ( chciałam jeszcze dodać, że przelicznik na polskie to mniejwięcej 1000kC=100zł. mniejwiecej! www.plastika-morava.cz/indexP.htm :) :D :) :D :) :D :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Interesuje mnie czy ktoś z was może robił sobie taką korektę w Warszawie , jeżeli tak to gdzie? Interesuje mnie też cena i czy jesteście zadowoleni. Jestem już na zabieg zdecydowana, ale wciąż szukam sprawdzonej, godnej polecenia kliniki w warszawie. Dziękuję.
    • Bardzo proszę o jakiś namiar na dobrego endokrynologa w Warszawie. Mam problemy z nadmernym owłosieniem i dostałam skierowanie od ginekologa do endokrynologa. Skorzystałam z publicznej służby zdrowia - najpierw czekanie na termin przez 2 miesiące, potem badania - kolejna wizyta po miesiącu - Skorzystałam z "usług" przychodni studenckiej na Krakowskim Przedmieściu Pani dr Frydel - było to raczej niemiłe doświadczenie - Pani dr Frydel właściwie nawet mi dzień dobry nie powiedział...
    • czy ktoś korzysta z usług tej kliniki, a dokładnie z usług stomatologicznych? chodzi mi o zabiegi chirurgiczne - stomatologiczne, usuwanie zębów mądrości ale nie do końca wyrośnietych. szukam dobrej i sprawdzonej kliniki, gdzie fachowo mogłabym taki zabieg wykonać. a moze znacie inną godną polecenia klinikę, gdzie pracują doswiadczeni chirurdzy stomatolodzy? dziekuje za odpowiedzi
    • Czy któraś forumowiczek leczyła ząbki u dra Fudaleja ? Czy warto?
    • samo dobre:)))) mam grzywke, ktorej nie nosilam od lat dzieciecych. mam czarne wlosy. mam czerwone pasemko z boku, troche czerwonego na grzywce i wygladam bosko. tylko cos do prostowania sobie musze kupic i bede cudna codziennie. kocham krzysia;)) xx.
    • Proszę o radę. Mam problem związany z występowaniem u mnie na nogach małych, drobnych żyłek - często określonych mianem pajączków naczyniowych i pojedynczych żył. Są one zbyt drobne, żeby usuwać je operacyjnie. Zastanawiam się nad innymi alternatywnymi sposobami usuwania żylaków. Myślałam wcześniej o skleroterapii, ale wiąże się ona z częstymi powtórzeniami podobno dość nieprzyjemnych zabiegów. Czy ktoś mógłby mi coś doradzić?
    • hejka podajcie prosze namairy na sprawdzone miejsce w kraku gdzie mozna usunac z buzki pieprzyka, ale chodzi mi o usuwanie laserowe. slyszalam ze jest taka klinika na tomasza, ale nie znam opinii na jej temat. i jeszcze jedno: operacja noska, ale tu juz oczywiscie nie ograniczam sie do kraka :-)))) dzieki wielkie za info!
    • Hmm od jakiegoś czasu nosze się z zamiarem operacji plastycznej noska,bylam ostatnio na konsultacji u dr n. med. Danuty Sarneckiej-Stefanowicz,czy ktoś coś słyszał na temat kompetencji tej pani doktor,czy ewentualnie możecie mi polecić z czystym sumieniem ewentualnie kogoś innego i z jakiej kliniki? Czekam na info

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się