kliniki

(16 wyników)
  • Witam moja gin.chce mnie tam wysłać na na 3-dniowe badania.W związku z rozchwianymi hormonami.Czy ktoś z Was miał przyjemnośc tam goscić.Jak wyglądaja takie badania,czy jest się przykutym do łozka cały czas,nigdy nie byłam w szpitalu,niemam pojecia co mnie może tam czekać.Dlatego jeżeli któraś z Was tam była,proszę cos napisać. Z góry dziękuje.
  • jak w temacie szukam jakiejś kliniki lub gabinetu krótkoterminowego w celu usuniecia trzeciego migdalka,gdzieś w okolicach Katowic ,Chorzowa,ale nie koniecznie na Powstańców,bo z tego co sie orientuję to tam dość sporo za to trzeba zapłacić
  • Dzisiaj dowiedziałam się, że muszę zoperować tarczycę. Lekarz proponuje mi Klinikę w Bytomiu na Batorego. Mam prośbe do osób, które tam operowały się: czy możecie opisać swoje odczucia związane z pobytem w tej klinice i operacją? Może być e-mailem na adres karin@neostrada.pl.
  • WITAM WSZYSTKIE CIĘŻARÓWECZKI :) 15.09.2007 r. o godzinie 21.20 przyszła na świat moja śliczna córeczka Lenka. Urodziła się duża bo 3950 gram i 55 cm. Nie byłoby w tym raczej nic dziwnego, bo ciąża przeważnie kończy się porodem  gdyby nie fakt jak ten poród wyglądał. Chcę się z Wami tym podzielić, ponieważ nigdzie indziej na forach nie spotkałam się z taką historią, z takim podejściem do rodzącej, z taką opieką, z takim zaangażowaniem położnych, z takim komfortem itd it...
  • czesc dziewczyny. za miesiac bede tam rodzic dlatego interesuje mnie wszstko co dotyczy porodu w tej klinice. jak to tam wyglada? jak podchodzą do nacinania krocza? strasznei zalezy mi zeby urodzic bez nacięcia. pozdrawiam
  • Czy możecie mi cos napisac na temat kliniki Okulistycznej w Katowicach przy Ceglanej. Muszę zrobic przeszczep rogówki. Nie wiem tylko do kogo mam się tam najlepiej zwrócić. Jestem z Wrocławia wiec niestety nie mam orientacji.
  • Witam. Dziewczyny ,czy któras z Was rodzila w Bytomiu w klinice na ul.Batorego 15.Bardzo bym prosila o opinie i sugestie na temat odzialu polozniczego i porodówki. Jaki jest personel,czy bylyscie zadowolone z wyboru tego szpitala?chodzi mi o oddzial kliniczny. Serdecznie pozdrawiam Agata.
  • Mój synek musi mieć wycięty trzeci migdałek- bardzo proszę o poradę gdzie najlepiej zrobić to na Śląsku? Może być prywatnie , może być państwowo.Jaka jest cena w klinice prywatnej za zabieg? Z góry dziękuję!
  • poszukuje szpitala bądź kliniki gdzie można usunąć migdałki u dorosłego najlepiej takiej gdzie po takim zabiegu nie trzeba potem kilka dni leżeć znacie? czy ktoś ma jakąś opinie o Klinice 2000 w Katowicach?
  • eskulap(5)

poszukuje informacji na temat tej kliniki prosze jezeli cokolwiek wiedzie to prosze napiszcie chodzi o eskulap w bielsku-białej interesuje mnie opieka znieczulenie lewatywa ogolnie to wszystko :)
  • Dziewczyny, gdzie najlepiej na śląsku zbadać kał na pasożyty i jak się do tego w ogóle zabrać?
  • Witam:) Czy któraś z was miała prowadzoną ciążę przez dr Bule? Lekarzem jest dobrym, ale nie wiem jakim połoznikiem. I czy ktoś wie czy poracuje on w jakims szpitalu? No i czy jest możliwość rodzenia w klinice TOMMED? Mnie sie wydaje, że nie, ale szukam kogos, kto wie cos napewno na ten temat. Pozdrawiam
  • Bardzo prosze o opinie na temat dr.Bieleckiego, laryngolog dziecięcy, ordynator oddziału na Ligocie w Katowicach.
  • Czy lekarze z tej kliniki wystawiaja bez problemu L4? Musze zmienić lekarza, jestem w 16tc ale on wpędza mnie w depresje, mam fizyczna prace i ciągnie mi L4 od 2-giego m-ca. Ale musze go zmienić bo zwariuje, juz cisnienie mi skacze, chce jeździć na Łubinową w Katowicach, mam nadzieje,że znajdę tam lekarza z ludzkim obliczem.
  • cześć Iwona! niedawno na wątku zdrowie przeczytałam,że miałaś wybrać się z Piotrusiem na zabieg wyciecia trzeciego migdała.Niestety też mam ten problem,Julka ma przerosniety migdał i trzeba go wyciąc. Wiem,że miałaś ten zabieg wykonywać w jakiejs klinice w Chorzowie. Proszę cię napisz mi gdzie jest ta klinika,co o niej myślisz i wogóle jak wyglada ten zabieg ,i najwazniejsze jak Piotrek się czuje po tym zabiegu,czy ma jakieś dolegliwości? dziękuję i pozdrawiam lika
  • Czy któraś z was rodziła w siemianowicach?Ale w ciągu ostatniego roku ,od kiedy zmienił się ordynator.Chciałabym poznać wasze opinie bo to mój najbliższy szpital ale zdania na jego temat są podzielone.Pierwsze dziecko rodziłam w klinice w Bytomiu ale nie chciałabym tam wracać.... Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się