kliniki

(209 wyników)
  • Czy może jakaś Mama rodziła w tej klinice ostatnio? Szpitale w Krakowie mnie nie zachęcają do rodzenia. Trzy lata temu rodziłam w Siemiradzkim, z zamówioną położną było ok, ale obecnie opłaty za położną, poród rodzinny, znieczulenie i ewentualnie za salę komercyjną po porodzie to koszt wyższy niż 2000zł. Moim zdaniem to trochę przegięcie.
  • Zawsze myslałam, że porody w prywatnych klinikach są odpłatne. Nie miałam nigdy osobiście styczności z żadną z klinik, ale nie raz na forach czytałam, że poród prywatnie kosztuje kilka tys zł. Przeglądam sobie własnie strony internetowe wybranych klinik i widzę, że porody w całości refundowane są przez NFZ. Czy coś się pod tym względem zmieniło ostatnio?
  • mam dylemat. mogę mieć problem żeby zdążyć na Kamieńskiego gdzie mam umówioną położną. na Brochowie nie można mieć położnej. jak to wygląda na Klinikach? czy można mieć położną, jak z salami, w ogóle jaki jest ten szpital - nie mam bladego pojęcia bo do tej pory się tym nie interesowała ale jakoś tak wczoraj stwierdziłam że postaram sie dowiedzieć co i jak z Klinikami. z góry dzięki za odpowiedzi i opinie :)
  • Zestresowana tym, co się dzieje na porodówkach w Warszawie, postanowiłam poszukać prywatnej kliniki w Warszawie, a najlepiej (przez wzgląd na cenę) gdzieś poza np. w odległości do 100km. Czy ktoś ma jakieś propozycje? Niestety w internecie dość trudno jest coś znaleźć, nie ma przejrzystych źródeł. Chętnie też wysłucham opinii i informacji o cenach.
  • Czesc dziewczyny, ktora z Was wybrala lub wybiera klinike na kopernika. ja mam lekarza prowadzacego pracujacego wlasnie tam, ale caly czas sie zastanawiam. jak jest z porodami rodzinnymi i jakie rzeczy nalezy zabrac do porodu dla siebie i malenstwa. i slyszalam jeszcze o jakims podziale na pietra na klinice. bardzo prosze o info. z gory dzieki agga
  • witam! czy któraś z Was drogie Mamy rodziła może w SPES w Krakowie, ale ciążę prowadził lekarz spoza tej kliniki? pytam, bo chciałabym tam rodzić (same dobre opinie jak dotychczas), ale mam świetnego lekarza prowadzącego, którego nie chciałabym zmieniać. dzięki za podzielenie się doświadczeniami!
  • Planowałam cc w prywatnej klinice. I po usłyszeniu kilku opinii osób zdecydowanie "z branży" chyba zrezygnuję. Otóż usłyszałam, że to ryzykowne, bowiem prywatne kliniki nie mają - cytuję - "sprzętu do ratowania noworodków, tylko umowy ze szpitalami że przyjedzie karetka i zabierze do szpitala, a czasami decydują minuty" Macie jakieś zdanie na ten temat?
  • czy któraś z was rodziła w klinice położnictwa i ginekologii w bytomiu na batorego??? jakie są wasze opinie na temat tego miejsca? co sądzicie o lekarzach i położnych. ile kosztuje cc na życzenie?? dzięki za wszytkie informacje
  • Ktore prywatne kliniki polecacie do porodu? Jakie są ceny? Jakie wasze odczucia?
  • Witam, czy sa tu mamy, ktore maja za soba porod w klinice prywatnej i panstwowym szpitalu (sn,cc)? jakie odczucia? jak myslicie, czy warto "fundowac" sobie porod w prywatnej klinice czy zdac sie na panstwowa sluzbe zdrowia? mam dylemat, wiec prosze o rady i wskazowki pozdrawiam
  • czy moze ktoras z Was rodzila ostatnio na klinikach i moze polecic jakas polozna, bede bardzo wdzieczna za pomoc i podpowiedz kogo warto sobie umowic na porod,
  • Witajcie , termin mam na kwiecień, czy są tu mamy, które zamierzają rodzić własnie w tym szpitalu. Ja w bytomskiej klinice rodziłam prawie 7 lat temu córkę i byłam zadowolona. Mam nadzieję, że jeśli zaszły tam jakieś zmiany, to tylko na lepsze, bo synka równiez planuje urodzić w tym szpitalu. Pozdrawiam agata
  • Witajcie. Mam straszny dylemat...proszę o radę... Zastanawiam się czy urodzić w klinice w Ligocie czy w szpitalu na Raciborskiej? Macie jakieś doświadczenia z tych szpitali?? Bardzo proszę o wasze rady... bo termin zbliża się wielkimi krokami a ja nadal nie podjęłam ostatecznej decyzji:) Z góry dziekuje za pomoc:)
  • mój lekarz prowadzący pracuje własnie na Traugutta i w sierpniu będę miała tam planowe cc, jaka jest tam opieka po porodzie, jak wyglada opieka nad noworodkami........itp, itd
  • Kończę 20 tydzień ciąży.Zastanawiam się nad porodem w prywatnej klinice.Proszę poradzić mi którą wybrać.Zastanawiam się nad Kliniką u Arciszewskich, czy może lepiej w innej? Proszę o pomoc w wyborze.
  • czy któraś z Was rodziła już w Katowicach, w Klinice w Ligocie?
  • Przypuszczam ze temat był juz wałkowany nie raz ale i tak zapytam czy warto rodzić w tym szpitalu?!Jakoś przeraża mnie Polna-tymbardziej że nie miałabym tam swojego lekarza.Nie moge też znaleźć namiarów na ewentualne strony w internecie,żeby co nieco zobaczyć i przeczytać o tej klinice...
  • zastanawiam się nad porodem w prywatnej klinice w warszawie. Czy ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami z porodu w prywatnej klinice.
  • Witajcie Dziewczyny! Czy któraś z Was wie coś na temat prywatnej kliniki w Białymstoku. Może, któraś tam rodziła. Słyszałam, że mają tam super warunki. Ciekawe czy mają zzo i za ile. Będę wdzięczna za informacje.
  • Witam, kilka dni temu dowiedziałam się, że moja córka będzie musiała mieć usunięty trzeci migdał i wodę z uszu. Słyszałam,że jest jakaś bardzo dobra klinika czy szpital (który przeprowadza między innymi takie zabiegi)gdzieś w okolicach Pruszkowa, ale moja koleżanka nie wiedziała ani jak się nazywa ani w jakiej miejscowości pod Warszawą. Czy ktoś może wie o jaką klinikę chodzi? A może ktoś może doradzić,do jakiego szpitala w Warszawie najlepiej się zgłosić żeby usunąć migdałka i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się