kliniki

(13 wyniki)
  • Ile się czeka na przyjęcie? Jadę na wstępną rozmowę we wtorek i marzę, żeby przyjęli mnie jak najszybciej (od razu? to możliwe?). Jak ewentualnie przyspieszyć termin przyjęcia?
  • Prosze o pomoc !!!! Niektóre z was kojarzą mnie z wątku o Klinice krakowskiej, niestety pan dr.Curyło okazał się draniem i olał mnie mimo że obiecał mi że w ciągu oststnich MINIONYCH tygodni miałam juz byc na klinice !!!!! Mam możliwośc dostać sie do Lublina i jestem bardzo ciekawa i zakłopotana i przestraszona JAK TAM JEST ??? prosze o opinie Szybko :( dziekuję
  • Czy któraś z Was była w klinice w Zabrzu? Ile tam byłyście? jak wogóle wygląda taka terapia? Czy jest się zmuszanym do jedzenia?
  • Czy któraś z Was uczestniczyła w 10-tygodniowym programie w Klinice Nerwic na Sobieskiego (Warszawa)? Jeśli tak, to proszę opiszcie swoje wrażenia.
  • Moi drodzy, bardzo prosze o pomoc. U mojej córki wykryto bulimię. Bardzo chce jej pomóc i pomyślałem zeby wysłać ja na terapie do jakis prywatnej kliniki zajmujacej sie takimi schorzeniami. Nie chcę jej wysyłać do szpitala psychiatrycznego, gdzię bedzie leczona na odziale psychiatrycznym. Jeeli znacie jakąś klinikę, ale prywtną, która prowadzi terapie to prosze o informację. Lokalizacja nie ma znaczenia. Zgóry dziękuję
  • Czekam na przyjecie mnie na oddzial w Lublinie -na terapie jestem chora na bulimie ,ktora trwa dość dlugo -prosze napiszcie jak tam jest ,czy mi pomogą w tak cieżkiej bulimi ,z która nie daje sobie sama rady.Dziekuje
  • Czy któraś z Was się tam leczyla?Byłabym wdzięczna za opinie Ja czekam na miejsce... Z góry dziękuję
  • jestem matka bulimiczki.Jestem już bezradna, bezsilna. Nie wiem co dalej. "Zaliczonych" kilku psychologów i psychiatrów, którzy najczęsciej rozkładają ręce - "nie wiemy co dalej robić" .Córka bardzo ale to bardzo chce sie leczyć. Na wizyty czekamy tygodniami. Na prywatne spotkania z psychologiem mnie nie stać.Wymarzony UJ i Kraków rozsypuje sie jak zamek z piasku i to jeszczce bardziej ją dobija. Nie moze znieść widoku studentów uczących się, pokonujących kolejne zaliczenia egzaminy...
  • Do kogo polecacie udac się na terapię zaburzen odzywiania w Lublinie? Szczegółowo chodzi mi o bulimię, podjęcie terapii prywatnie lub na NFZ.
  • Dzisia zegnam się z wami, wyjezdzam do Kliniki Nerwic do Warszawy. Boje się i chyba nie jestem gotowa ale czy kiedys bede?? Tkwie w bulimii po uszy juz 5 lat, mam za soba rózne szpitale i dlugie leczenie.Wszystko na nic.Ale walcze,nie poddaje sie i tego wam zycze.Musze to zrobic,jesli nie dla siebie,bo nadal sie nie akceptuje,to dla mojej mamy, która bardzo to przezywa.Ciagle klótnie,placz,nerwy i wojna o jedzenie.CHCE PRZERWAC TEN ZAKLETY KRAG I OBIECUJE ZE DAM Z SIEBIE WSZYSTKO,...
  • Mamy prośbę potrzebujemy materiałów z których można sie dowiedzieć jak walczyć z tą chorobą ( tytół książki-autor )i jak postępować z córką, aby jej pomóc. Jesteśmy bezsilni ponieważ nie możemy zdobyć żadnych wiadomości o tej chorobie i postępowaniu z chorym. Przydałyby się też adresy Klinik w Warszawie. Córka ma 16 lat. Leczymy ją u kardiologa, psychologa i psychiatry ale bez większych rezultatów. Widzimy jak cierpi chociaż to ukrywa ale nie umiemy jej pomóc. Prosimy o pomoc. ...
  • Moje ,,błędne koło" zaczeło się około 12 lat temu. I z dnia na dzień jest coraz gorzej. Ataki mam coraz częściej (3 razy w tygodniu). Staram sie je ukrywać przed mężem i przed dzieckiem. Ale wydaje mi się że już dłużej nie uda mi sie ukryć swojej choroby. A na dodatek mam poważne kłopoty ze zdrowiem. Zaczynam już wymiotować krwią. Wypadają mi włosy, boli mnie gardło i niestety psują mi się zęby. Chociaz o nie staram się dbać używając pasty wybielającej. Boje się również że w pracy...
  • Mam prośbę o podanie namiarów na skutecznych i dobrych terapeutów z Poznania, którzy zajmują sie ED.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się