Gość: Kuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:57 Czy mogę się Wam pochwalić? Właśnie odebrałem: terakowski.republika.pl/smp.jpg Tylko z tym "fotografem", to spora przesada... :) Pozdrawiam serdecznie! Kuba :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amberia Re: Only for TWA... IP: *.centertel.pl 19.03.07, 22:31 No Kuba... Zgodnie zprosba widniejąca na dyplomie/ zaswiadczeniu (?) jestem (jesteśmy- bez podtektów ;) gotowi Ci: udzielic pomocy w pracy twórczej o tematyce marynisycznej i pomorskiej. I NIE TYLKO. Hej, a czy ja tam dobrze widze skrót: "OB."? ;)))) Ale szczerze- garulations :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amberia Re: Only for TWA... IP: *.centertel.pl 19.03.07, 22:34 P.S. Pomocy- czyli aktualne jest moje zaproszenie na kawe, gdybys był w okolicy J.Góry ))) I z góry sorki za literówki- skonczyłam prace na służbowym kompie- teraz mam swój, ale zupełnie nowa klawiatura i zupełnie inna siła kliknania :))) pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Only for TWA... c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:55 > na dyplomie / zaswiadczeniu (?) Raczej legitymacji... :) > jestem (jesteśmy - bez podtektów ;) gotowi Ci: udzielic pomocy Dziękuję bardzo! Skorzystam ASAP. > a czy ja tam dobrze widze skrót: "OB."? Wygląda na to, że blankiet pochodzi z baaardzo dawnych czasów... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszelka Re: Only for TWA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 09:14 GRATULACJE ! Odpowiedz Link Zgłoś