Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      kuzyn

kuzyn

(4 wyniki)
    • Na ematce wyczytałam o kuzynach. Moja koleżanka mianem kuzynki określiła: teściową siostry ciotecznej swojej matki. Kuzynem jest też mąż siostry ciotecznej tej mojej koleżanki. Kuzynką jest również siostra cioteczna. W mojej rodzinie nie używa się określenia kuzyn, kuzynka. Jest rodzeństwo cioteczne, rodzeństwo stryjeczne, ciocie, wujkowie itp. Jak w Waszych rodzinach. I kim właściwie jest kuzyn???
    • To nie pierwsza jego taka ryba. Jakby co mam w zanadrzu kilka innych zdjęć :) Miała 186cm i 40kg. Ja nie wiem co ciotka z taką ilością mięsa robi :P [img][IMG]http://img860.imageshack.us/img860/9376/rybkaarkakopia.jpg[/IMG]
    • Dawid to syn mojego kuzyna. Ok 11 lat temu kuzyn zaszalał z nieznaną mu laską, imprezka, szybki sex bez gumki, laska 4 lata od niego starsza, on mial 21lat za kilka tyg od tamtej imprezki laska daje znać, ze jest zaciążona. Szok, rozpacz ciotki, kuzyn w dołku, wiadomo świat mu sie zawalił. Sprawa o ustalenioe ojcostwa, moja ciotka wszystkim opowiada jaka to dupodajka z tej laski, o synalek nie? o tym milczy oczywiście. Dziecko na 100% kuzyna, a z niej nie latawica i dupodajka. No i ku...
    • tacy jedni co ich lubię z wzajemnością. chociaż nie, faceta już nie lubię. otóż Ona dowiedziała się właśnie że za kilka lat... wprowadzają się do teściowej:( teściowa jeszcze żwawa kobitka, więc teraz najwyraźniej jeszcze chce sama porządzić w chałupie, oprócz niej mieszka tam kuzyn alkoholik. ale że dom (dwa pokoje+ kuchnia) wymaga remontu to wymyśliła że moi znajomi ( jej ukochany synek ) mogą już zacząć te remonty bo to kiedyś będzie ich. no i znajomą szlag trafił. mówi że nie po to...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna