-
Nie jestem fanka pana M ale smutno, ze Tarnobrzezanie panu K uwierzyli :-(
Zeby nie bylo, ze cos, ze ktos .... na rodzinne miasto z daleka patrze i tym bardziej mi smutno
Cytujac slynnego "klasyka": ... "ciemny lud to kupi"
-
Naprawde byłeś czy tylko mi sie wydawało jak czytałem twoje artykuły w Nowinach? Tak walczyłeś z przękretami, głupimi pomysłami decydentów, niegodziwością!!!!! I co teraz robisz? możesz ty człowieku w lustro patrzeć sprzeniewierzając sie codziennie wartosciom o które walczyłeś jako dziennikarz? czy to tylko kwestia ceny? jesli tak, to tanio sprzedałeś swoja twarz i sumienie...
-
drodzy katolicy , choć raz zastosujcie się do słów JP II że zwierzęta to nasi bracia mniejsi , czują ból , strach
są najlepszymi przyjaciółmi człowieka a jakże okrutnie traktowane przez niego :(
reagujcie na ich niedolę
"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta'' – George Bernard Shaw
www.dogomania.pl/forum/threads/226848-Potrzebna-pomoc-Cygu%C5%9B-z-biezdrowa
-
Czy w Tbg żyją tylko sami sfrustrowani ludzi, którzy potrafią tylko na wszystko narzekać?
A to na prezydenta, który wygrał w demokratycznych wyborach samorządowych, a to na proboszcza, który buduje kolejne instytucje.
Wszystkim dostaje się po równo. Ale czy nie widzicie, że Tbg, to naprawdę fajne, ciche i spokojne miasto.
-
Wszystkim PiS-owskim piewcom wielkiego polskiego sukcesu, jakim - wedle ich chorej jaźni było Powstanie Warszawskie przypominam jego bilans:
Niemcy - 2 tys. zabitych żołnierzy
Polska - 17 tys. zabitych powstańców
200 tysięcy ofiar spośród ludności cywilnej.
Kompletnie zniszczona stolica kraju.
Pogrzebany wielowiekowy dorobek kulturalny i materialny Warszawy
i polecam znakomity felieton profesora Stommy sprzed paru lat:
Dwa muzea
Parę dni temu wybrałem się z Basią, synkami...
-
Sąd nad wydziałami w Tarnobrzegu. Dlaczego prezydent Masternak zwolnił ludzi?
dodano: 2 marca 2011, 7:00 Autor: Marcin RADZIMOWSKI (Echo Dnia wydanie internetowe)
he, he, he!
-
Nie mogą uwierzyć a tu trzeba się pakować.Został tydzien,zrobimy wszystko tylko zostawcie nas przy korycie. Tarnobrzeżanie jednak mają olej w głowie,mleczarzowi już dziękujemy.
-
Nareszcie Polacy zaczynają myśleć logicznie.
-
Co maja zrobić z sobą ludzie starzy, schorowani, niezdolni do samodzielnej
egzystencji w sytuacji gdy są samotni, opuszczeni przez dzieci, niechciani
przez szpitale, zakłady opiekuńcze czy tez hospicja? Szpital nie leczy tych
ludzi już, zakład opiekuńczy czy hospicjum tam czeka się na miejsce
miesiącami. Wiec co maja zrobić z sobą ci biedni ludzi? Może ktoś przygarnie
taka osobę?
-
Ludzie!
Tu apel do zwolenników spiskowej teorii dziejów.
Zejdzcie na ziemię. Pomijając wszystko, czyli m.in. to, że w XXI wieku nie zabija się przywódców państw. Lecha Kaczyńskiego nikt nie zabił, bo był nikim. Na świecie. I w Polsce.
Tak, właśnie w Polsce, bo nawet własny naród, tuż przed śmiercią dawał mu kilkuprocentowe poparcie w wyborach. Zakładając nawet superkampanię dostałby 25 procent głosów. Czyli
Nie miał żadnych szans na reelekcję. Po co Rosjanie mieli by go zabijać......
-
żeby sie spotakć w sprawie realizacji obietnic wyborczych ! praca, mieszkanie itp
Mesztalerzu krzywda ludzka cię dosięgnie, ludzi tak poniżać i w tym czasie, żreć za tych biednych ludzi podatki - śniadania z dziennikarzami !
a te dziennikarzyny lokalne za plasterek szynki gęby mają pozamykane i nic nie piszą !
za Dziubińskiego by na pierwszych stronach grzmieli jaka to niedola ludzka a Prezydent taki potwór ! teraz milczą za jak wyżej pisałem plasterek szynki i wdzięczenie się meszt...
-
dzisiaj w radiu słyszę informację, że ludzi kupują węgiel na kilogramy w reklamówkach bo ich nie stać na więcej - na pyta redaktora odpowiadają "jeszcze tak biednie i źle nie było, żebyśmy musieli węgiel w reklamówkach kupować" - no to macie miłość, miód i obietnice wyborcze Platformy Obywatelskiej " Tusku gdzie druga Irlandia ?
naród przez PO - Donalda Tuska został oszukany !
-
Czy znacie innego człowieka podobnego do Norberta M., którego nie można się
pozbyć z 2 posad równocześnie. Wywalili go z Rady Miasta da Bóg wreszcie
skutecznie a nadal bruździ w TSM bo wydaje mu się, że jest prezesem. Czy na
taką pluskwę nie ma azotoxu albo czegoś?
-
brawo Platformo obywatelska !
przeczytajcie artykuł w echu dnia i zobaczycie :
Syndyk zwolni wszystkich zatrudnionych w Zakładzie Zespołów Napędowych
Zdzisław Surowaniec
Syndyk upadłego Zakładu Zespołów Napędowych w Stalowej Woli spotkał się we wtorek z przedstawicielami związków zawodowych. Związkowcy usłyszeli, że wszyscy z zatrudnionych w spółce 590 osób otrzymają w styczniu wypowiedzenia z pracy.
70 mln zł
Zarząd Zakładu Zespołów Napędowych winny jest różnym dostawcom energ...
-
a mozgi duzej czesci Polakow zatruwaja wychowankowie Urbana i milosnicy Partii Milosci tacy jak Lis,Gugała,Olejnik i inni propagandysci.
fakty.interia.pl/polska/news/ilowiecki-odszedl-z-rady-etyki-mediow-na-znak-protestu,1710730
-
Przegladam to forum, rózne wpisy i gdzie bym nie zajrzała, obojętnie
w jaki watek, jakiś chory na Mastalerza człowiek wszystko sprowadza
do jednego. Ktos pyta o lekarza, o fachowca, prosi o pomoc czy
cokolwiek innego, zawsze tonawiedzone indywidum z zaciekłym
fanatyzmem miesza do wszystkiego Mastalerza którego nawet nie znam i
wiem tylko że ubiegał się o stanowisko prezydenta w
Tarnobrzegu.Chory człowieku: idź do lekarza i przestań gnoić tutaj
każdy temat!!!Psycholu jeden!
-
Szukamy domu dla cudnego psa, mieszkał w rodzinie gdzie były dzieci lecz niestety właściciele , potraktowali go bardzo okrutnie i wyrzucili go "na ulicę", jest bardzo łagodnym pieskiem. Szukamy dla niego domu na stałe lub "rodziny zastępczej" do czasu znalezienia mu domu. Obecny opiekun niestety w piątek wyjeżdża i Odi (tak się wabi) wróci do schroniska za kraty jeśli ktoś się nim nie zaopiekuje.
W imieniu Odiego PROSIMY o POMOC!
-
Zastanawiam się dlaczego ludzie są tacy cyniczni i nieprzyjemni. Czytając
niektóre posty można trafić na wpisy, które są napisane przez osoby wiecznie
niezadowolone. Ktoś zadaje pytanie, a tu chamska obraźliwa bądź odpowiedź.
Czym to jest spowodowane?
Pozdrawiam wszystkich zadowolonych i sympatycznych :-)
-
opamiętaj się narodzie !
www.fakt.pl/Daje-ludziom-chleb-na-kredyt,artykuly,98252,1.html
-
www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090506/POWIAT0304/968967532
Miło jest przeczytac ,że wsród nas jest tak wielce zasłuzona osoba i
ze dalej pracuje wsród tych którzy pomocy potrzebuja
najbardziej.Ciesze sie bardzo ,ze Prezydent RP docenił ojca
przyznajac odznaczenie .Jest mi tym przyjemniej ,ze wiele lat temu
udzieił mi równiez slubu.Kaznodzieją -jak dla mnie - jest
wybitnym.Szczęśc Boże w dalszej posłudze kapłańskiej