Forum Regionalne Śląskie Zabrze
ZMIEŃ
      ludzie

ludzie

(634 wyniki)
    • emocji, od uwielbienia do całkowitej negacji ?
    • zaczyna się sypać. Jeżeli okaże się, że Gołubowicz nie zabił jednak nikogo, to kolejny raz my społeczeństwo zapłacimy odszkodowanie o które wystąpi po wyjściu z więzienia. Jaką karę poniosą osoby które popełniły błędy w śledztwie i uwierzyły zeznaniom wielokrotnego przestępcy? Co będą pisać dziennikarze, którzy obciążali człowieka przed zakończeniem śledztwa i wydaniem wyroku przez sąd. Ciekawe jaki będzie finał tej sprawy ?
    • Chińskie ścierwa nie ludzie!! Jak tylko będę mógł nie kupię nic,co wyprodukował kitajec.
    • Chcę Dnia Mężczyzny, albo Człowieka.
    • MMS Człowiekem Roku Śląska i co?, taki sukces, gdzie radość mieszkańców Zabrza i Województwa. Pijarowcy na forum totalnie zawiedli, trzeba ich wysłać do Korei Północnej, oni ich tam dobrze wyszkolą ( a może nie zdążyli jeszcze powrócić ze szkolenia)
    • Diabli mnie biorą, kiedy widzę wycinane drzewa. Ile lat trzeba czekac, żeby wyrosło duże i piękne i przesłoniło choć trochę ohydne budynki, których w Zabrzu nie brakuje? Pięć chyba wycięto na Różańskiego, przy parkingu strzeżonym i rozwalającej się ruderze :( Pewnie coś będą budować, ale to wystarczy, żeby niszczyć zieleń? Na zachodzie postępują inaczej, tylko my jesteśmy ciemnym zaściankiem:(
    • Hejjjj! Ogłąszam konkurs na najlepsze powiązanie PRL który nabrał kredytów w imieniu POLAKÓW! z PO które zmusi POLAKÓW do brania kredytów. PO- Platforma Okrada ;)
    • Przed MOSIR-em w Zabrzu postawili dzisiaj parasole, a teraz stoją samochody osob, i jest trochę ludzi. Co jest tego przyczyną ?
    • Wydawca paszkwilu pt ZABRZAŃSKIE FAKTYz dn. 17 sierpnia 2010 to człowiek, który nie cofnie się przed żadną podłością. To pożal się Boże wydawnictwo tylko papier ma dobry i nic poza tym. Teksty przesiąknięte jadem polityka, który umie uprawiać tylko kampanię negatywną... Ach czemuż to czemuż pan kandydat nie potrafił napisać w tej gadzinówce nic pozytywnego np.o sobie?! Czyżby nie stało pozytywów z czasów kiedy samemu było się wice w tym naszym pięknym mieście? No, choćby jeden...
    • Czy to prawda tylko miro to czuje,jak wygra to Gracjana będzoe fisrt lajdy.
    • beta2.zabrzanie.pl/wiadomosci/miasto/27112009_palac_dla_wladz_szpital_przyszlosci_i_obskurne_familoki/ mieszkam podobnie, chociaż klatkę schodową mam lepszą i mniej grzyba na ścianie. nie pije, uczciwie pracuję, regularnie czynsz płacę, a miasto ma mnie gdzieś.
    • Wiecie? To odpowiedzcie.
    • Ludzie sa pomyleni to co dzialo sie w swieto 11.11 w waszych hipermarketach pokazuje ze ludzie nie maja co robic w niedziele i swieta !
    • Myślę, że to nie jest czas, by jątrzyć, obrażać, szkalować. Oczywiście, panowie wy dalej będziecie uprawiać tę politykę nienawiści nawet w okresie wyciszenia świątecznego. Myślę, że was stać tylko na taką brudną politykę, która doprowadziła już raz was do klęski. Jestem przekonana, że te wszystkie akcje nagłośnione w mediach, te wszystkie akcje są robione, by zaszkodzić, by zniszczyć, to na co ciężko pracowaliśmy cztery lata. Myślę, że wykorzystywanie, że jest się partią rządzącą w kraju do j...
    • którzy głosowali na PO? jak się czujecie? czy Polska zielona wyspa zbankrutuje przez was? co myślicie? jaka będzie przyszłość? kobiety w Polsce jak tylko zaczęły się rządy PO przestali rodzić dzieci myślicie że za kilka lat 3 pracujących zarobi na dziesięciu emerytów? od kogo PO zabierze kasę? aby wypłacać te emerytury? bo liczę że będziecie konsekwentni i dalej na PO zagłosujecie POłóżcie ten kraj na łopatki teraz jest na kolanch A mnie to ryra :)
    • wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Kandydat-na-prezydenta-zbulwersowal-mieszkancow-Zabrza,wid,12657173,wiadomosc_prasa.html#czytajdalej Skąd się bierze w człowieku taka buta i taka bezczelność? Zabrzańska Platformo naprawdę nic nie możesz z tym zrobić? Chorego trzeba leczyć aby nie psuł wizerunku formacji !
    • Od niedawna pracuje w magistracie. To o czym tam się mówi i jak szkaluje się osoby sprawujące funkcje w mieście jak również i radnych różnych opcji wykorzystując w tych osobistych atakach - rozgrywkach "zaprzyjaźnione" łamy prasy lokalnej - to po prostu skandal. Prezydent też to widzi i nie reaguje. Czas na zmianę pracy, czas na normalnych współpracowników. Po prostu - BAGNO
    • Miałam zaszczyt uczestniczyć wczoraj w obchodach 88. rocznicy nadania Zabrzu praw miejskich. Gala generalnie była piękna. Jedyne co mnie jednak zaskoczyło i prawie wywołało we mnie gromki śmiech to słowa Pana Czochary. Otóż Pan wiceprzewodniczący Rady Miejskiej, powiedział bardzo ciekawe słowa, cytuję ' W naszym mieście, naszym prężnie rozwijającym się mieście, ludzie mają prace'. To wstyd, po prostu wstyd, że wpaja się ludziom takie brednie. Skoro ludzie mają prace, po co, pytam po co nam Mi...
    • "Ciemny lud to kupi" to cytat z tak milej sercu naszej Carycy partii. Pani Radna Bacia-Solecka zmusiła naszą monarchinię do publikacji sprawozdań z prac Prezydenta Miasta. Nie dziwię się, że nie były od listopada publikowane. To zwykle beblanie a nie dokument. Zresztą sami przeczytajcie. Jaką wiedzę z tych sprawozdań posiadą radni a zwłaszcza mieszkańcy? Wybrałem dwa przykłady konkretnej informacji. SPRAWOZDANIE Z Prac w okresie międzysesyjnym od 15 kwietnia Do 20 MAJA 2008 roku ...
    • Jak się tak przyglądam temu wszystkiemu co się w Zabrzu dzieje to ogarnia mnie uczucie wielkiego przygnębienia.Tak się zastanawiam czy w Zabrzu są jeszcze jacyś ludzie nieskompromitowani ,fachowcy którzy potrafią pracować bezinteresownie dla dobra miasta czy też Zabrze jest na równi pochyłej i niedługo kompletnie zdziadzieje.Jakoś czarno to widzę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się