-
O, jasne, oszołomy będą mi mówić, czy mam prawo mieć dzieci, leczyć choroby itd. itp. ...
-
I najlepiej go wykorzystać jako WOLONTARIUSZA pracującego na UEFY na Euro. Koko dzambo i do przodu.
-
Kiedyś uczestniczyłem w wykładzie prof. Cellarego. Profesor powiedział mniej więcej tak: jeśli jest profesor antropolog i profesor informatyk, to nie ma powodu, dla którego mieliby oni zarabiać jednakowo, bo obaj są profesorami. Przeciwnie, informatyk powinien zarabiać więcej niż antropolog, bo jest informatykiem. Jestem informatykiem (chociaż wcale nie profesorem). Zarabiam (jak na informatyka) marnie. Jednak też uważam, że antropolog powinien zarabiać mniej niż ja. I głos antropologa mogę p...
-
Bardzo smutne... Rodzinie wyrazy głębokiego współczucia...
Przypomina mi nieodżałowaną stratę po śmierci p.Jarugi-Nowackiej...
-
Jako ten jadowity internauta pozwolcie, ze zapytam wprost:
Kto zaczol te wojne ?
Kto budowal obozy koncentracyjne ?
Kto popieral zbrodniczego manniaka jako swego jedynego przywodce ?
Kto eksterminowla CYWILNYCH ludzi tylko dlatego ze byli tej a nie innej rasy ?
Ilu bylo w tym czasie w Niemczech antyfaszystow a ilu czlonkow NSDAP ?
To tylko Karma panowie i Panie. Wszystko ma swoje konsekwencje - te dobre uczynki i te zle...
Cierpienie ludzkie jest zawsze tylko cierpieniem - tylko ...
-
Melioracja rzeki! Na całym świecie przeprowadza się renaturalizacje zdegradowanych przez człowieka koryt rzecznych, a w Polsce jak zawsze musi byc na odwrót. Dlaczego artykuł jest na tyle stronniczy, by nie wspomnieć, że melioracje doprowadzają do zmian w gospodarce wodnej terenu na tak dużą skalę, że w konsekwencji powoduje to zwiększenie zjawiska suszy ORAZ powodzi? To nie wina rzeki, że ludzie się osiedlili na terenie zalewowym. Dlaczego to przyrodzie ma się dziać krzywda?
Istnieje coś...
-
A ci "ludzie" to kto?
Wacuś?
Mońka?
Dawid?
Adaś?
Zapomnieliście, że ludzie są po tej stronie?
BTW, Do tańca też dacie się prosić?
-
Przerazajace.....jaka ludzka qur.wa trzeba byc zeby cos takiego jak na filmie robic....I jaka ludzka szmata trzeba byc zeby pozniej "spokojnie" wpierniczac zupke z pletw rekina wiedzac w jaki sposob sa pozyskiwane.....
-
MUCHA TO CZŁOWIEK, CZŁOWIEK TO ŚWINIA ... pani profesor jest genialna!
niech żyje reinkarnacja --->>>
-
Zarodek, składający się z ~100 komórek, pozbawiony jakiejkolwiek formy układu nerwowego, nie cierpi ani nie jest świadomy - w przeciwieństwie do zwierząt hodowlanych. Pytanie: dlaczego więc mielibyśmy za wszelką cenę chronić życie zarodków, jeżeli zgadzamy się na masowe zabijanie istot o wiele bardziej złożonych, świadomych i cierpiących?
Nie jestem wegetarianinem ani obrońcą zwierząt, po prostu uważam, że prawicowy obraz świata jest całkowicie oderwany od realiów biologii, w której funkcj...
-
A jak juz ktos kompletnie cos rozpieprzy to dostaje kopa... w gore, np. pani Kopacz.
-
Panie Pacewicz, wrocmy na chwile do innego samobojcy(?).Chodzi o znanego panu Andrzeja Leppera. Czy sprawa z Aneta Krawczyk nie przyczynila sie do jego samobojstwa? Czy nie bral pan osobiscie udzialu w rozdymaniu tej sprawy do granic przyzwoitosci. Czy nie panska gazeta z panskim udzialem prowadzila wielotygodniowa nagonke na Leppera?
Czy nie zdawal pan sobie sprawy, jakimi kwalifikacjami moralnymi dysponowala Aneta Krawczyk?
Powyzsze uwagi odnosza sie do pana, o ile Lepper rzeczywiscie pop...
-
Panie Zagorski, prosze sie doksztalcic w tematyce GMO, pisze Pan bzdury.Jesli owady zdychaja po zjedzeniu roslin GMO to tym bardziej czlowiek.
-
Ten kapuś i donosiciel SB tak jak gnom Jaruś jest chory na władzę a to pozbawia logicznego myślenia,może już czas aby IPN zajął się dokładniej jego donosami.
-
To prawda.Ulica to nie kościół.
-
Człowiek -Człowiekowi- resztę dodaj sobie sam!!!!!!!!!!!!!!!
-
Albo media sa trzepniete w tym kraju, albo wszyscy ludzie ! toz to NON EVENENMENT ! Banalne zachowania tifozi nad ktorymi trzeba zapanowac metodami wyprobowanym w innych krajach Europy (i ktore daly swietne rezultaty). Nic tu poza pilke nozna nie wykracza !!!
-
Niesamowite, w Wyborczej dostrzegają ludzi w tych którzy ją czytają.
Bo do tej pory to byli tylko płatnicy podatków, pracobiorcy, pracodawcy i barachło, które śmie domagać się od państwa jakiejś odpowiedzialności za swój los.
-
Policja i ochroniarze rozkradli muzeum starożytności
W Egipcie w Muzeum Starożytności w Kairze w wyniku zamieszek zostało skradzionych i zniszczonych wiele eksponatów z okresu Starożytnego Egiptu. Już w dniu wczorajszym informowano o uszkodzeniu dwóch mumii.
Niestety Egipcjanom nie udało się zapobiec plądrowaniu Muzeum w Kairze. Dzisiejszy dzień przyniósł kolejne tragiczne informacje, tym razem ofiara szabrowników i złodziei padł według słów wieloletniej Dyrektor Muzeum w Kairze słynny ...
-
Młodzi, wytresowani degeneraci .... na szczęście nadchodzą dla nich złe czasy.