-
Temat który poruszę jest bardzo wrażliwy na moją psychikę. W Chełmnie znajduje się bardzo dużo ludzi którzy z nudów lub głupoty lubią plotkować na temat jakiejś osoby czy dodawać czegoś czego jeszcze nie było. Otóż Chełmno to taka wiocha gdzie ludzie gadają o kimś kto jaki jest i co robi, tyczy się takich ulic jak na przykład Toruńska lub Wodna. Obgadują każdego na mieście, że coś nie wypada że tego się nie robi. Mają zasrańcy niewyparzony język, interesują się życiem kogoś innego. Pytam się ...
-
Nasze stawki godzinowe i inne wypłaty zanizaja ludzie z zewnątrz pracujacy za grosze , bo maja jeszcze kilka hektarów. Sa zastraszani i chyba lekko j......i, ale zanizaja nasze pensje, to jest chore bo my wtedy musimy żyć z głodowych wynagrodzeń, a swinki nie wychowamy w klatce blokowej...
-
Powód był taki że większość ludzi szła następnego dnia do pracy. Na przyszłość
takie koncert powinny być organizowane w piątek i sobotę a nie w sobotę i
niedzielę.
-
nie boją się lokalnego wodza z Kokocka tylko piszą prawdę i chce im się tym dzielić z innymi, nie mogą patrzeć na ten styl rządzenia, czy wiecie gdzie można to w necie przeczytać ?
-
Drodzy Bracia i Siostry, nadszedł czas otworzyć oczy i serca. Przez wieki żyliście w ciemności i niewiedzy nie zdając sobie sprawy o prawdziwych zasadach życia na tej planecie. Teraz w obliczu zmian jakie czekają ziemię coraz większa rzesza ludności uświadamia sobie prawdziwą postać rzeczy. Nadchodzą zmiany Moi kochani, nadchodzi to, co wielu z Was kierowanych strachem i niewiedzą zwykła nazywać ,,końcem świata”. Koniec nie nadchodzi, nadchodzi nowy początek. Początek nowego okresu w ...
-
fałszywi, wykorzystują słabości innych na własny użytek, osądzają
nie znając dobrze danej osoby
dlaczego???
-
natemat.pl/53613,10-tys-osob-zadeklarowalo-na-facebooku-ze-23-marca-wyjdzie-na-ulice-by-obalic-rzad-tuska
-
Witam mam mieszane uczucia co do przyjmowania ludzi do helveti z Adriany,
siedzą już w biurach a teraz pchają się na kierownicze stanowiska mam namyśli
Panią kierownik modelarni,ktora również byla kierowniczką w Adrianie obawiam
się najgorszego ,że wykończyli Karwana teraz wykończą nas .A jakie są wasze
opinie?
-
Stał pod sklepem i właściwie nic nie musiał mówić. Widać było, że
trzeba Mu czegoś. Poprosił jednak o parę (?) groszy na jedzenie.
Dałem. Zawsze daję. Być może kiedyś będę Nim ja? W Polsce wszystko
jest możliwe... Nasze Najdroższe Państwo tak dba o swoich Obywateli.
(uwaga - ironia i sarkazm). Nie pozwoli, aby ktoś głodował, nie miał
mieszkania, edukacji, równych szans, poczucia bezpieczeństwa, aby
czuł się wartościowy, miał godność, itd itp. Czy po to Nasi
dziadowie oddali życi...
-
podobno dzwoni po nie ktorych zwolnionych zeby wrocili do pracy bo
ci co zostali zwalniaja sie jeden po drugim co wy na to
-
Młodzi mówią, że głosowanie na PO to obciach, starsi niestety również moim zdaniem a wy jak myślicie? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9166322,Tusk__Mlodzi_sie_od_nas_odwracaja__bo_chca_zbyt_szybkich.html
-
Skoro to my, lud pracujący, uczący się lub zażywający zasłużonych
(ach nader skromnych) emerytur, mamy w tym kraju głos decydujący
(sic!), zaczynam:
Uważam, że w Chełmnie:
- mieszkańcy nie mają równych szans.
- dla młodych robi się zbyt mało
- dla starszych tym bardziej.
Napiszcie w ten sam sposób. Dobre pukty odniesienia dla przyszłych
kandydatów na burmistrza.
Może któryś z nich weźmie sobie los mieszkańców NAPRAWDĘ do serca.
Nie tylko do portfela.
-
1. Mogę krytykować kogoś kto osiągnął sukces i samemu osiągnąć sukces.
2. Skoro moi rodzice byli tutaj przez długi czas, zanim się urodziłem i skoro ci ludzie są moimi rodzicami, wiedzą lepiej niż ja co jest dla mnie dobre.
3. Jeśli będę wystarczająco zwalczał niechciane rzeczy, te rzeczy odejdą.
4. Przybyłem tutaj aby żyć w odpowiedni sposób i aby przekonywać innych do tego sposobu życia. I to co w moim odczuciu jest odpowiednie dla mnie, musi być odpowiednie dla wszystki...
-
Przeczytałam o sprawie w internecie, ale ten Pan (Pan z pis i facebooka - wiemy o kogo chodzi) jest POPULARNY, ale ja Panu nie zazdroszczę.
Widać, że ten Pan wszystkich tak traktuje nie tylko w rodzinnym mieście. Kto ma inne zadanie niż Pan z (pis i facebooka) jest przez Pana wyzywany, poniżany (Mężczyźni i KOBIETY), a Pan śmie powiedzieć, że to oszczerstwa!!!!
Pan to ma tupet, a wszyscy co z Panem trzymają są Pana warci czyli warci funta kłaków.
Wstyd!!! Wyzywać tak ludzi przez intern...
-
co wy na to??
-
pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070601/AKTUALNOSCI/70531048
-
Ludzi to się czepiają a w urzędach i frmach państwowych to na lewym
oprogramowaniu mogą jeździć !!!
Sami w Policji pewnie malą trefne oprogramowana !!
-
Lubicie ludzi ze Świecia?
-
Dlaczego tak duza liczba polaków opowiada sie za PO z tego co wiem to
faworyzuje ona najbogatszą cześć polskiego społeczeństwa która waha się w
granicach 5%
-
Kto waszysm zdaniem jest spoko...??