ludzie

(666 wyników)
  • ... w szpitalach psychiatrycznych jak w związku radzieckim. Najpierw do szpitala zamknięto 96 letniego kombatanta Pana Adamczyka, trafił tam również pewien znany forumowicz tylko za to że ośmielił się skrytykować pracę straży miejskiej. Bardzo mnie cieszy że w obecnych wyborach Ciechanowianie pokazali czerwoną kartkę ekipie WW!
  • Czas na zmiany w lokalnym środowisku. Dosyć już obietnic bez pokrycia, kręcenia i wodzenia za nos. Niech nadejdzie czas rozliczeń i obecni "stołkowi" zejdą na dół, wtedy spojrzą inaczej na to, co zrobili, jak dla nich samych nie będzie etatów za parę ładnych lat. Czas najwyższy odkleić od stołków arogantów, mających ludzi za nic!!!
  • ?
  • jak w temacie, a tu cisza jakaś? co jest nie poznaję tego forum. dwóch pijanych rozwaliło się pod Pałukami.
  • Co myslicie o ludziach zmuszonych grzebac w smietnikach?
  • To co tu ludzie pisza to tylko proste podstawowe problemy ludzi ktorym nie jest dane nic wiecej zobaczyc tylko czubek wlasnego nosa:) hm jesli sie myle to mnie pewno poprawicie.wlasciwie to jestem pewien ze mnie poprawicie haha bo jestescie dobrzy w poprawianiu kogos,ale czy siebie tez?
  • Kocham Życie...Kocham Świat...Kocham Ludzi...Kocham Sztukę...Kocham Was
  • W najbliższym czasie w Ciechanowie odbędzie się katecheza z cyklu „Wiara w księdza jest dla głupców, mądrzy nie dają się golić”. Spotkania są połączeniem wykładu, prezentacji multimedialnej oraz panelu dyskusyjnego. Poruszamy się na styku wiary i omamienia przez chciwych księży, udowodnimy, że kierują nimi tylko pobudki materialne. Temat: Człowiek- istota bezmyślna i naiwna. Ciało i dusza, intelekt i zmysły – w kontekście nadprzyrodzonego szczęścia i celu ostatecznego, czyli...
  • chyba pierwszy raz zaczynam nowy wątek, ale jestem tak zbulwersowany wpisami w wątkach o Towarzystwie Przyjaciół Dzieci i o banku żywności, że nie wytrzymałem. zawiść, podejrzenia, zarzuty ile ktoś na tym zarobił ... liudzie, jak plujecie na polityków od lewa do prawa -trudno, są różni, intencje różne, emocje grają w narodzie, który jest głęboko podzielony. często jesteście niesprawiedliwi, ale politycy są skazani na taki los, muszą mieć grubszą skórę. za to jak zaczynacie pluć na organiza...
  • Jestescie beznadziejni i to nie tylko na tym forum.
  • Za TC: Radny Rabczewski do pogorzelców: "Oni powinni wam coś dać, żebyście k... mogli godnie żyć." "Nie dajcie się w ch... zrobić". Czy Pani Romanow potępi oficjalnie ten język i odetnie się od postawy żerowania na ludzkim nieszczęściu? A jeżeli tego nie zrobi, czy oznacza to, że taką postawę akceptuje? Wstyd i hańba!
  • Którzy to ?
  • Chyba nigdy człowiek nie pogodzi sie z człowiekiem.Marne sa nasze losy jako ludzkości,wątpimy,przerażamy,budujemy,żeby zrujnować i nie chodzi tu wcale o rzeczy czy przedmioty chodzi o człowieczy los.Tylko jest jedna różnica między człowiekiem a wilkiem,wilki zabijają aby przeżyc ludzie zaś z innych znanych nam powodów.Więc jaki czeka nas los jaka przyszłość,czy sami możemy to zmienić o czyms zadecydowac,czy wogóle chcemy?
  • Tak jak w temacie.
  • Co się z ludźmi dzieje? Kto tylko coś robi, prowadzi działalność lub jest osobą publiczną w większości przypadków jest źle oceniany. Czy ludzie w dzisiejszych czasach są, aż tak zazdrośni i nienawistni, żeby niszczyć innych? To jest po prostu bardzo płytkie i żałosne. Te osoby są tak odważne, bo piszą anonimowo, jednak bardzo łatwo dowiedzieć się kto jest sprawcą wypisywanych oszczerstw.
  • ...Ciechanowie. Niewtajemniczonych informuję, że "ciemnym ludem" posłowie PiS nazywają swój elektorat.
  • www.ciechtivi.pl/ranny-nalot-policji/ to jest świństwo by marek Szyperski robił z tego reportaż , to może być źle odebrane przez elektorat PO ,że ich ludzi , ich sympatków aresztują za wydumane przewinienia . Panie Marku czy musi Pan straszyć elektorat PO ?
  • Ostatnio mojemu synowie skradziono telefon. Nadzieja na odnalezienie go była niewielka. Kradzieży dokonano w jednej z kafejek internetowych. Właściciel kafejki nie schował głowy w piasek. Pomógł odszukać potencjalnego sprawcę, który jednak wyparł się wszystkiego a nie mając dowodów nic nie mogłem zrobić. Dziś rano zadzwonił telefon - okazało się, że ktoś kupił ten telefon na giełdzie w dość dziwnych okolicznościach i postanowił to wyjaśnić. Pomimo tego, że zapłacił za telefon złodziejow...
  • Piękna aleja spacerowa na Kargoszynie biegnąca od kościoła w pola.Codziennie tamtędy spacerują,jeżdzą rowerami dziesiątki osób. Jeszcze kilka dni temu i przez wiele miesięcy nikt o zdrowych zmysłach nie pomyślał,że można tam podrzucić swoje śmieci po remoncie domu czy mieszkania. Pisałem o śmieciach na tamtym terenie i jest to miejse wyjątkowo zanieczyszczone przez dziesiątki rodzin z nowobogackich domów. Sprawdzić może i straż miejska,że są tam wille bez kosza na śmieci. fotoforum.gaze...
  • kogo wyrzucił i dlaczego ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się