Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      ludzie

ludzie

(576 wyników)
    • www.youtube.com/watch?v=Ky503HywFUA&feature=related
    • ..."jedno wielkie targowisko, na ktorym szaleja chciwosc lek, agresja, chaos, niesnaski, zazdrosc, na ktorym todos contra todos. mowia o milosci, szukaja jej wszedzie, potrzebuja jej, wolanie o milosc, rzzenie o milosc, kosmiczne wycie o milosc. A kto ma ja dawac, jezeli kazdemu jej brak, kazdy jej potrzebuje?A jezeli potrzebuje to znaczy ze jej nie ma.A jezeli jej nie ma, to nie moze dac! Co moze wlac prozne do pustego i odwrotnie? Bez czynienia milosci nie ma milosci. W swiecie ...
    • *Nigdy nie dawaj napiwków wiekszych niz 10 groszy. *Nuc na koncertach. *Uprawiaj sztuke wiotkich uscisków dloni. *Plac za przejazd autostrada stu zlotowymi banknotami. *Jeeli ktos sie myli na twoja korzysc nie poprawiaj go. *Mów przykrywajac reka usta. *Przekrecaj cytaty. *Opowiadaj zakonczenia filmów. *Rób aluzje do spraw plciowych, zeby zwrócic na siebie uwage. *Zwalniaj pracowników przez telefon. *Jak kogos skrzywdzisz, to nie zapomnij go obrazic. *Jedz wolno szyb...
    • Mam-sekret.pl Gabrysia zgwałciła swojego kuzyna, a Bożena panicznie boi się zabójczych królików! Zobacz co ludzie mają na swoim sumieniu. Wpisz się i skomentuj najczarniejsze na świecie ludzkie sekrety.Nie każdy trzyma swoje sekrety wyłącznie dla siebie..a już na pewno nie na mam-sekret.pl. Prostytutka, mąż i żona, jak myślisz kto częściej zdradza? Znalazłem księdza który pisze, że robi to dla kasy (szok).
    • i pełna sprzeczności, jak ma coś daleko, to robi wszystko by mieć to bliżej, gdy ma to na wyciągnięcie ręki,to różnie to bywa, albo przed tym ucieka ,albo stwierdza, że to nie to czego chciał i szuka dalej..
    • jak nawiązują kontakty, jak poznają dziewczyny, jak znajdują pracę, jak odnajdują się we współczesnym świecie pełnym promocji ludzi odważnych
    • Czesć! Bałem się pisać. Bałem się, że ktoś mnie uzna za dziwaka. Nie wiem, jak mam napisać, ale odważyłem się. Jestem kimś, kto stracił dużo w życiu i ma dużo w sensie materialnym. Jestem mężczyzną, który przez wypicie za dużej liczyb kieliszków zabił w wypadku własnego syna. Miał 16 lat. Umierał na mocih rękach. Potem w tym roku , moja córka -15 lat , wyszła do koleżanki i nie wróciła. Nie znaleziono jej dotąd. Zostawiła mnie zona.Czuję sie bardzo nieszczęśliwy i winny strasznie....
    • Czy człowiek z wiekiem staje sie coraz bardziej wrażliwy? A nie powinien być bardziej twardy?
    • Jak są to niech się ujawnią :-))
    • Jak słuchać, by ludzie do nas mówili?
    • Na niebie są gwiazdy oddalone od innych...Czy czują się samotne? Czy uczucie samotności rzeczywiście wypływa z niewypełnionej obok przestrzeni??? A co z tymi, które tak pięknie błyszczą w zgrabnych konstelacjach? Czy im na pewno to uczucie -wielkiego wyobcowania -jest całkiem obce? CZY GWIAZDY SĄ LUDZIOM PODOBNE?Powiedzcie mi proszę... Jestem drugą gwiazdą w gwiazdozbiorze Oriona-Alnilam...Wokół mnie nie ma pustki,a jednak...Kiedy patrzę na ludzi,widzę ,że jestem podobna do tych,k...
    • -- Writen & Produced by J.Hakiel Copyright K.Kylen <a href="http://www.futuresoundoflondon.com/fsol/fsol.html"target="_blank">www.futuresoundoflondon.com/fsol/fsol.html</a>
    • Bylem niedawno w Polsce. Na ulicach same zachodnie samochody, pelne sklepy ze az polki sie uginaja i do tego wszelkie towary po bardzo przystepnych cenach. Lecz gdy tylko z kims rozmawialem, wtedy kazdy narzeka! Dlaczego ??? Czy nie pamietacie juz czasow jak w sklepach byl tylko ocet i ogorki a posiadanie "Syrenki" (byl kiedys taki samochod) bylo luxusem ??? Nie rozumiem czemu ludzie w Polsce sa tacy niewdzieczni. Balcerowiczowi i Gronkiewicz- Waltz powinniscie postawic pomnik, ze ...
    • Podoba mi się ten cytat Św. Augustyna
    • Lektura wielu wątków tutaj zamieszczonych utwierdziła mnie tylko (niestety)w mniemaniu iż mimo,że wśród wielu ludzi, to jesteśmy naprawdę sami. Bardzo trudno o szczerą, prawdziwą "bratnia duszę", z którą mozna pogadać na każdy temat. Wspólnie spędzić wolny czas. Wszyscy albo zajęci, zabiegani albo liczący na załatwienie jakiegoś interesu. Upadek szczerości i bezinteresowności!! Jak temu zaradzić? Nie bardzo już wierzę , ze są tacy ludzie o czym przekonałam się po wielu "wpadkach"....
    • Życzenia są podobne do wędrownych ptaków: z tęsknotą czekamy na ich przylot, a gdy już są, cieszymy się nimi. Serdeczne życzenia otrzymane we właściwym momencie odmieniają zamknięte serce: pobudzają do refleksji, wywołują radość, wprawiają w dobry nastrój - tak jak śpiew ptaka. Jeśli nasze serce otrzymało dobre życzenia, chętnie przekazujemy je dalej. Szkoda trzymać piękne ptaki w ukryciu i tylko dla siebie.
    • Drodzy forumowicze, Przeżyłam właśnie dość przykrą historię miłosną i wiele rozmyślam na temat tego, jak łatwo się dać oszukać i zwieść pozorom... Gdyby tylko był sposób, w jaki można odkryć ukryte cechy drugiego człowieka, zanim zdoła on nas zranić. Czy macie doświadczenia w tym względzie? Podzielcie się Waszymi opiniami i przeżyciami... pozdrawiam serdecznie alex
    • Pewna osoba napisała tu swego czasu, że na tym forum piszą osoby, które nie dają sobie rady w realu. Zgadzacie się z tym?
    • Czesc Mam pewna mysl, ktora bardzo chcialbym sie z wami podzielic. Rozmawiajcie ze soba. NIe pozwolnie aby jakies glupstwo zerwalo nitke dialogu. Po dosc dlugim czasie i przez caly czas tym czyms co nie dawalo mi spokoju zaczalem z nia rozmawiac i wiele, wiele sie wyjasnilo, i jest mi teraz naprawde lzej. Teraz przynajmniej powiemy sobie dzien dobry w sklepie ;-) Naprawde cos sie wyjasnilo i kartoteka z napisem "R" zamiast zamykana na sile gladko sie domknela i dala zamknac na klucz oraz ...
    • "Wymyślanie tego kim jest człowiek, doprowadziło do śmierci człowieka." - Karl Jaspers "Nietzsche" No właśnie, opis człowieka nie jest człowiekiem, nawet gdyby zebrać wszystkie mądre cytaty z książek to i tak, bez półlitra, nie zrozumiesz człowieka. Jeszcze gorzej, gdy próbuje się pojąć kobietę, ale dzięki klonowaniu kobiety z punktu widzenia zachowania gatunku wkrótce staną się zbędne i są skazane jak mamuty na wymarcie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się