-
Tak właśnie wygląda wychowanie i namawianie takich ludzi jak 57jurand
www.wiocha.pl/826714
-
Dlaczego nikt nic nam nie mówi?? Dlaczego prezydent z nami wcześniej się nie spotkał?? Dlaczego w tamtym roku było tyle remontów w tych budynkach? Dlaczego nam starszym ludziom dają mieszkania do remontu w zamian za te które mamy wyremontowane? A skąd na to mamy brać pieniądze!! Czy ktoś się z nami się liczy?? Gdzie są radni???? My jesteśmy bezsilni ponieważ każą się nam wyprowadzić do końca czerwca. Mamy niby 4 miesiące na remont proponowanych mieszkań a skąd na to mamy wziąć pieniądze?? Cał...
-
Czy ktoś zechce mnie oświecić, o czym mówi w swojej telewizji asystentka prezydenta?
MO BRUK bez zgody Gminy? Info z 30 sierpnia, a w Wałbrzychu cisza?
www.youtube.com/watch?v=K500fT8DyO4
Prośbę swą kieruję zwłaszcza do tych, którym życie miłe i którzy umieją logicznie interpretować fakty. Fakty pochodzą z Biuletynu Informacji (jeszcze) Publicznej, Urzędu Miasta w Wałbrzychu.
Ogłoszenia i Obwieszczenia / 2012 rok / sierpień
Data publikacji: [u]14.08.2012 [/u]
Prezydent Miasta Wa...
-
prof. Richard Dawkins:[b] płód jest w mniejszym stopniu człowiekiem niż dorosła świnia.[/b]
Niektórym to pozostaje nawet po opuszczeniu przez nich macicy w sposób naturalny.
Nie będe wymianiał nicków zwolenników aborcji na naszym Forum, sami się zgłoszą.
Prawda yannie?
wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/richard-dawkins-plod-jest-w-mniejszym-stopniu-czlo,1,5445212,wiadomosc.html
-
Takie Emerytury na wiejskiej i plus dostają kase że są posłami
www.tvn24.pl/maja-emeryture-i-biora-pieniadze-z-wiejskiej,268543,s.html
-
I co trolle posłuchajcie co ludzie mówią o naszym wspaniałym mieście
www.youtube.com/watch?v=hRHTY8JQxf8&feature=youtu.be
-
Czy nasze głosy oddane na Platformę Obywatelską były dobrym wyborem? Co myślicie o ludziach których wybraliśmy? Torbus, Leszczyńska, Szełemej, Kwiatkowski, Mrzygłocka, Tutaj, Ewangelos ... czy potraficie chociaż jedną zasługę im przypisać co dobrego zrobili dla naszego miasta?
-
aqua zdrój ile lat już budują a ludzie mogli do dzisiaj pracować na starym basenie !
-
Nazywajmy rzeczy po imieniu. To co zrobiono ludziom z naszego miasta w ciągu 10 lat rządów PO jest skandalem na skalę światową. Obejrzyjcie reportaż
www.dami.walbrzych.pl/5,1141-bledne_kolo.html
-
Znowu się zaczęło Pseudoobrońcy Wałbrzycha atakują i nękają ludzi na forum i na You Tube i znowu zachwalają Wilda, czy to przypadek ?
Dlaczego zachwalają Wilda ?
Dlaczego pokazują wypowiedzi Wilda, który nie jest ekspertem w tej dziedzinie tylko architektem ?
Dlaczego w ogóle jedno i to samo pokazują mieszkańcom ?
Dlaczego nie idą z tym do sądu , trybunału i Strasburga ?
Jaki jest cel pokazywania cały czas tego samego ludziom ?
Dlaczego mówi się tylko o Kruczkowskim i Szelemeju ...
-
Co dzieje się z samotnymi, niepełnosprawnymi osobami z emeryturą poniżej 2000 zł? To nie jest prowokacja. Znam ludzi, których stać było na "dom spokojnej starości"... Czy są wersje dla ubogich?
-
jestem zaskoczony brak ludzi wstretne jedzenie
-
Witam,
jest nowy pomysł, by otworzyć w/w ośrodek w Wałbrzychu. Są obawy, ze będą protesty i t.p. (jak kiedyś z leczeniem narkomanów na Gaju). Ośrodek klonowania będzie prawdopodobnie prywatny i zatrudni ok.70 osób z branży.
Mile widziane poważne (na co ja liczę?) odpowiedzi.
Mamy zaplecze i rzutkiego sprzyjającego obiecujący koncepcjom burmistrza.
[sonda=Czy uważasz, ze w Wałbrzychu powinien być otwarty ośrodek klonowania ludzi?]
[*]Tak
[*]Nie
[*]Nie wiem
[/sonda]
-
Nie winię głosujących za pieniądze, z głodu człowiek zrobi wszystko
www.teledziennik.wlb.vectranet.pl/pia.wmv
-
Pisac kazdy moze.Krytykowac tez.To sa prawa demokracji o ktore walczylismy.Wskazywanie problemow naszego zycia jest rzecza naturalna.Kazdy robi to w granicach swoich umiejetnosci i przekonan. Nie ma ludzi ktorzy ktorzy robia to idealnie.Ci co tak sadza sa w wielkim bledzie.To forum jednak obnaza nasze ludzkie charaktery i nasze obyczaje.Bardzo czesto nasze wpisy sa zbyt impulsywne i malostkowe.Niewiele znaczace.Nacechowane rzadza zemsty i nietolerancji dla dla innych.
-
Mam pytanie czy Wałbrzych ma sławnych ludzi np aktorów, muzyków , poetów , znanych w Polsce lub na Świecie ?
-
Proszę obrońcy szkół okłamywali ludzi, dlatego nie ma co iść na referendum, tak się okłamuje ludzi, wcześniej mówili też że są niezależni politycznie, a się okazało że kierowani są przez panią Rosiak, teraz te kłamstwo z budynkiem Zusu.
[b]Ludzie obudźcie się tu chodzi o polityczne porachunki, oni są kierowani przez Państwo Rosiak i Lubińskiego, to jest gra polityczna a ludzie są pionkami w grze i przepustką do koryta [/b]
Państwo Rosiak i Lubiński rządzą w Wałbrzychu od wielu lat, i ni...
-
Czy lekarz nie powinien leczyć ludzi ?????????????
-
Co by się działo jakby władzę oddano ludowi w naszym mieście, jak w Mrocznym Rycerzu w batmanie jak byłem trzy tygodnie temu. Zawsze lubię złe charaktery one są bardziej wyraziste i ciekawsze. Doszło by do zamieszek a może samosądów.Nudy na pudy więc trza coś sprowokować. A może Cin City wałbrzyskie.SOL77 będziesz znowu mnie atakował swoimi posatami intelektualnymi;)
-
www.urzadpracy.pl/portal/pl/13/11821/Dyrektor__zlobka___ofpr121681.html
To jest zwyczajny skandal i sku........wo.