Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      macho

macho

(4 wyniki)
    • Dziewczyny,czy są wśród was takie,których facet jest cudowny,wspaniały,cierpliwy i do cholery nie można się do niego przyczepić.Mówi spokojnie do dzieci,jest konsekwentny,pracuje,wtaje w nocy do dzieci,pali i pije z umiarem,zawsze logicznie wytłumaczy swoje racje.Ja mam takiego męża i dostaję szału.Przy nim moge byc tylko niedojrzałą rozchisteryzowaną babą juz nie mówiąc o tym ,że mnie ta jego postawa rozleniwia.Jak ja bym chciała,żeby nawalił,żeby przyznał sie do jakiejś słabos...
    • Dopiero teraz trafiłam na ten artykuł. Ja pierdzielę, co za matoł :P nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać. Właściwie to można ten egzemplarz pokazywać w klatce jako wzorcowy przykład made in Poland zakompleksionego, tępomózgiego machoprymitywa. Ze specjalną dedykacją dla triss, wiem, że masz słabość do takich typów :) wyborcza.pl/1,75480,8209468,Walilem_prosto_z_mostu.html
    • Poznałam kolesia ostatnio i tak mi krąży po głowie:P Chłopak fajny,wygadany,zadbany i td. I wszystko byłoby ok. gdyby całkiem na luzie nie wspomniał,ze puder mu się kończy i jak to fajnie wyglądał na sylwestra bo miał super makijaż. Żona jego westchnęła i tylko skomentowała ,że przykładowo ona szykuje sie do pracy około 15 min. a on bitą godz. bo musi się wchłonąć każdy kremik, który jej mąż precyzyjnie nakłada na poszczegóne partie twarzy I tak myślę,ze osobiście nie chcia...
    • "W Nowym Jorku i Mediolanie wybiegi zdominowane są przez typ macho i wszechobecny testosteron. W Paryżu i Londynie przeciwnie, za ideał postrzegany jest mężczyzna o kruchej budowie i delikatnych rysach" jakie są wasze gusty dotyczące męskiej urody? jakich cech fizycznych w męskim ciele szukacie? czy wolicie tych supermęskich - umięśnionych, owłosionych i z pięknymi, kanciastymi szczękami, czy może preferujecie delikatnych, o chłopięcej sylwetce, bardzo szczupłych mężczyzn? wklej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się