Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      malin

malin

(7 wyników)
    • niemyte, wyglądają cudnie i cudnie smakują, ale .... a umyte, takie nieapetyczne:( jak podchodzicie do malin?
    • u nas: silny strumień zimnej wody na owoce umieszczone w sicie, potem na tym sicie pozostaja do wyschniecia. Do dzisiaj wydawalo mi sie, ze to sposob powszechny, ale wypowiedzi w watku o malinach uświadomiły mnie, że niekoniecznie. jak myjecie?
    • czy malinwa herbatka rzeczywiście działa?chodzi mi tutaj o to, czy rzeczywiście powoduje skurcze???
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=29031227
    • Kochane mamuski! Jakis czas temu jedna z mamuś ktora dopiero co powiła swoje sliczne dzieciatko pisala ze pomogły jej jakies ziólka pite przed porodem. Ziólka mialy wplyw na rozwarcie w czasie porodu. Jesli ktoras z mam orientuje sie w tej kwestii albo pomoglaby mi znalezc ten post to bardzo prosze o pomoc. Niedoswiadczona jeszcze w tej sferze - przyszla mama (hhuurraa!!) Gochna
    • Hej dziewczyny! Czy słyszałyście coś na temat szkodliwego wpływu niektórych herbatek ziołowych? Ja ostatnio dowiedziałam się ,że mięta jest szkodliwa w ciąży i nie powinno się jej pić.Nie wiem czy ta informacja jest wiarygodna.To samo słyszałam np. o soku z malin. Czy to możliwe? pa pa Diana
    • ... czy się dobrze zachowałam. Ale po kolei. Jestem z moimi Dwoma na placu zabaw. przy placu stoi kobieta i sprzedaje maliny. Moich Dwoje lubi, więc kupuję i co jakiś czas podbiegają i jedzą. Dochodzi dziecko "mogę malinki?" - pyta. Trochę zdziwona bezpośredniością (na głodnego nie wyglądał sądząc po porządntm ubraniu i ogólnym zadbaniu), rozglądam się za opiekunem dziecka (nie każdy przecież życzy sobie dokarmiania przez obcego czymkolwiek, więc wolę zapytać). Dostrzegam nianię...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się