malin

(7 wyników)
  • Kolejny damski zapach z linii "... Me" (po Incredible i Desire). Absolutely Me EdP wejdzie do perfumerii pod koniec lata/jesienia, a glowne akordy kompozycjy to maliny, rozane ciasteczka macaron i wanilia. Tutaj 1-za zapowiedz i takze link do reklamy z flakonem na samym koncu, a wiecej informacji wkrotce. www.tinyurl.pl/?07gqJdYg
  • Drogie Panie i Panowie, zaczynamy myśleć już powoli o rankingu zapachów jesienno-zimowych. Mamy nadzieję, że jak zawsze w stworzeniu listy nieocenioną pomoc okaże forever. Proszę zatem testować, oceniać, zaglądać do perfumerii i myśleć intensywnie o zapachowych faworytach.A może wybierzemy też "zapach niewypał", który nagrodzimy "wirtualną maliną"? Co wy na to?
  • :) jak w temacie - zachwycił mnie artystyczny flakon no i ta malinowa nuta w składzie. podzielcie się proszę wrazeniami, jeśli któras z was posiada,jestem ciekawa czy to nie przerost formy nad treścią? pozdrawioam serdecznie:)
  • Testowałam Escadę into the blue, CK In 2U, Allegorie Guerlaina nie podchodza, moze podpowiecie coś zagubionej :)
  • Opiszcie mi prosze różnice miedzy obiema zapachami, bo z tego co czytam na np osmozie posiadaja całkiem różne nuty. Bardziej przychylam sie do kupna edt - czy one rzeczywiście pachna malinami? czy sa trwałe? ładnie się rozwijaja? dziękuje za pomoc.
  • Witam w Nowym Roku! Kompletnie nie znam tego zapachu, zatem kilka pytań: Przede wszystkim, czy zmianie uległy tylko flakony (mam na myśli różowy i czarny), a zapachy pozostały w nich te same? Czy są zasadnicze różnice zapachu w wersji edt i edp (np. tak jak w Narciso Rodriguez)? Czy w wersji edt jest w składzie tuberoza??? A tak w ogóle, czy jest to zapach, który z reguły wszystkim się podoba? Bo na wizażu czytałam praktycznie same pozytywne recenzje. Pozdrawiam noworocznie t...
  • Uwielbiam te owoce, zwłaszcza maliny i z chęcią bym nimi pachniała, ale one mnie chyba nie lubią :((( Najbardziej malinowe z perfum, czyli Hot Coture w ogóle na mnie nie pachną, a w najlepszym przypadku pachną jak cień owocowej gumy Mamba. Ostatnio wpadły mi w nos Gucci Eau de Parfum II. Guess what ? One w ogóle na mnie nie pachną. Dziś psiknęłam się tym truskawkowym psikadłem Versacego Time for Pleasure i paskudztwo - chemiczna karykatura truskawki. Ponadto odpadaja następujące z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się