malin

(3 wyniki)
  • Idzie Milusia lesna drozka macha sobie lewa nozka Wtem zza zarosli wilk sie wychyla Pysk w szramach caly, golen na temblaku Widok Milusi narobil mu smaku... Niezdolny do lowow - i z tej to przyczyny Musial przerzucic sie na maliny Bez polowania popadl w frustracje czesto wiec wpadal po wodke na stacje Ten stan oplakany z winy byl klusownika Co las we wnykach byl poutykal. Rzecze Milusia - widzisz moj Mily: - Jam dzis jest ponad Twe watle sily A moral z tej bajki jest sm...
  • a ja nie znosze prowokatorow bo potem jak ktoś ma naprawde problem to wszyscy sie nabijają bo nie wiedzą czy to znów nie zmyślona historia. Podarujcie sobie ludzi i poprowokujcie realne otoczenie, a te forum zostawcie na prawdziwe historie.
  • Napisałam podpuchę:"Zostawiłam moje dzieci i odeszłam" oraz wiele innych np."Gdzie jest mój pacjent","Czy ktoś z was może ją widział", "Kochanka mojego ojca", "Słoik miodu","Spowiedź zakonnicy",oraz bajkę o żłym ojcu z happy endem. Wasze, krzyki na matkę w podpuszce:"Zostawiłam moje dzieci i odeszłam", jednak mnie zastanawiają.Jak można być tak zgniłym dosłownie zgniłym aby pisać co matce wolno, a czego jej nie wolno. Nawet jeżeli historia jest zmyślona, za miesiąc wpadnie do arkiwum i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się