Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      malin

malin

(6 wyników)
    • dziewczyny od kiedy herbatke z lisci malin..wiem ze temat byl juz kiedys poruszany..jedak malo z tego pamietam..od kiedy pic? slyszalam ze tak ok 28 tyg ale moge sie mylic..no i w jakich proporcjach..? No i mam pytanie czy komus rzeczywiscie to pomoglo? Kasik
    • Dziewczyny mam pytanie co mozna jesc w ciazy szczegolnie we wczesnym okresie a czego nie mozna? Dostalam od tesciowej duzo borowki kanadyjskiej i malin nie jestem pewna czy one nie zaszkodza dzidzi?
    • Dlaczego w ciąży nie wolno jeść malin i ich przetworów? Słyszałam że pod koniec ciąży nie wolno ich jeść bo wywołują poród, ale dlaczego na początku lub w II trymestrze też nie wolno? Będę wdzięczna za odpowiedzi, bo leczyłam przeziębienie sokiem z malin.
    • Cześć Dziewczyny. Jak to jest z tą kawą? Czy filażanka kawy rozpuszczalnej z cukrem i mlekiem jest szkodliwa w ciąży? Czy raczej nie? Czy bardziej szkodliwa jest herbata z cytryną? Uwielbiam herbatę - mąż mówi na mnie w domu "herbacianka", kawę też lubię(ale nie za dużo, bo potem mam drgawki, wiem już, ze w ciągu całego dnia mogę pozwoilć sobie tylko na 1 filiżankę)szczególnie rano. Co Wy na to? Prosze o Wasze opinie. Dziękuję. Pozdrawiam.
    • Mam potworny katar i bol gardla od 2 dni - nie na tyle powazne zeby pedzic do lekarza ale meczace. Pytanie - jak sie leczyc? Wiem napewno, ze Paracetamol jest bezpieczny, a jak sprawa wyglada z kropelkami do nosa i srodkami na gardlo? Czy to prawda ze mozna brac Cholinex? A te rozpuszczalne herbatki z paracetamolem, np. Coldrex? Mam pelna szafke roznych homeopatycznych pigulek i syropow tyle ze one wcale nie pomagaja :( Dziekuje za wszystkie rady! Antonina
    • HEJ JESTEM W 1 TRYMESTRZE CIĄŻY ALE NIESTETY OSTRO SIĘ PRZEZIĘBIŁAM PROSZĘ O PORADĘ KTÓRE LEKI MAM WZIĄĆ ŻEBY NIE ZASZKODZIĆ DZIDZIUSIOWI. W TEJ CHWILI BIORĘ WIT.C I WAPNO.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się