malin

(3 wyniki)
  • Witajcie! Chciałam spytać w jakim wieku zaczęłyście rozszerzać dietę waszym małym pociechom i z jakim skutkiem? Pozdrawiam! NASZ SYNUŚ
  • Cztery pytanka :-) 1. Jesteśmy na etapie rozszerzania diety. Mała ma 5 miesiąc i już sporo nowości dostaje. Wszystkie potrawy gotuję jej sama, ale ostatnio znalazlam w sklepie deserek z owoców leśnych - maliny i jagody - od 5 miesiąca i dalam jej. Zrobila później sino - niebieską kupkę. Czy to moglo byc po tym deserku? Jeszcze nie widzialam takiego koloru :-) 2. I jeszcze jedno, po warzywkach - marchewce, pietruszcze czy ziemniakach - kupka jest normalna, a po jablku czy to startym czy...
  • Wczoraj pani doktor proponowała mi m.in. proszek troisty na zaparcia u mojego 7 tygodniowego synka. Chciałam spytać jak go stosować - to nasza ostatnia deska ratunku. Synek wczoraj rano dostał 1/2 czopka i kupkę zrobił na dwie pełne pieluszki!!! Od rana znowu jest niespokojny. Dostaje do jedzonka Lakcidofil, pije dosyć sporo, ulgę przynosi mu leżenie na brzuszku ale za każdym razem przed purknięciem zaczyna płakać. Bardzo proszę o pomoc, bo na opakowaniu nie ma zaleceń co do stoso...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się