malin

(3 wyniki)
  • Mam pytanie - ile i jakie owoce może jeść pies? Pytanie może naiwne, ale mój pies nie da mi zjeść jabłka, bo szczeka i popiskuje, aby dać i jemu, zjada też owoce sezonowe, borówki amerykańskie, wiśnie (niekontrolowaną ilość - tzn co spadnie z drzewa), gruszki, zrywa sobie maliny z krzaka (te co rosną niżej) i poziomki. Nie ma właściwie biegunek, może czasem, ale nie ma z tym problemu. Czy taka dieta, którą on sam sobie wybiera jest dla niego właściwa??? Czy pies może jeść codzienni...
  • Nasz bullek ma zwyczaj "chowania się" pod dracenę. Stoi wtedy bez ruchu i cały drży. Tak samo było w lecie, kiedy wchodził w krzaki malin. Jak już pozjadał trochę owoców, zostawał i się trząsł. Co to i dlaczego tak?
  • dosłownie wszystkie jarzyny i marchewki surowe uwielbia a jak ide z nim na spacer to także je sam maliny i czernice z krzaków oraz sliwki ..porostu uwielbia owoce i warzywa a szczególnie kapuste z grochem!czy cos jest z nim nie tak i czy może takie rzeczy jesc i mu nie zaszkodżą..prosze napiszcie !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się