Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      marihuana

marihuana

(3 wyniki)
    • A próbował ktoś?? Podobno działa zgodnie ze znalezionymi przeze mnie w necie informacjami.
    • Oczywiście w celu przerwania migreny. Czytałam różne wypowiedzi, ale u osób które próbowały przeważają te pozytywne opinie...tak wiem że uzależna że jest szkodliwa i nielegalna (u nas), ale zastanawiam się co może się stać gdy zapalę - czy nie dostanę np. udaru bo migrena rozszerza naczynia a maryha przyspiesza bicie serca i podnosi cisienie więc jak do cholery to działa??? No i podobno nie chodzi o naćpanie i otępienie tylko o jednego bucha, bez żadnych odlotów. Czy ktoś wie coś na ten te...
    • ostatnio dosc czesto spotykam sie z opiniami, ze marihuana lagodzi objawy migreny. baa nawet kiedys lekarz internista zasugerowal mi, ze powinnam sprobowac marihuany przy silnym ataku. u nas w polsce nie jest ona legalna, ale moze ktos kiedy probowal podczas ataku i wie cos blizej na ten temat? Marioludwiko, w Holandii, to chyba legalny specyfik, mialas okazje kiedys sprobowac, czy to rzeczywiscie dziala na migrene? a moze znasz kogos, komu pomogla?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się