Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      marzenie

marzenie

(58 wyników)
    • Jeżeli nie jesteś Aniołem nie klikaj na ten link ,to moje prywatne marzenie--- sites.google.com/site/podajdalejj/
    • czy to nie cudowne?... :) :)*(:
    • facet.wp.pl/kat,1007857,title,Niezawodny-sposob-na-splodzenie-syna,wid,12905150,wiadomosc.html A mi się naiwnie wydawało, że ten chory stereotyp już zaginął.
    • Chciałam się założyć ze swoim mężem o coś. Moja wygrana to miał być weekend w SPA, a mój mąż...No właśnie - nie wymyślił nic, co by chciał! Czy mężczyźni nie mają marzeń, życzeń, zachcianek?
    • Tak sobie myśle i generalnie nie dochodzę do żadnego głebszego wniosku. Może ktoś z was mi odpowie czym rózni sie pragnienie od marzenia.
    • No właśnie jake to jest porąbane. Jak jesteńmy smarkaci mamy marznia ale nie mamy moziwości. Z wiekiem możliwości wzrastają a marzeń ubywa. Nawet te najwieksze chłopięce marzenia odchodzą w zapomnienie. Z młodych lwów sajemy sie starymi osłami. Nawet jeżeli kiedyś uda man sie doprowadzić do sytuacji by te marzenia z młodosci mogły zostać zrealiaowane to jesteśmy juz na nie za starzy. :( co było waszymi młodzieńczymi marzeniami? Moim było: moim było popłynąc żaglówką na Tahiti i ...
    • Mam 24 lata, jestem sama i zaczynam sie bac, ze nie spelni sie moje najwieksze marzenie ------ WLASNA RODZINA!!! Od zawsze marzylam o wlasnym dziecku, ... kiedys nawet zartowalam, ze nawet jesli nie bede miala meza to dziecko na pewno bede miala, mowilam, ze najwyzej zaadoptuje... teraz oczywiscie wiem ze bez mezczyzny nie stworze rodziny i tak samo mocno jak tego dziecka pragne mezczyzny z ktorym zaloze rodzine! Czasami sobie tylko wyobrazam jak wyglada moje zycie przy boku mezcz...
    • Drodzy Panowie (i Panie). Postanowiłam się poradzić, bo nie bardzo wiem co robić. Od prawie tygodnia w naszym związku trwają ciche dni. I to ja nie odzywam się do Niego. Już tłumaczę w czym rzecz. Otóż szukaliśmy wspólnie auta. Mieskamy razem od 2 miesięcy, parą jesteśmy 5 lat. Mój mężczyzna ma fioła na punkcie motoryzacji. Czasami myślę, że mógłby żyć podłączony do TVN Turbo jak do kroplówki. Ale wiadomo, każdy ma jakiegoś bzika, ja również. Samochodem uwielbiam jeździć i d...
    • pisalem jusz o tym, ze upragnionym zawodem byla by dla mnie praca ogrodnika na cmentarzu... zero stresu, bez pospiechu... dzisiaj jednak odkrylem pociagajaca alternatywe... Pilot Portowy. tez nie ma pospiechu, mozna wypic pivko i zapalic a nawet przewiezc na drugi brzeg potrzebujaca panienke... www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=2093&with_photo_id=31899129&order=date_desc&user=3043863
    • chciałbym np zrobic skok na bank z taka rozpierducha i pogonia policjii i tym podobne rzeczy oczywiscie tego nie zrobie bo za duzo mogłbym stracic -ale zastanawia mnie ze jezeli ja mam taka chec a jestem osoba spokojna zrownowazona to ile ludzi musi marzyc o rzeczach podobnych czy jeszcze gorszych i to mnie troche przeraza
    • czekam na przukłady marzeń męskich i propozycji jak je spełnić
    • Ciekawe czy macie jakieś niezrealizowane marzenia z czasów dzieciństwa, które wciąż plączą wam się w głowie, a obawiacie się, że teraz wydadzą się komuś śmieszne. Czy umiecie dojrzeć w sobie coś z dziecka... Napisałam chłopców, ale duże dziewczynki przecież też mogą marzyć.
    • Zbliżaja sie 30 urodziny męża. Mysle, co by mu sprawiło frajde. I nie chodzi mi, jakie gacie czy skarpety mu kupic, tylko o coś co zapamieta do końca życia. Moge prośić o jaikes pomysły? Tylko prosze o nieobrażanie mnie, że nie znam męża i głupia baba jestem itp. Szczególnie jednego pana p....i prosze o powstrzymanie sie w komentowaniu. Mąż kiedys wspomniał, że chciałby raz w zyciu być w k1, może rundka na torze wyscigowym. Bardzo prosze o tego typu sugestie, a ja wybiore co by ewen...
    • Czuje się dość wyobcowana, że tak powiem. Ciekawa jestem czy mężczyzna czując się samotnie, myśli o kobiecie w sensie seksualnym czy też marzy o tym by przytulać, czuć się zrozumianym , prowadzić interesujące konwersacje, porozumienie dusz przeżywać?
    • ...każdy z nas jakieś ma. Jedni mają ich mniej, inni więcej. Niektóre z nich są bardziej subtelne, inne bardziej szokujące... Mi właśnie nadarza się okazja aby jedno z nich zrealizować. A jest to jedno z tych takich raczej nietypowych i nie wiem czy jeszcze kiedyś będę miała taką okazję;) No i ja zamiast korzystać - zaczynam analizować wszystkie za i przeciw, jednym słowem: peniam troszkę:) A jak to jest z waszymi marzeniami erotycznymi? Realizujecie je czy raczej pozostają w ...
    • ja mam jedno: ukarac te zdzire, ktora mnie kiedys paskudnie upokorzyla. wydymac ja do utraty tchu i skonczyc z finiszem na jej buzce, zeby sie nieomal udlawila. acha, i jeszcze napluc jej w ryj. co o tym myslicie ? prosze o powazne opinie.
    • pragnień, dążeń, problemów, pasji, hobby i idei? Pytam, ponieważ Was tu prawie nie widać...
    • Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć W rytmie wietrznej tęsknoty Wraca fala do plaży Ty pamiętaj wciąż o tym Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzył...
    • pięknej, niezależnej, silnej i inteligentnej brunetce z prawem jazdy i dwoma fakultetami. Żeby mi prała skarpetki, perorując o Platonie i Haideggerze. Żeby mi opowiadała o swoich koleżankach-feministkach oraz problemach kobiet w Ameryce Południowej żyjących w bezlitosnej kulturze "macho". Żeby chodziła na kursy języka suachili, żeby codziennie o 5 rano uprawiała jogging, żeby wracała z pracy po 21 mając siły jedynie paść na tapczan. Żeby w weekendy zabierała mnie do muzeum, do opery i n...
    • mężczyźni jakie macie marzenia związane ze swoimi zonami, moze jakieś oczekiwania?? Wątek założony w celach zaspokojenia ciekawości - czym można męża zaskoczyć :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się