Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      marzenie

marzenie

(36 wyników)
    • niewiem co mam w zyciu robic...nie odnajduje sie w pracy...i wogole... ale mam marzenie i cel w zyciu-chce otworzyc wlasna knajpke...tak mała kawiarenke...wiecie, wyszukane ciekawe kawki i herbatki, koktajle, jakies alkohole, ciasta i desery... lokal z klimatem, w oparach czekolady i wanilli... milo i przytulnie... dla kazdego... mam wizje tego miejsca, i obiecalam sobie ze tego dopne, wciagnalam w to kolezanke... i bedziemy ku temu dazyc...bo chce miec cos swojego, moje miejsce...
    • Hmm mam takie pytanie...Czy spełniy się kiedykolwiek wasze marzenia? np. bardzo podobała wam się pewna dziewczyna... i wkoncu zdobyliście ją ?? czy raczej milość sama przyjdzie? nie koniecznie z Tą osobą którą sobie wymarzyliscie.. jak to jest ? mi się podoba pewien chlopak juz od dawna... i sama nie wiem jak mam go poznać :/ ehhhhhhh
    • ...ja mam pewne....każdy ma.... ...moje, to byśmy były zdrowe, mam 2 córeczki, żeby nam na chleb starczyło, ba, na opłatę za zerówkę, na podstawowe rzeczy, bym znalazła pracę, żeby dzieci miały dom, rodzinę, chcę spokoju, szczęścia dla moich maleństw Chcę w końcu poczuć , że jest lepiej, a nie z dnia na dzień żle i poprawy nie ma
    • Cóż... Mam 18 lat i marzy mi sie romans... Czsami wydaje mi sie, ze moje mysli sa zbyt zahaczające o nimfomanię (ale tylko myśli) Chciałabym uprawiac seks ze starszym facetem... albo z księdzem... Az mi wsytd...
    • no narescie spelnilo sie moje marzenie,otoz w lipcu przybedzie do Polski Rod Steward i zechce zaspiewac-szkoda ze to daleko,ale chyba sie skusze-wiecie jaki jestem szczesliwy bo osobiscie lubie sluchac tego Pana ************************************* Niech każdy ptak ,śpiewa własną pieśń
    • Jestem znudzona zyciem. Mam 22 lata, rocznego synka, od 3 miesiecy jestem mezatka. I tyle. Tak bym chciala zeby porwal mnie jakis bohun i wywiozl gdzies na stepy... Eh... W moim zwiazku wszystko jakos przygaslo. Nie ma tego dreszczyku emocji, zadnych nowych wrazen. Nic tylko nuda i szara codzennosc. Gdybym spotkala gdzies na swej drodze jakiegos Rosjanina albo Ukrainca... gdybym spotkala faceta z żarem w oczach, z pasją... nie wiem czy przysiega malzenska nadal byla by dla mnie wazna. Mozeci...
    • Czego dotyczą wasze największe marzenia? Czy wiedzą o nich najbliżsi?
    • Witam Wszystkich! Otóż, ostatnio dostałam grę erotyczną od swojego faceta.. tylko teraz wiąże się z tym mały dylemat... W tej grze sa takie kartki w ktore musze wpisac swoje marzenia erotyczne, które chciałabym aby parter je wykonał w razie gdyby wylosował taką karterczke... Wszystko fajnie,, tylko jakoś mało pomysłowa jestem.. Poza tym my i tak dużo ostatnio eksperymentowalismy.. i powoli brak mi już pomyslów.. Dlatego jestem ciekawa.. jakie sa wasze marzenia erotyczne.. Moze pods...
    • Mój profil to: Wygląd: -wzrost ok 186cm -szczupły ale wysportowany (waga ok 86kg) -szatyn lub brunet -oczy brazowe, zielone lub niebieskie (szare tez moga byc :)) -twarz sympatyczna, usmiechnieta ale spokojna, brak cwaniactwa na twarzy -przyrząd dolny :) powinien mieć dostosowany do mnie Charakter: -realista z dużą dawką optymizmu -duże oczucie jumory ale nie pajacowanie na kazdym kroku -czuły ale nie wylewny na każdym kroku -pewny siebie ale nie arogancki -ambitny i mający...
    • ???
    • o sexie z druga kobieta? ja tak przyznaje sie od razu ;)
    • DŻIIIIIIZ, jaki miałam cudowny weekend! Moja cała rodzinka się "wyjechała" na wszystkich świętych, więc z racji tego, że zostałam sama w domu sprowadził się do mnie mój ukochany. Nie muszę chyba wspominać o tym, że było po prostu zajefajnie! Począwszy od tego, że jak tylko przekroczył próg mojego domu, to padliśmy w swoje ramiona i kochaliśmy się już w przedpokoju, przez mały pokaz striptizu wieczorem, który sprawił, że prawie pękł mu rozporek u spodni:>, cudowną noc w jego ra...
    • Zastanawiam się czy moje marzenia seksualne są zbyt wygórowane: gdy moja dziewcyzna mnie pieści ustami,to żębym mógł dochodzić tak do końca, w ustach; żebyśmy kochali się analnie; żeby przejmowała więcej inicjatywy i bardziej szalała ? I pytania: czy to trzeba czasu, żeby się przełamywała(czy z góry już nie będą Ją te rzeczy rajcowac?) A Wy, dziewczyny, ile jest Was, które robią takie rzeczy ? (Bo jestem ciekaw, jak to się rozkłada)
    • Hej;)Jakie są wasze marzenia, co chcielibyście jeszcze osiagnąć, kim być w przyszłości? Słowem: o czym marzą współcześni młodzi ludzie :D
    • Chciałam zostać tancerka rewiową,chciałam żeby mężczyżni mnie uwielbiali i podziwiali mój taniec.Marzyłam by tańczyć tango z różą w zębach w sukni tak wydekoltowanej,żeby więcej odsłaniała niż zakrywała.teraz czasami kiedy nikt nie widzi tańczę w sali jadalnej przygotowując stół do posiłku,ale to nie to,habit i welon krępują mi ruchy,czuję sie strasznie spętana i skrępowana.Może jeszcze kiedys zatańczę?
    • jak w temcie, o czym marzycie? o władzy, pieniądzach, a może świętym spokoju ? Ciekawa jestem ;)
    • no własnie... o czym? :-)
    • Pewnie wiele kobiet ma podobny problem... Z moim factem jestem 2,5 roku. Uwielbiamy uprawiać sex pod każdą postacią (z wyjątkiem analnego, czego oboje sobie nie życzymy). A problem tkwi w tym, że ja potrafię osiągnąć orgazm jedynie podczas miłości francuskiej. I nawet to od jakiegoś czasu zdarza mi się okazjonalnie, bo za każdym razem zamiast się skupiać na doznaniach myślę o tym, że facet się napracuje, a ja i tak nie dojdę. W ten sposób się rozpraszam i nici z fajerwerek ;( Więc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się