Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      marzenie

marzenie

(35 wyników)
    • taki miękki i długi najchętniej w kolorze czerwonym, ale nie pogardze pomarańczowym, względnie ładnym fioletem. Szukam i szukam i nie znajduję. Może Wam wpadł gdzieś w oko? Nie chodzi mi o wełniane grube szale, ani o kominy, tylko miłą ciału dzianinkę :D
    • allegro.pl/item309283709_wrzosowe_czolenka_hit_wiosny_szpic_w6_nr_40.html Niezbyt wygórowane te marzenia, no ale ;) Jak tylko dostanę wypłatę, to klikam KT :D Muszę mieć koniecznie taki kolor, więc jak macie coś podobnego, pokażcie, może jeszcze zmienię zdanie :P
    • Moim marzeniem jest zostać projektanktą mody lub stylistką. Nie potrafię ładnie śpiewać, sport to nie moja działka, aktorstwo odpada...jedyne na czym się znam to moda. Wiem, że w Polsce ciężko jest wybić się projektantowi...jednak to moje marzenie. Rysuję projekty, próbuję szyć, po prostu staram się rozwijać w tym kierunku. Dziś dołączyłam do tego forum, ponieważ chcę rozwijać swoje skrzydła w tym keirunku. Boję się tylko, że nikt nie weźmie mnie tu na poważnie ze względu na mój młody w...
    • naprawdę marzą mi się buty tego typu... fotoforum.gazeta.pl/3,0,1114751,2,1.html Ale ani widu ani słychu...:(
    • alenogi.pl/212-226-thickbox/legginsy-gatta-missy-02.jpg Legginsy okazały się lipne, ale tunika nie daje mi spać po nocach. Nie znalazłam jej w kolekcji Gatty. Czy ktoś jest w stanie ustalić jej pochodzenie, bądź aktualne miejsce pobytu? ;)
    • Spac po nocach ni bede. Piekno... fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2039455,2,1,dream.html
    • cześć. niedawno trafiłam na to forum i chyba zostanę na dłużej, niektóre wątki zwalają z nóg :)))) ale nie o tym chciałam pisać. w najbliższym czasie będę mieć dużo wolnego czasu, i tak sobie pomyślałam, że przydałoby się zrobić małą (a raczej dużą) rewolucję w szafie. część rzeczy jak zwykle pójdzie w świat, tylko pytanie które to będą. dlatego chciałam się poradzić, nie po to, żeby skopiować czyjś pomysł na idealną zawartość szafy, ale żeby znaleźć inspirację ;) jak wygląda(łby)...
    • nie wiem co Wy na nie, ale ja od lata dokladnie takich szukalam :) www.lizard-shoes.com/images/343.jpg fotka znalazlam w internecie, aparat mi zakomunikowal ze bateria rozladowana a ja nie moge wytrzymac zeby sie wreszcie komus pochwalic (maz sie w tym wzgledzie nie liczy, choc nie skrytykowal a wrecz przyznal ze ok :)
    • zobaczyć na ulicy kilka osób,które wyglądają trochę inaczej niż cała reszta. Przeraża mnie ta cała masa wygladająca identycznie. Dziewczyny zieleniejące z zazdrości o ubrania, dodatki takie jak ma kolezanka, która kończy sie zwykle i tak posiadaniem tego samego a w efekcie końcowym własnie całe "gromady" ubranych tak samo panienek. Naprawdę tak bardzo cieżko jest sie pozastanawiać nad własnym stylem a nie bezmyślnie go kopiować i powielać? Szczerze powiedziawszy w sowim otoczeni...
    • Obecnie mam postopniowane włosy, ale już mi się to przestało podobać. Włosy wyginają się na wszystkie strony, mam straszny nieład na głowie. Już po jednym dniu są przyklapnięte. Postanowiłam,że zamienię obecne postopniowane włosy, na włosy o równej długości. Co sądzicie o tych: 1. Z inną grzywką :)i troszkę dłuższe img234.imageshack.us/my.php?image=big2rm1.jpg 2. Zdecydowanie dłuższe i grzywka krótsza img234.imageshack.us/my.php?image=elenbarkin4rx6.jpg 3. grzywka krótsza img513.ima...
    • Hej, wiecie może gdzie można zakupić taka czapke? jest idealna, niestety na stronie VS takowej nie ma :( bede wdzieczna za wszelkie namiary... a co myślicie o tej kurtce i ogólnie o ubraniach VS? Pozdrawiam!
    • Bywa ciężko. Nie zawsze możemy sobie pozwolić na "małe szaleństwo" zakupowe.Ale ,jak to kobiety, marzymy o nowych kozaczkach,plaszczu.... Co Was, kochane, ostatnio użekło? :) pozdrawiam!
    • czerwona sukienka.Tylko nigdzie nie moge znalezc:( secondhandshopper.files.wordpress.com/2007/10/red-dress.jpg www.flickr.com/photos/amalinny/172084439/ http://images.search.yahoo.com/search/images/view?back=http%3A%2F%2Fimages.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3Fp%3Dred%2Bdress%26toggle%3D1%26cop%3Dmss%26ei%3DUTF-8%26fp_ip%3DPL%26ni%3D20%26fr%3Dyfp-t-501%26b%3D81&w=375&h=500&imgurl=static.flickr.com%2F1250%2F1399409055_9bd9f7087c_m.jpg&rurl=http%3A%2F%2Fwww.flickr.com%2Fphotos%2Fredpon...
    • www.snobka.pl/artykul/1028/spodnica_armani_collezioni www.snobka.pl/artykul/860/trenczowa_sukienka_burberry www.snobka.pl/artykul/747/kurtka_juicy_couture Te ciuchy mniej więcej kształtuje moje upodobania. Jest szaro, buro...ale ja to b. lubię. Cały czas mi znika "Snobka"...jak znajdę jakies swoje cacka..to wrzucę.../nie zabijcie, ze zaśmiecam, ale mam słabośc do tych ciuchów/.
    • zapinana na guziki od gory do dołu,dopasowana,dlugosci lekko przed kolano albo do kolan,z zerokim paskiem na wysokosci talii, i dduzym sztywnym kołnierzem,z rękawami lub bez(na lato),w kolorze bialym lub złoto miedzianym czy ktokolwiek widzial,wie?jesli to mozliwe prosze o nazwy firm lub linki
    • Witam! Tak jak w temacie - mam wielka ochote na kobaltowa sukienke, ewentualnie bluzke. Wolalabym, zeby to byla kiecka. Fajnie, jakby byla zwiewna, delikatna. Jak na razie nie mam wiecej wymagan. :) Jesli chodzi o bluzke, to chcialabym, by nadawala sie na lato, dlugi rekaw odpada i nie byla z satyny, bo taka juz mam. Zwykle t-shirty tez mnie raczej nie interesuja. :) Jesli ktoras z Was widziala cokolwiek, co mogloby odpowiadac moim oczekiwaniom, prosze o info. :) Mnie jakos n...
    • Każda z nas ma wyobrażenie jakiegoś ideału mężczyny :] Mój ideał to: ciemnowłosy, ciemnooki ze śniadą cerą, szczupły, wysoki, noszący modne koszule i pachnący "intensywnie męskimi" perfumami :] I taki, który wręcz uwielbia przytulać ;) a jakie są Wasze typy?? :]
    • Mojego brata córeczka "zachorowała" na szarą koszulke z dość dużą Myszką Mickey wysadzaną całą jakimiś kamyczkami9tak zrozumiałam).Może któras z was wie o co chodzi,wie gdzie moge taką kupić i spełnić jej marzenie.
    • Drogie forumowiczki, ostatnio zebrałam dużo pieknych bucików. Moim zdaniem najpięknieszych w tym sezonie, jakie do tej pory widziałam. Chciałam sie podzielić wrażeniami. Zachęcam do oglądania :):) img104.imageshack.us/my.php?image=827266686p2zv.jpg img506.imageshack.us/my.php?image=985183794p6rw.jpg img97.imageshack.us/my.php?image=985183795p5xg.jpg img506.imageshack.us/my.php?image=985183796p2qy.jpg img506.imageshack.us/my.php?image=985183799p3vr.jpg img506.imageshack.us/my...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się