marzenie

(45 wyników)
  • Dziewczyny wy też robicie w tym roku 2013 mapę marzeń?, Madzia :):)
  • Kiedyś miałam realizować projekt. Z różnych przyczyn pozostało to jedynie w fazie chciejstwa. Teraz ta osoba odezwała się niespodziewanie i powróciła do tego pomysłu. Odżyły stare marzenia... 1. Czy moje marzenia są realne -[b]As Mieczy[/b] tak i to mocno, trzeb wreszcie zacząć 2. Jakie przyniosą rezultaty w sferze emocjonalnej - [b]Królowa Buław[/b] no comment :D 3. Jakie przyniosą rezultaty w sferze materialnej - [b]Kapłanka[/b] to praca intelektualna więc nie spodziewam się profitó...
  • Od kilku lat marzę o zakupie samochodu - tzn. mam samochód, ale marzę by stać się posiadaczem innego, dokładnie określonego samochodu. Już parę razy przystępowałam do realizacji -ale zawsze coś mi stanęło na drodze. Zaczęlam zastanawiać się czy zmiana samochodu czyli realizacja marzenia na pewno wyjdzie mi na dobre i co zrobić by w końcu się spełniło. Co stoi mi na drodze realizacji marzenia - 8 buław Chyba nadal biję się z myslami, stoję twardo na ziemi i nie wiem czy moge sobi...
  • Nie wiem jak w tym rozkładzie zinterpretować dwie karty: ja w jego oczach(ogólnie) wyszedł -as denarów oraz jego skryte marzenie związane ze mną- paź mieczy.Wszelkie uwagi mile widziane:)
  • aby on mnie kiedyś dotknął, pocałował, spojrzał z uczuciem głęboko w oczy. Czy będzie mi to z nim dane ? Proszę o karty, bardzo proszę...
  • Jakie jest moje przeznaczenie w sprawach uczuciowych? 1. Obecna sytuacja[b]- 8 kielichów- [/b] Czuje , że mężcyzni z którymi miałam bliższe znajomosći a nie wyszły powoli zapominam o nich .Oddalam się z kielichem od tych emocji , które we mnie były , nadchodzi katharsis . 2. Przeszłosc ktora wplywa na obecny moj stan-[b] 10 kielichów-[/b] Chyba boje się takiego prawdziwego stałego związku bo boję sie , ze coś nie wyjdzie . 3.Obawy-[b]As monet[/b]- boję się że coś nie wyjdzie , że nie w...
  • Stosunek do pieniędzy [b]Q pucharów[/b] rozważnie rozsądnie z umiarem Jak je zarabia [b]król monet[/b] wydawało mi się że król jest "umysłowy" a tymczasem klient zarabia fizycznie jako kierowca ale przecież ten król siedzi i ma w ręku kółko ;) jak je wydaje [b]7 kielichów[/b] na marzenia i zaspokojenie swoich pragnień bardzo egoistycznie aktualnie bijące źródło [b]zawieszony[/b] spokojne bez emocji państwowa posadka 8 godz i do domu. źródło pieniędzy wyczerpane [b]cesarz[/b] nigdy nie...
  • Mój kolega Jak tu ktoś tak ładnie nazywa - dawny adorator;) jest dystrybutorem w firmie FM grup (działają w systemie MLM) i namawia mnie bym w to weszła. Szczerze nie mam głowy do budowania sieci i namawiania ludzi na siłę do współpracy. Owszem korzystam (bo mam taka możliwość)z produktów firmy FM mają niezłe perfumy a jeszcze lepsze środki czystościowe - mogę to kupować bez problemów nie wchodząc głębiej w sieć. Ale na mój kolega - adorator strasznie mnie namawia bym rozwinęła struktur...
  • Wylosowlama ja z 3 rayz zawsze odkrywala wcale nie aluzje a spelnienie marzen jelsi tylko wezmie sie jeden z kielichow:) Tylko trezba go wykorzystac...to nie iluzja, mrzonki ale oprocz marzen na jawie i spelnienie:)
  • [b]w mowie: Kapłan [/b]-wtdaje mi się ż eoznacza iż jestem dla niego niedostepna nieco tajemnicza bo znamy się ale trzymam go na odstęp. [b]W mysli: MOC-[/b] czuje przyciąganie ale tez nie wie czego się spodziewac bo widzi mocną kobietkę , która niewiadomo czy nie pokaże pazurka.. [b]w serduchu KOŁO FORTUNY [/b]-Jego uczucia sa zmienne zależne od sytuacji . [b]W czynach 10 mieczy[/b] - hmm no nie wiem możliwe ż epokazuje mi że się stara już długi czas a ja dalej nieprzyst...
  • Buziaki dla wszystkich :*
  • Powiem pewną historię: Przychodzi do mnie do pracy pewna dziewczyna młodziutka ma 20 lat ma na imię Milena dobra, miła i fajna dziewczyna dobra uczennica tylko przytrafiło się jej w wieku 17 lat urodzić dziecko, ale jak to dziś powiedziała z ojcem dziecka są jak znajomi (nie maja ślubu)nigdy nie mieszkali razem bo najpierw chłopak był młody i nieodpowiedzialny (ma 21 lat) a potem trochę siedział ich miłość się wypaliła a może to były tylko hormony seks i jakies zauroczenie ale t...
  • Za jaką osobę mnie uważa ? 3Denary Hmm że mam dobra prace i zarobki aha... [b]Co go blokuje przed kontaktem? rycerz kijów[/b] Moze przelotne i krótkie spotkania nie mamy okazji takiej aby sie lepiej zapoznać . [b]Jakie ma nadzieje związane z znajomością ? 3kije[/b] Poszukuje szczerej relacji ,impulsu na wejście w inny etap ,czegos nowego nowej przygody nowego etapu w życiu . [b]Jakie ma obawy Król kielichów[/b] Chyba zastanawia się czy nie mam obok siebie jakies króla z któreym ...
  • Jakże często uciekamy w świat marzeń i iluzji aby przetrwać złe .... no właśnie. Księżyc chyba nie mówi o chwilach? Gdy się pojawi to chyba już jakaś dłużej trwająca "chwila" jak sądzicie? To już chyba "stan"/z którego trudno samemu wyjść/ Może się mylę? To pragnienia, ucieczka, czymże w końcu jest w codziennym życiu?
  • Stawiałam sobie karty na 2 różne sprawy obecnie bardzo istotne w moim życiu. Jak mi się wydaje, a z dnia na dzień jestem o tym coraz bardziej przekonana, sprawy owe w pewnym momencie się powiążą tzn jedna będzie wynikac z drugiej. Nastawiłam się że tak się stanie tzn dwa oddzielne rozkłady, 2 sprawy i powiązanie - tak ma byc jak pokazały mi karty i koniec ;) Poza tym będąc dawno temu u tarocistki usłyszałam "pani marzenia niestety sie spełniają". I jest to najprawdziwszą prawdą ...
  • Jakoś nie mogę jej "rozgryźć". Może ktoś ma dobry klucz do tej karty? Co przedstawia? Czy jest to "głowa pełna pomysłów" czy raczej "chorych fantazji"?
  • Jaki będzie czerwiec dla mojej kolezanki? cesarzowa(+), 7 pucharów(+), as denarów(+) Moim zdaniem pozytywne karty. Bedzie zadowolona i pewna siebie, atrakcyjna. Bedzie marzyć o karierze? Większych pieniążkach? Mozliwe ze chodzi tu tez o nowe mieszkanie? Proszę o pomoc.
  • dzien dobry, mam pytanie/PROSBE czy ktos moglby zapytac co mowi Tarot o mojej przyszlosci chodzi o to ze wrocilam z corka z wakacji od exmeza na wyjezdzie dla corki bylo wspaniele dla mnie juz mniej wcale mowiac szczerze odkrylam pewna smutna prawde o nim tam ale exmaz prosil mnie o wybaczenie i nalegal na kolejna szanse bycia razem co dla dobra corki biore pod uwage jednak ja mam powazne plany co do Abdela z ktorym chce sie spotkac w tym roku dlatego niewiem co robic czy wraca...
  • Planujemy dzidzię. Takie moje uśpione marzenie z dawnych lat... Lata mam już swoje, trochę problemów kobiecych za sobą. [b]Bardzo proszę o rozkład[/b] czy uda mi się zajść w ciążę w tym roku? I oczywiście jeśli się uda czy będzie przebiegała prawidłowo? No córka mi się marzy:) A Ktoś sprawił, że moje marzenia obudziły się z zimowego długiego snu.
  • Rozkład partnerski dla vinfinityv i jej partnera. Jak vinfinityv czuje się w tym związku - [b]słońce[/b] Jak partner v. czuje się w związku - [b]8 mieczy, król kielichów[/b] Jaka jest ich przyszłość - [b]5 buław, 9 kielichów, as denarów [/b] Na co powinni uważać - [b]4 denarów, 8 buław, 3 mieczy [/b] CO powinni robić, żeby być razem szczęśliwi - [b]paź kielichów, 6 mieczy, 7 pucharów [/b] Zaraz zrobię interpretację, ale podoba mi się :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się