marzenie

(66 wyników)
  • "Polska naszych marzeń" - to tytuł książki prezesa PiS Jarosława Kaczyńskiego, która ukaże się w przyszłym tygodniu. Jak dowiedziała się PAP Kaczyński pisze w niej o polityce, politykach i swojej wizji Polski. Kaczyński przedstawi w książce m.in. swoją ocenę niektórych polityków. Napisze też jaką widzi przyszłość dla Polski i o przyszłości polskiej polityki. Według informatorów PAP Kaczyński pisał książkę od dłuższego czasu. www.youtube.com/watch?v=HCXIGJ9y9rk&feature=related Prezes mys...
  • Być zdrową, założyć rodzinę, mieć więcej czasu na zakupy czy skorzystać z porady wizażysty i stylisty? Nasze marzenia. Czym byłoby życie bez pragnień i dążenia do ich realizacji? Nieciekawe, puste, choć może czasem i łatwiejsze, gdyż nie wszystkie marzenia da się zrealizować... kobieta.interia.pl/wiadomosc-dnia/news/marzenia-statystycznej-polki,1195768
  • Czołem:) W roku 1937 powstał polski film fabularny pt. "O czym marzą kobiety". Filmu nie widziałem, ale jak wynika z opisu - kobiety wtedy marzyły o diamentach i miłości... Obecnie OBOP przeprowadził ankiete pod hasłem "Marzenia Polek". I oto co wyszło: "Polki w większości są zgodne w kwestii urlopu. 61 proc. marzy o wakacjach na plaży. Trudniej o zgodność co do wyboru miejsca: 39 proc. marzy o wyjeździe za granicę do egzotycznego kraju, ale 29 proc. wolałaby spędzić waka...
  • co Wy na to?:S wyborcza.pl/1,75248,11363687,Wegierscy_neofaszysci__Milczaca_przysiega_w_centrum.html
  • Nie będzie o szydełkowaniu, wymianie uszczelki pod głowicą, instalacji gazowej, czy grzewczej. Ani o tym, o czym marzy dziewczyna, gdy dorastać zaczyna...choć i takie się znajdą :))) Ciekaw jestem, jakie są Wasze marzenia ? Szczególnie te niespełnione. Mogą być też takie odjechane, z kosmosu...cokolwiek podpowie fantazja. Czytając zapiski na tym i na innym forum zauważyłem, że jesień zapanowała nie tylko wokół, ale przede wszystkim w nas. Zmieńmy to. Moje propozycje... chciałbym: po...
  • Młodzi często myślą, że "zdobędą świat". Maja marzenia, że będą tworzyć muzykę, malować, kręcić filmy, zostaną archeologami w stylu Indiany czy Lary Croft. Pielegnują to w sobie. Myślę, że wiele starszych osób też tak miało. Uśmiecham się teraz na te wspomnienia. Zmieniły się priorytety, można powiedzieć, że rozbiły się o rzeczywistość. Uśmiecham się też, gdy słyszę o takich doniosłych planach młodych ludzi. Z wrednym uśmiechem pobłażającego wywyższenia. Naprawdę wrednie. Jak mi ...
  • Tak mi się nasunęło po wymianie paru słów ze skielą co do tego wątku w Playboyu. Zostawmy już w tym wątku kwestię pozowania nago i co wypada, a co nie, a zajmijmy się pytaniem: Czy powinniśmy rezygnować z marzeń, żeby uspokoić rodziców? Inaczej: czy powinnismy dbać o zdrowie nerwoer rodziców kosztem swoich marzeń? Weźmy taki przykład: dziewczyna marzy o zwiedzeniu krajów arabskich. Chłopak chce skakac ze spadochronem albo latać na szybowcach. Ich rodzice będą się o nich martwić. Po...
  • Marzenia(41)

jako mały szkrab uwielbiałem gapić się w niebo. Jak jeszcze leciał samolot to był całkowity odjazd. Marzyłem o dalekich podróżach i o tym by zostać ratownikiem ;) Ostatniej jesieni zdarzyło mi sie leżeć na łączce i oddać się swojemu ulubionemu zajęciu. Wtedy to właśnie zauważyłem dwa listki które sobie figlowały :)) Marzymy o miłości i rzeczach materialnych. One pozwalają szary świat zamienić w zaczarowany. Są naszym skarbem którego nikt nam nie może odebrać. O czym marzycie mili s...
  • Jakie są wasze niespełnione marzenia... A w ogóle macie takie???? Tak jakoś ostatnio wokół mnie ludzie koło 35tki, mówią ze im się wszystkie marzenia pospełniały, to możliwe??/
  • zdarzyło wam sie kiesyś, że bardzo długo na coś czekaliści, zależalo wam na tym, zasypaliście z uśmiechem na ustach myśląc o tym... po dlugim oczekiwaniu - wasze marzenie się spełniło i nagle odczuwacie ogromne rozczarowanie, pustkę, zdajecie sobie sprawę że to wcale nie bylo warte zachodu?
  • warto zobaczyc ten filmik.....:S www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SnGHcfqGxqw
  • Rząd rozważa kolejną obniżkę naszej składki emerytalnej wpłacanej do OFE. Chciałby też zabrać do ZUS ponad 100 mld zł, które OFE zainwestowały w obligacje skarbowe Mimo urzędowego optymizmu ekipa Donalda Tuska obawia się znaczącego wzrostu deficytu budżetowego i kosztów obsługi długu publicznego. wyborcza.pl/1,75478,13668967,Kasa_w_OFE_znowu_kusi.html#BoxSlotIIMT#ixzz2PNWDOXDf ..ad tytuł - [b]kocham[/b] to, gdy władza tak otwarcie identyfikuje się z maluczkimi :P :P
  • Hamaczek, aperitif, może być jakiś grill z obsługą, podusia i pledzik. Czy ja mam wygórowane marzenia? Wy też macie lenia, bo widzę wielu czytających, a wpisów jak na lekarstwo.
  • Kreta to wyspa, która jest celem wypraw turystycznych coraz większej liczby Polaków. Jest dla nich często spełnieniem wakacyjnych marzeń. Jak bardzo potrafią się one rozmijać z rzeczywistością opisał nasz Internauta Jacek z Wrocławia. www.dziennik.pl/podroze/relacje/article233468/Marzysz_o_Krecie_Lepiej_daj_sobie_spokoj.html
  • zaczęłam oszczędzać na mój samochód marzeń....ba, w totolotka nawet grywam...a tu taka wiadomość: no nic, tylko się zapłakać.....:( Audi wprowadzi do sprzedaży specjalną edycję sportowego modelu TT i jak informuje niemiecki producent będzie to edycja kończąca produkcję auta. Unikalny, limitowany pakiet dostępny będzie zarówno dla wersji coupe i roadster. mojeauto.pl, Autoweek/ 2006-02-10 15:06 Audi TT Special Edition 2006 pojawi się w sprzedaży wiosną br. w liczbie 99 sztuk ...
  • Ponad ośmiu na dziesięciu Polaków byłoby gotowych całkowicie się przekwalifikować, by dostać pracę lub zmienić ją na lepszą. Młodzi ludzie wchodzący teraz na rynek pracy muszą się przygotować, że w trakcie swej kariery zawodowej będą musieli co najmniej siedmio-, ośmiokrotnie zmieniać zawód – prognozują od kilku lat doradcy personalni w Europie. Przewidywania ich kolegów w USA idą jeszcze dalej; nie osiem, a nawet kilkanaście razy trzeba będzie zmieniać zawód. Ten trend potwier...
  • Witam Was,jestem tu po raz pierwszy ....nie moge spać:).....bo myslę.Zastanawiam się nad tym czy jestem "głupia"bo chcę czegos co nie mam....bo moge marzyc, tańczyć....uwielbiam tańczyć:)irlandzkie brzmienia.Mówie Wam....ta pasja jak sie słyszy ta muzykę....błysk w oczach....zielono i stokrotki:)...czytałam watek o deszczu....JAK JA KOCHAM DESZCZ:)...i włosy tak ładnie pachna póxniej:) Nie chce przestać marzyć.Można prawda? dzisiaj jest wszystko możliwe , nawet marzenia zanikają.....
  • Chyba każda dziewczynka marzy o domku dla lalek. Takim z kilkoma ślicznymi pokojami, łazienką i doskonale wyposażoną kuchnią. Marzyły o zabawie, której oddadzą się z koleżankami, urządzając ich dom, wymyślając historie z życia lalek. www.domosfera.pl/wnetrza/1,93227,12117211,Domek_dla_lalek.html Mialam domek:-) Sama zbudowalam z ...kilku pudelek po butach:-)
  • "Dzień pogania noc świtem purpurowym Ty jak czarny kot kończysz łowy Nic mi do twych zdrad chociaż dziwi że Ich gorzkawy smak ciągle kusi Cię A gdy patrzę tak śmiejesz się Nic mi do twych zdrad ale wiem Choć papierków po cukierkach tu i ówdzie ślad Marzy Ci się bombonierka taka jak ja Niby nic a jednak zerkasz jak się dostać do pudełka Odkryć tajemnice słodką delikatnie zdjąć złotko Choć papierków po cukierkach ślad i tam i tu Marzy Ci się bombonierka istny cud Żeby tak nasy...
  • Chciałbym mieć ranczo jak bohaterka Pożegnania z Afryką....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się