Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      marzenie

marzenie

(28 wyników)
    • Poza Monster High ;) Przygotowujemy się do urodzin córki i wszyscy zaczynają pytać, co chciałaby dostać- podsuńcie kilka pomysłów :)
    • Mamy 5,6-letnich dziewczynek - doradżcie! Chcę zrobić niespodziankę bratanicy /nie będę pytać jej rodziców/. Nie chce kupować ubranek. Dziewczynka ma 5,5 roku. Jest bardzo bystra, ma dobrą pamięć, lubi plastykę, muzykę, ostatnio tańce (wpływ Tańca z gwiadami oczywiście)- chodzi na zajęcia zepołu tanecznego. Wiem, że zbiera wszystko co ma nadruk z Witch, ale ma już tego wszystkiego chyba zbyt wiele. W każdym razie - co Wy kupujecie swoim pociechom, o czym one piszą w listach do ś...
    • doradźcie proszę- wszedzie pełno tych maszyn za grosze ale chciała bym kupić jakąś sprawdzoną-koszt max 100zł myślę żeby syn mógł sobie poszyć trochę a nie kilka razy się pobawić i do śmietnika jakie macie doświadczenia??
    • Zaczne pierwsza- mam skromne marzenia- Jane Carrera Pro, full wypas. Widzialam fotki w-elli i strasznie sie zakochalam :-). Kupimy taki dla naszego drugiego Malenstwa, choc pewnie przez dwa lata wiele sie zmieni. Z tych dla starszych dzieci to VIT bebe confort. a jezdzimy obecnie chicco caddy, najpiekniejszy kolor extreme :_) pozdr. Asia
    • takie lozeczko dla mojej corci :)! www.next.co.uk/shopping/homeware/childrensbedlinen/9/2 uda mi sie takie gdzies kupic? a moze gdzies zamowic?tylko gdzie? myslalam o stolarzu ale to lozeczko jest chyba metalowe
    • Poszukuję prezentu dla trzylatki, chcę wydać do stu złotych, poradźcie. Mam półtoraroczniaczkę i znam jej potrzeby ale co chciałaby dostać trzylatka nie mam pojęcia...w grę wchodzą jakies zabwki, bo ostatnio jak dostała ciuszki, to wywaliła wszystkie z torby i z rozbrajającą minka zapytała: "dobra, a gdzie jakaś zabawka" no to obiecałam, ze następnym razem będzie:)
    • Zgadzam się z listą i popieram ją, wątpliwości budzą tylko te podziały wiekowe - ale kwestia indywidualnego rozwoju dziecka.
    • Czy znane wam dziewczynki bawią sie Lego City np remizą albo komisariatem. Mija córka marzy właśnie o tych zestawach a także o samolocie i domku rodzinnym Lego Creator i jestem troche w kropce, nie wiem czy to chwilowe widzimisie i zaraz wróci do np. pet shopów a wydatek niemały, czy to normalna tendencja wsród dziewczynek. Podzielcie się spostrzeżeniami.
    • Czapeczka z daszkiem to teraz podstawa przy takim Słońcu.
    • Wózek moich marzeń którego nie mogę znaleść powinien mieć 1. Cztery duże pompowane koła łatwiej taki pchać po każdej nawierzchni i przednie powinny być skrętne 2. powinien być dwufunkcyjny gondola i spacerówka (ewentualnie i fotelik) 3. budka obszerna chroniąca od deszczu i wiatruz wizjerem plus folia przeciwdeszczowa 4. rączka przekładana z regulowaną wysokością 5 powinien się skłądać na bardzo malutki żeby było go łatwo przewieść w małym aucie(parasolka) 6. całość materiału p...
    • Intensywnie rozglądam się za wózkiem dla maleństwa, ale tracę już wiarę w połączenie moich oczekiwań z rzeczywistą ofertą sklepów. Poszukuję wózka 2 w 1 czyli stelaz z głębokim i ze spacerówką, na grubych "terenowych" kołach, z przekładaną rączką. Zalezy mi na tym, aby wózek byl maksymalnie lekki i zwrotny, a do tego łatwo i płasko składal się do bagaznika samochodu. Czy istnieją takie wózki i można je nabyć za cenę nieprzekraczającą 1500 zł??? Czy w ogóle nie istnieją albo tylko ...
    • i dlatego zwracam się do Was prośbą: podzielcie się proszę informacją w jakich nosidłach (takich do noszenia na sobie) Wasze dzieciaczki czuły się dobrze? Które są ,,super'' wygodne''? Bo ja już straciłam orientację. Szukam od dłuższego czasu nosidła dla mojego 5-miesięcznego dziecka (8 kg). Szukałam w Allegro , ale na pierwszy rzut oka nie wydają się idealne. Nie chcę turystycznego, na stelarzu tylko takiego ,,normalnego'', by dziecko gdy zaśnie mogło oprzeć o coś główkę, miało ...
    • Zastanawia mnei fenomen tych zabawek. Malych , rozowych, plastikowych i kiczowatych potworkow. Moja corka ma teraz 3 lata, moze niedlugo tez takie bedzei chciala. Teraz twierdze ze bede ja przekonywac ze to kicz i uczyc dobrego smaku ale zakladam ze nie uda mi sie jej przekonac. Czy Wy same kupujecie dzieciom te zabawki czy kupujecie dlatego ze bardzo chca. Wybaczcie ale sa przeciez ladniejsze rzeczy do zabawy. Pomijam ceny tych zabawek, dis o malo nei padlam jak zobaczylam interaktywnego k...
    • Chciałabym taką parasolkę: Dużą i szeroką (nie jak Chicco Ponee bo to maleństwo). Z całą rączką a nie dwoma oddzielnymi. Z regulowaną rączką (duży tata). To jest podstawa i tego bezskutecznie szukam. Bliska ideału jest Inglesina Max Rain czy jakoś tak ale ma nieregulowaną rączkę. Za to ma fajny daszek i osłonę przeciwdeszczową w daszku co jest fajne bo nie trzeba jej utykać nie wiadomo gdzie. No i jeszcze żeby był lekki i żeby się lekko składał. Ktoś widział, ktoś zna??? ...
    • Drogie forumowiczki wreszcie nadszedł moment że spełnie swoje marzenie odnośnie zmiany kuchenki.Teraz mam starego rupcia gazówkę zwaną "Ewa" a marzy mi się gazowo - elektryczna i tu jest problem bo z braku funduszy nie stać mnie na coś ekstrawaganckiego.Chciałam coś kupić max do 1500zł zastanawiałam się nad Amicą i Mastercookiem ale byłam jak narazie w dwóch dużych sklepach i w jednym odradzili mi Amicę(podobno awaryjne) a w drugiej Mastercooka bo mają kiepskie piekarniki.Dodam ...
    • Czy ktoś miał takiego pieska? Chodzi,szczeka itp., reaguje na gwizdki. Zastanawaim się czy będzie to dobra zabawka dla 4 letniej dziewczynki. Cena ok. 140 zł. Moja Zosia bardzo marzy o takim piesku. Ale czy faktycznie za parę dni od zakupu się dziecku nie znudzi i nie będzie leżał w szafie. W zeszłym roku dostała na gwiazdkę interaktywnego kota. Wydaje mi się, że niestety prezent był nietrafiony, a kosztował grubo ponad 100 zl.
    • dostałam zamówienie na dzwig i znalazłam takie coś www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=5288974 warto? a moze polecicie coś innego? __________________ wycietezmejli.blogspot.com "Ucinam w tej chwili wymianę mejli i ustalam, że ja opieprzam, a Ty jesteś opieprzany, bo inaczej się pogubimy...sorry taki job"
    • Zastanawiam się, o czym marzą typowe sześcio-, siedmioletnie dziewczynki. :) Niestety moja na pytanie, co chciałaby dostać od Mikołaja, odpowiada "co będzie w sklepie". ;)) Macie jakieś dobre pomysły? -- That what you fear the most could meet you halfway Inny Świat
    • O czym marzą wasze sześcioletnie dziewczynki? Co planujecie kupić w prezencie świątecznym?
    • Pewnie macie coś już w planach. Chętnie poczytam, może mi się coś nasunie, bo już pomysłów brak, a i córeczka jak na razie nie ma jakichś szczególnych marzeń. A to już czas zacząć rozglądać się za prezentami...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się