mega

(42 wyniki)
  • Mój prawie sześciolatek marzy o statku pirackim. Po poszukiwaniach stwierdziłam, ze całkiem dobrze wyglądają te z mega blocks, ale nie ma zbyt wielu opinii na ten temat. W jednym wątku pojawił sie statek z Piotrusia Pana, ale znalazlam tylko bardzo małe zdjęcia i jedną opinię... Jeżeli macie dobre doświadczenia z innymi statkami pirackimi (dla dosyc dużego bądź co bądź dziecka) to będę wdzieczna za rady i opinie.
  • Proszę o radę co wybrac na prezent dla 6 latka.Klocki magnetyczne MAGNEXT mega bloks takie 160 elementów czy remizę lego city. Syn lubi tworzyc różne konstrukcje i te mega bloksy wydają mi się ciekawe. Nie widziałam ich jednak na żywo.Wiecie może jak duże są te elementy?? Mam jeszcze 2 latka i boję się że może połknąc Czy do klocków jest książeczka z instrukcjami jak w zestawach lego?
  • no wlasnie ktore beda najbardziej odpowiednie dla 3 latka. szukam fajnych niedrogich klockow. widzialam np takie wadera allegro.pl/wader-klocki-mini-blocks-w-kartonie-41360-i1556720065.html tych mega nie moglam znalezc a moze te klocki Jixin?
  • chodzi mi o ubrania dla dzieci. czy warto takie paki kupować, jeśli tak to czy macie sprawdzonych sprzedających?
  • jw. zastanawiam się nad typowo "damskimi" klockami. mam sporo duplo i zastanawiam się czy do siebie pasują?
  • Dzien dobry, Czy wasze dzieci maja moze klocki Mega Bloks Smurfs? Widze kilka fajnych zestawow na allegro i zastanawiam sie nad kupnem. Czy te klocki w rzevxywistosci tez sa takie lafme? Jak z jakoscia? I pytanie zasadnicze - czy pasuja do duplo?
  • Jaś po obejrzeniu reklamy telewizyjnej zamarzył o takim zestawie: esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=2297 Ma już kolejkę z serii Tomek i przyjaciele, ma garaż Wadera, ale... same wiecie Poradzcie, czy ten zestaw jest wart swej ceny? Czy elementy są trwałe? Jak to wygląda na żywo?
  • chce kupic mojej corce klocki mega bloks ale mam pytanie czy do mega bloks maxi od 1-5 pasuja mega bloks z serii blocks buddies, takie rozne ludziki i figurki? czy mozna je laczyc? pisalam maila do sklepu internetowego, ale bez odpowiedzi, a jest to spory wydatek i nie cce kupowac czego do czego nie bede mogla dokupywac czesci:)
  • Pomozcie. Szukam butow na spacery z dzieckiem. Zimno mi strasznie w stopy. OKRUTNIE. Chcialabym aby były wysokie - conajmniej do polowy lydki, plaskie, raczej sportowe, góra moze byc z ortalionu, ocieplone najlepiej wełną, zadne tam teki, sympateksy i inne w ktorych mi zimno. Kiedys kupilam w deichmanie za 80 zl, brzydkie jak nie wiem co ale nigdy nie mialam cieplejszych butow. Teraz chcialabym aby były przynajmniej ciut ładne. gdzie znajde cos ciekawego? Moze mozecie polecic konkretny ...
  • Pilnie potrzebuję informacji: gdzie i za ile kupujecie "mega-paki" Pampers? Podobno "wychodzą" o wiele taniej niż w "normalnych" paczkach. Mój mąż jest dzisiaj w Warszawie i mógłby poratować naszą kieszeń. A mieszkamy dalekooooooooo ! :) Dzięki
  • Dziewczyny, jakis czas temu (ok 2 tygodni) trafilam w necie na bardzo tani sklep z klockami lego wszystkich serii. Prosta grafika - biale tlo, na gorze zielone kategorie wyboru etc. Z tego co kojarze, to osoba ta tez sprzedaje na allegro, ale nie pamietam nicka (nie jest to berpo). W sklepie dzial z promocjami. Niestety ktos sie dorwal mi do kompa i wyczyscil historie. Teraz wpisujac w googlach nie moge tego znalezc. Na pierwszych ilus tam pozycjach wyswietlaja mi sie ceneo i podobne rzeczy....
  • Oprócz resztek letnich powyciągali rzeczy jesienno-zimowe chyba ze starych kolekcji. Nie jest to moze ósmy cud świata, ale mozna coś ciekawego wybrać, a ceny są niesamowite od 4,90. Kupiłam młodej na 140 czarny dzianinowy sweter rozpinany na zamek z półgolfem, ze wstawkami ze srebrnej włóczki za 4,90. Jakaś kobitka mnie ubiegła i kupiła ostatnią kurteczkę zimową: piękną biodrówkę z paskiem, z czarnego ortalionu za 24 zł. Jeansy chyba męskie widziałam po 9,90, reszta rzeczy po 19...
  • od dzisiaj, piszą że różne rozmiary
  • Witam; Ktoś wie, ktoś ma i powie czy ten zestaw www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27525458-27510001.html pasuje do tego www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27525455-27510001.html Dziękuję za pomoc - Paulina
  • wczoraj przypadkiem natrafiłam na tą aukcję- takiej kwoty końcowej jeszcze nie widziałam, współczuję nabywcy:) allegro.pl/110-116cm-odjazdowe-ciuszki-dla-corki-next-zara-i1224050613.html
  • www.e-ciuszki.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=190&products_id=4597 Drozyzna! Warto? Naprawde sie da odklejac, przeklejac? Ktos probowal?
  • Dziewczyny, kilka dni temu trafilam na to forum, widze ze o zabawkach i zakupach wiecie prawie wszystko! :) Chcialabym sie doradzic, moj synek ma 15 miesiecy i bardzo lubi bajke Tomek i przyjaciele. Chcielibysmy z mezem kupic mu na swieta jakas zabawke/ klocki z ta ciuchcia. Na poczatku myslalam o duplo ale wiem ze juz ich nie produkuja. Czy klocki z mega bloks beda pasowaly do zwyklych duplo (syn na roczek dostal klocki w takiej zoltej skrzynce)? Jesli tak to ktory zestaw, bo jest ich chyba ...
  • Od wczoraj (31,07,06)w Geant jest promocja na Pampersy mega paczki w cenie 46,49. Do każdej paczki jest zabawka Fisher price do wyboru. My byliśmy wieczorem i z kilku modeli do wyboru zostały zabawki do kąpieli i kubeczki- piramidki... Nie wiem czy ta promocja jest w całej Polsce. Ja mieszkam w Szczecinie. Ilość zabawek limitowana
  • Za tydzień wybieramy sie po wyprawkę dla dzieci do W-wy, bo w Lublinie strasznie mały wybór. Gdzie są w W-wie jakieś duże sklepy, koniecznie czynne w sobotę, chętnie też w niedzielę, z dużym wyborem ciuszków dla niemowlaków?Do jakich sklepów warto iść, a które omijac szerokim łukiem?W których centrach handlowych są fajne sklepy? Za rady z góry dziękuje!
  • pomóżcie, jak zawsze:), czeka mnie wybór nowego telefonu, ale chciałabym taki, co mi posłuży dłużej niż abonamentowe 2 lata, by już go potem nie zmieniać, z używanych funkcji to głównie aparat - bo pod ręką przy dzieciach, więc dobry ma być - jakość zdjęć po zrzuceniu do kompa, wytrzymały na zetknięcia z podłożem, bowiem często wylata mnie z rąk;), więcej nie używam i pewnie nie będę tych nowinek. co polecacie? do tej pory miałam Sony Ericssony, ale jakość zdjęć tych z 5 mega pixelami i...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się