Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      mega

mega

(4 wyniki)
    • Nowe "coś" nie ma ani jednej pozytywnej opinii. A ci się jak osły takie uparli żeby ludzi na siłę uszczęsliwiać;/ Normalnie jak nasi politycy ostatnio. SPARTOLILIŚCIE! I JEDNI I DRUDZY!!!!
    • Obiecujecie 21 mega, jednorazowo wysłać lub odebrać mogę 4 mega. Pytam uprzejmie - gdzie jest reszta ??? Cała moja wiedza rachunkowa bierze w łeb w tym przypadku :/ Uprzejmie proszę o wyjaśnienie niezgodności deklaracji ze stanem rzeczywistym.
    • Czy zamierzacie wprowadzić również płatną pocztę (a więc niezawodną) i czy w takim przypadku planujecie możliwość umieszczania własnych stron WWW. Mnie by interesowało min. 30 mega. Jeżeli cenowo będziecie konkurencyjni to myślę, że wielu w to wejdzie. Ja korzystam z płatnych portali ale ciągle za mało miejsca na WWW. Bo większy obszar za drogi jest pozdrawiam Perła
    • Spełniam wszystkie warunki i nic się nie dzieje. A jeszcze brutalnie mi mówi, że mogę powiększać raz na 7 dni. Napisałem maila parę dni temu, ale do tej pory nie otrzymałem odpowiedzi, więc zgłaszam się tutaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się