Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      mega

mega

(14 wyniki)
    • Poległam na całej linii. Okazało się, że nie daje sobie rady na wszystkich frontach. Miałam urodziny. Okrągłe, dołujące. i co? Cieszyłam się, bo wyszło, że maż coś organizuje. Fajnie będzie pomyślałam naiwnie. owszem wyjście było fajne ale już zorganizowanie opieki nad dziećmi w zasadzie należało do mnie. Moja wina, że metro w weekend nie kursowało jak zwykle a nie chciałam brać auta (nie lubię jeździć samochodem jak nie muszę i wszyscy to wiedzą). Zatem imprezka udana. Goście z tych f...
    • skończyły mi się moje marynowane papryczki chilli (chlip chlip :( ) i cukinnia w chilli zuzankowa (jeszcze bardziej chlip chlip :( ) w związku czym mam mega ogromny niepohamowany apetyt na coś super extra pikantnego!!!! jakieś kurczaki czy cuś w ten deseń :> poproszę o jakies propozycje :) lubicie ostre jedzenie, ze aż "gęba" piecze?? a jak tak to co lubicie jeść najbardziej?? z takich rzeczy??
    • Dziewczyny help!!! Czy mozecie poswiecic chwile na wypelnienie tej ankiety? plizzzz webankieta.pl/ankieta/woc3ai4uacra/p
    • i jak to z tego wybrnąc? żeby sie nie zakopać do końca
    • Jestem ciekawa jak byscie odebrały taka sytuacje i jak byscie zareagowały. Ja od razu pisze że uważam to za wyjatkowe chamstwo ale jestem ciekawa Wasyego zdania i reakcji . Jest sobie pewne forum ukryte gdzie zeby czytac posty i pisac trzeba miec dostęp. Forum jest o pewnych problemach zyciowych i rodzinnych. Koleżanka od pewnego czasu tam sie udziela, pisze o w/w problemach , szuka rad, wymienia poglądy, wylewa z siebie to co ja gryzie . Na innym forum (nie na emaglu akurat :) ale zbli...
    • .. przed dentystą? Sprawa jest powazna. Mam mega traume i zawsze prawie schodze na zawał jak ma isc do dentysty. Jutro mam wizyte zeby dokonczyc leczenie kanalowe ktore przerwalam UWAGA w polowie 2008 roku :( A poniewaz to cholerstwo (fleczer) sie wzial i wyplukal to sila rzeczy musze isc, tym bardziej ze posmak lekarstwa czuje.. Gorzej ze mna jak z dzieckiem jesli o ta działke chodzi. Dalabym sobie zrobic pincet zastrzykow z pyrlginy i 100 razy pobrac krew no ale dentysty bym ...
    • zalozylam ten watek na forum "bankowosc internetowa" ale tam to wiatr hula i nikt nie odpowiada a ja niecierpliwa jestem :) Króciutko opisze sytuację: Jestem [niestety jeszcze :/] klientka "cudownego" banku INTELIGO od ok 10 lat, zawsze regularnie wplacane tam bylo wynagrodzenie za prace (wyzsze niz srednia krajowa), limit debetu malenki bo do 300 zł (wiekszego nie chcialam chociaz byłam namawiana). Kiedy w wyniku pomylki w pracy przez 1 (słownie : jeden!) miesiąc pensja poszla na i...
    • A jakis czad przepis na tort (LATWY BLAGAM) albo ciacho jakis fajne na urodziny coreczki? Dodam, ze dla malych zamowilismy, ale rodzicow ja podejmuje i kurka siwa to sa...Hiszpanie, nie wszystko im pasi:-) Rzuccie jakims przepisem albo linkiem, please.
    • wkurwa!!!!!!!!!!!! znowu oblałam prawko:(
    • jestem wstrząśnieta obrazkiem jaki mam wokół siebie- normalnie burdel na kółkach-zapuszciłam te moje mieszkanie- dizs dziec oddany do dzidków wiec jest sposobnośc by ogarnąc ten przybytek syfiarstwa. Wszystko przes permamentny stan sennosci ciązowej a co za tym idzie niecheć do porządków. Ale juz chyba czas cóś z tym zrobic-choć najchcetniej poszłąbym spac. Dajcie kopa i pocieszcie ze nie jestem sama ...
    • chciałam przestrzec przed "linea" bo moja mama przytyła 2 kg. A dodatkowo chciałam was oświadczyć,że w czwartek idę do poradni metabolicznej,czyli inaczej otyłości :)) Czekałam na tę wizytę ponad 4 miesiące,Jutro odbieram wyniki badań. No jestem ciekawa jaką dietę mi zapiszą. No jedynie,że się okaże że jednak tę cukrzycę mam,ale to chyba wątpliwe,że pojawiła się tak nagle?No chyba,że to prawda,że po ciąży wszystkie "choroby" wychodzą na jaw.Zresztą podobno u niektórych kobiet poja...
    • Jako ze zdarza mi sie rzadko podgryzac- dziasła mnie potem bola i widze te miliardy kalorii :) Ale wpadły mi w oko te LAYS Strong. Czy któras jadła i moze potwierdzić czy faktycznie sa takie mega mega ostre? Bo lubie ostre :)
    • Czy ktoś posiada w wersji "sztuczna skóra" takowy fotel (worek sako) w domu ? Jeśli tak, to jak to się sprawdza i czy nie klei się ta derma do tyłka i innych części ciała ? Chciałam sobie sprawić po świętach, ale muszę mieć łatwe do utrzymania w czystości, więc z zwykłego materiału odpada, a ta sztuczna skóra nie wiem jaka jest w użytkowaniu. [img]https://www.pufoteka.pl/allegro/foto/DSC_4945.jpg[/img]
    • lubie sobie czasem poogladać FTV. POpatrzec na ciuch i pomyslec co bym mogła mieć (gdyby kasa i figura pozwalały) Zauważyłam ostatnio cos dziwnego. Te wszystkie modelki jakieś takie wygiete do tyłu chodzą. Tak jakby sie miały za chwile przewrócić na plecy. O co kaman? Teraz tak trzeba chodzić być trendi i szyk? A ponadto ich wyraz twarzy to połaczenie mega wscieku z mam cie w dupie świecie. Ja rozumiem że nie ma sie z czego cieszyć ale skoro maja prezentować ubrania to choc nikły cień...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się