mega

(7 wyników)
  • nie wiem czy inne użytkowniczki tej "szmaty" podzielą moją opinie, ale ja jestem mega rozczarowana. właśnie dostałam paczkę. to nie jest wkłądka, to jest po prostu kawał dwóch szmat. nie trzyma się na siedzisku, zjeżdża. wyrzucone w błoto pieniądze. nie jest to warte nawet 20-30zł, nie wspominając o 138 (cena z przesyłką). tym, które się nad tym zastanawiały odradzam, będziecie rozczarowane.
  • Mamy ten właśnie fotelik i nie mieści się w nim nasze niespełna 4 miesięczne dziecko. I w ogole wydaje mi się że dziecku jest mega nie wygodnie. Mała jest w niego jakby wciśnięta bardzo sztywne naramienniki wciskają jej się w brodę a główka mocno zjeżdża jej w dół. Ale i tak najgorsze są te krótkie pasy moim zdaniem za krótkie, bo gdy wsadzamy córkę w kombinezonie pasy są na maxa naciągnięte a mamy problem z jej zapięciem. Gdy wyciągamy wkładkę dla najmniejszych dzieci dziecko się w ogóle zap...
  • Myśle nad peg perego atlantico, a może macie jakieś sprawdzone?>? Chodzi mi żeby było bardzo szeroko i bardzo wysoko. Bo niestety moja córcia jest duża ponad 10kg i chce już kupić duży wózek największy jaki możliwy. Obojętni ejak afirma tylko żeby był duży. Z góry dziękuje za odpowiedzi.Pozdrawiam
  • -- chcę kupić wózek MUTSY. Każda obiektywna opinia mile widziana. To kupa kasy i chcę ją porządnie zainwestować. Dziękuje
  • Adaptery miałam w zestawie, a fotelik kupiłam nowy w USA - adaptery są specjalnie też do tego fotelika. I mam mega problem. Wkłada się fotelik i wyjmuje fatalnie. Może rzeczywiście się to po czasie rozchodzi, ale w poprzednim wózku nie miałam tego problemu a tu mam. Mój poprzedni wózek był nowy, adaptery nowe i fotelik też. Teraz Cameleon używany, adaptery też, fotelik nowy... Już zaczął trochę lepiej chodzić, ale nie wyobrażam sobie szarpania się z nim z dzieckiem w foteliku... Czy Wy...
  • pomóżcie,który lepszy i praktyczniejszy,wygodniejszy...dziecko ma 10 miesięcy
  • Bardzo proszę o pomoc mamy, które miały wózek mikado oxford trójkołowy. Jestem z Wrocławia i w żadnym sklepie nie spotkałam tego modelu, więc nawet nie wiem jak wygląda na żywo. Napiszcie proszę na temat jakości wykonania, czy dobrze się prowadzi i czy łatwo się go rozkłada (mieszkan w bloku bez windy i mam plan żeby rozkładać go i na górę wnosić tylko gondolę, a resztę zostawiać w samochodzie).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się