mega

(4 wyniki)
  • Kurczę,nerwy mnie zjadają.Mam bardzo ważny egzamin w sobotę,już od tygodnia boli mnie żołądek,od wczoraj jestem sztywna normalnie:/Uczę się po całych dniach, a i tak nie wszystko przerobiłam:/Macie jakieś sposoby na stres? (poza urżnięciem, na które chwilowo nie mogę sobie pozwolić)
  • czy są tu tak starzy obywatele co by pamietali hity italo disco w latach 80-tych?:) audycje Bogdana Fabiańskiego "SŁuchajmy razem", piątek koło 22 chyba i nagrywanko na płytki to jest na kasety pełniace wówczas role CD:) mega mixy, maxi mixy Radiorama Silver Pozzoli Bruce and Bongo Den Harrow ostatnio wgrałem sobie fure tego na mp3 i przezywam podróż sentymentalną:)
  • [sonda=Czy zrobiłeś/łaś już własną sondę?] [*]Tak i jestem bardzo zadowolony/a [*]Tak, ale nie jestem do końca zadowolony/a i walnę w tym tygodniu jeszcze kilka [*]Who the fuck is sonda? [*]Trudno powiedzieć [*]Barcelona wygra dziś z Chelsea [/sonda]
  • tak własnie sie to odbyło dziś, oprócz Loeba był jego kolega z ekipy Dani Sordo przybyłem na tyle pozno ze zastałem widok pt "ludzie ludzie wszedzie ludzie" i marne szanse na przylukanie na zywca ino z telebimu i to tez przy wyciagniecu na max swoich dumnych 178 w kapeluszu potem sie przerzedziło i mozna było fotek nawet pocykac oraz obcowac wizualnie z geniuszem kierownicy z odległosci bliskiej przez caly czas były piekne dzwieki ryczących cytryn wrc i smród palonych gum mmrrrr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się