-
Pani Doktor na wstępie chcę podziękować za cenne rady, które mi Pani do tej pory udzieliła. Moja 4 letnia alergiczka natychmiast po zakończeniu 1 dawki Bronchovaxom totalnie się rozchorowała (prawdopodobnie parakrztusiec, krztusiec w Iga wykluczony), po kolejnej dawce Bronchovaxom i 2 dniach w przedszkolu kolejna infekcja z cięzkim ropnym katarem(po raz 2 w życiu) potwornie zaflegmiona +duszność. Dzisiaj mija tydzien od początku infekcji, mała nie ma duszności, ale odkrztusza jescze sporo fl...
-
moja corka 3 dzien ma ospe,wysypana jest doslownie wszedzie,gdzie sie tylko da m.in.w buzi,miejsca intymne,palce,powieki,w ogole to cala twarz i cale cialo,strasznie to przechodzi,cala noc plakala bo swedzi ja okropnie,smaruje gencjana,daje calcium,mala wyglada jak z marsa,mam pyt.czy sa jakies powiklania po ospie i jak pomoc dziecku bardziej.dziekuje za rady
-
od 14 dni podaje synkowi 7 lat Bioaron C i pisze na butelce żeby podawać przez 14 dni a ja kupiłam jakąś mega butelke i zostało mi jeszcze jakieś 1\4 butelki moge mu podać do końca czy już nie podawać tej reszty ?????
-
Słyszałam, że podczas ząbkowania dzieci moga pokasływać, ale
chciałam się dowiedzieć czy faktycznie tak może być... Moja córka
strasznie się ślini, byłam z nią u pediatry, która stwierdziła, że
Zuzia jest zdrowa i lada moment wyjdą jej zęby..., ale ten kaszelek
mnie mimo wszystko niepokoi...starsza nie pokasływała w czasie
ząbkowania;(;( Dodam, że kaszelek jest taki róznorodny (mokrawy,
czasem suchy), ale szczególnie się nasili jak córka jest mega
najedzona, wtedy ta ślina aż je...