Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      mega

mega

(7 wyników)
    • Kiedyś ktoś wrzucał linka foty na której był johny deep w starganych pogniecionych trzewikach, które sa teraz bardzo modne- wrzucajcie zdjecia z podobnych stylizacji bo własnie kupiłam takie buciory i naprawde nieźle wyglądają :) Jeszcze niedawno bym nie uwierzyła że że kupie złachane a'la męskie buciory ;)
    • Ja rozumiem- fajna stylizacja młodej dziewczyny na słodką lolitkę i kokardka na opasce we włosach ;) Jestem bardzo tolerancyjna, jesli chodzi o ubiór innych, ale to co widziałam przez ten weekend w GH to jakaś masakra! Przeważały stare, zaniedbane kobiety w leginsach, t-shircie, z przerażającą tapetą na twarzy i infantylną kokardą na głowie. Rozumiem, że to nowy trend na LADY GAGE i te Panie chciały być Lejdi?
    • jeeest juz :)))) widzialam przed chwila, jak przywieszali plakaty w oknie wystawowym na rynku w krakowie
    • gdzie nasze wszystkie forumowiczki? tak nudno się tu zrobilo, kiedys posty tak szybko "przeskakiwały" , od niedawna wszystko w miejscu stoi nuuda ale ja nie chce stąd uciekać! same musimy to zmienić!!! wypowiadajcie się, zakładajcie nowe, ciekawe posty ...niech to forum nie zamiera tu musze powiedziec słowo do moderatorek - to wasza "praca" aby poruszyc forum, odkad się pojawiłyście niestety jest gorzej :(
    • co z czym połączyć. A więc tak: przez przypadek wyląduje jutro na sylwestrze na sali dla ok 300 osób, z mega brzydkim chłopakiem, tylko dlatego że mi było go żal, że w sylwestra byłby sam, zresztą ja też. I teraz wyszło na to, że nie wiem jak zachowywać się przy moich znajomych- że kto on jest?? I nie wiem też CO NA SIEBIE włożyć, nigdy nie byłam na czymś takim.. Mogę założyć białe spodnie, kremową bluzkę i czarne koronkowe bolerko?? Pomóżcie mi...
    • jak wam sie podobaja kolezanki - zastanawiam sie nad zakupem. Wedlug mnie wygladaja mega wygodnie w sam raz do legginsow, rurek itp
    • Wiem, ze to chyba moje setne pytanie o dzinsy, ale nie moge sie powstrzymac :) Otoz Uwaga !!! Uwaga !!! Kupilam sobie wczoraj spodnie, ktore nie zakoncza swojego zywota w szafie :) Sa to Big Stary Extra Low Rozszerzana nogawka, niskie biodrowki, lekko przetarte :D Ach :D Jestem zachwycona :))) ALE.... przydałyby sie jeszcze jedne o takim kroju. Wszedzie teraz tylko te rurki i rurki... A ja wygladam jak idiota w spodniach z waska nogawka :/ Poleccie jeszcze jakies plz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się