mega

(4 wyniki)
  • Tak jak w temacie. Mam papierek z ukończonym kursem, ale jest tak pognieciony jak bym psu z ...gardła wytargała...Próbowałam dać pod ciężkie książki i nic nie dało. Jest jeszcze jakaś szansa że ta kartka będzie w miarę prosta?
  • witam szanowne WDPD, zwracam się głównie do mieszkanek domów, bo w bloku tego się chyba nie montuje.... 3 mce temu przeprowadziliśmy się do domu i mamy tu koszmarnie twardą wodę - czajnik odkamieniam min raz w tyg. kabiny prysznicowe trzeba na bieżąco ścierać, bo inaczej szorowanie, podobnie w bateriami, sedesami, etc a jest jeszcze pralka i zmywarka....więc planuję założyć wynalazek jak w tytule, i tu pytanie czy któraś z Was może ma, używa...czy warto zainwestować, żeby mieć spokoj z sani...
  • Mam w planach kupno TOM TOM-a dla mojego taty na imieniny i zastanawiam sie z czego Wy korzystacie jeżdząc po mieście. Parę dni temu kupiłam na siebie TOM TOM-a wersję Start za CHF 160 w tzw mega promocji... , ale nie wiem czy to bylaby również mega promocja na warunki polskie ???? Z czego Wy korzystacie i jak to jakościowo/cenowo wygląda . Pozdrawiam serdecznie ze Szwajcarii , gdzie można jeszcze wciąż jeździć na nartach :)))) The fragrance always stays in the hand that...
  • Internetu(14)

Moje drogie WDPD. Niedługo kończy mi się umowa na dostarczanie internetu przez telekomunikację /Neostrada\.Zastanawiam się,czy czasem nie zrezygnować i nie przenieść się np do Polsatu/z nimi mam umowę na dostarczanie telewizji/,a może jeszcze jakiś inny operator?.Jakie macie w tym względzie doświadczenia.Którą z firm zdecydowanie odradzacie ,a którą polecacie?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się