-
Dziewczyny, mam wielki problem z moim starszym synem, ktory niestety z dnia na dzien sie poglebia.
Mlody ma 10 lat, i jego menu jest tak ograniczone ze juz chyba bardziej byc nie moze.
Je mieso, ziemniaki, ryz, kasze, makaron, chleb, mleko, jogurty (tylko wybrane bez kawalkow), jablka, surowa marchew, keczup, rosol i galaretki owocowe, czasem jajecznice ale ostatnio juz nie lubi.
I nic wiecej.
Kilka miesiecy temu fasolka, kalafior, ale teraz juz nie lubi.
Slodycze w kazdej postaci ale oc...
-
oczywiscie lenistwo nie jest wrodzone, przyszlo wraz z ciążą. Ale co zrobic
zeby mi sie chcialo tak jak mi sie nie chce? W pierwszej ciazy mialam pelno
energii , nie bylo rzeczy niewykonalnej. ehhh tak tylko marudze oczywiscie...
-
jakis zcas temu byl watek na ten temat, i teraz ponawiam temat czy macie jakies doswiadczenia nowe w temacie? Ja co jakis czas probuje cos znalesc ale albo nie mam szczescia albo sie zle do tego zabieram.
-
i nie tylko...
Mialyscie takie akcje jak ja w Wigilie? robie sobie serniczek na zimno, zwany nowojorskim i juz sie oblizuje na bozonarodzeniowa poranna kawke i ten sernik. Rano w Boze Narodzenie wyciagam dzielo a tu wielka d**a, sernik sie przelewa po formie. Oj slabo mi sie zrobilo, ale mysle trudno, moze sie cos uda jeszcze zrobic, no w kazdym razie gorzej juz nie bedzie - wbilam 2 jaja, dodalam maki, rodzynek, zmiksowalam i siup do pieca. I po godzinie wyszedl mega wielki sernik, pyszny i...
-
15 miesieczny synek zaczal miec bardzo brzydki i gesty zielony katar jakies 2 tygodnie temu. Gdy przez kilka dni nie przechodzilo poszlam do GP. Osluchowo bylo ok. lekarka wypisala recepte na antybiotyk ( Amoxicillin) i powiedziala, zeby poczekaz 3 dni i jak sie nie zacznie polepszac to mam wybrac antybiotyk i zaczac podawac. Niestety nie bylo lepiej, katar dalej zielony i kaszel tez brzydki. 4 dni temu zaczelismy podawac antybiotyk. Juz po pierwszym dniu jego podawania pojawila sie goraczka-...
-
hej czy mogłybyscie polecic mi jakis odpowiednik polskiego aviomarinu? i gdzie go kupie?i takie pyatnie.....czy po 2 godzinach jazdy autokarem bede normalnie funkcjonowac czy bede mega spiaca? jak u was jest kobitki?a wasze dzieci jak to znosza? pozdrawiam