-
Planuję kupić pierwsze klocki, chciałabym lego duplo ale są drogie, chcę je zastąpić mega bloksami, czy to dobry pomysł? Czy nie są kanciaste, czy się nie łamią itd... proszę o poradę, dziękuję.
-
Mąż po 22 wraca z pracy i ma zajechac do apteki,i musze mu powiedziec co ma kupic
Młoda dziś dostała kataru i to takiego,że nie daje rady jej odetkac nosa,meczy sie i nie może spać.Poradzcie jakies dobre kropelki. Sterimar i frida nic nie daja.
Coś co pozwoli jej spac i oddychac przez nos,bo nadomier tego ssie smoczek i jak ma oddychac buzia to sie jeszcze bardziej irytuje. Przed chwila zaczęła tez pokasływac.
Potrzebuje sprawdzonych leków :)
-
Synek przez 4 tygodnie chodził bez przerwy do przedszkola, pochwaliłam się...i złapał jaką infekcję:(:(
pierwszy raz w życiu stracił prawie głos, ma wielką chrypkę, aż rano sie rozpłakał że nie może normalnie, swoim głosem mówić. Temperatury brak, w nocy nie kaszlał, tylko nad ranem kilka razy. kataru lejącego brak, jednak coś tam w nosie siedzi, ale malutko. Głos już wczoraj wieczorem miał lekko zmieniony, ale teraz to aż dziwnie brzmi. Co robić?
Gardło go nie boli, bo wypił przed chwilą c...
-
Witam, moja 2 letnia córa od tygodnia korzysta z nocniczka, i pojawił sie problem , jak chce siusiu jest OK - sama woła o nocnik,są radości, brawa, cieszy się ale kupka to horror, ja nie mogę jej pomóc, cierpliwośc, tłumaczenie nie pomaga.Czytałam i wiem że często przy nauce "nocnikowania" pojawia się ten problem, tzw.blokada psychiczna, maluch boi się.Czym delikatnie mogę jej pomóc, tak mi jej żal, płacze, boli ja brzuszek, a nie może zrobić kupki.Co u Was poskutkowało, piszcie bo boje się j...
-
Ile czasu trwa aż lekarstwo zacznie dawać efekty? Moja córeczka od piątku wieczór bierze 2x dziennie bactrim, ma mega katar i od tego kaszle. Owszem kaszek zmienił się wczoraj na "grubszy" i bardziej wilgotny, ale ona w ogóle nie może spać :-(. Zasnęła w południe, pospała z 15 minut i obudziła się z takim kaszlem, że aż zwymiotowała; zasnęła drugi raz i to samo. Dzisiaj w nocy - pospała do 12 - atak kaszlu okropny (nie wymiotowała, bo nie miała czym, ale aż ją szarpało), kaszlała tak do 2 w n...
-
witam,
mam taki problem, otoz moj synek (prawe 21 miesiecy) od ok 2 tygodni
funduje sobie brak drzemki w ciagu dnia. Jednego dnia mu sie to
udaje, tzn wytrwa do wieczora nie przysypiajac przy kolacji. Ale
najczesciej bywa tak, ze jest mega spiacy wczesnym popoludniem,
zasypia przy obiedzie albo podczas zabawy, ja staram sie go potem
przelozyc do lozeczka, po czym on sie przebudza, jeszcze na spiaca
wstaje i zaczyna sie placz, ktory ciezko jest uspokoic. Dobrowolne
polozenie sie...