Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      mega

mega

(7 wyników)
    • ale dłuższy czas nie korzystałem z allegro, właśnie coś wylicytowałem i za cholerę nie mogę dojśc jak za to zapłacić. Porąbało ich z tym systemem płatności.
    • w sobote rano okolo 7 tankuje sobie na neste na pulawskiej. a ze jechalem z ojcem, to chcialem sie "pochwalic" jak to sie placi na neste karta. wbilem kwote, zatankowalem i... pojechalem. za magdalenka skrecam w lewo juz w krakowska i gosciu mi krzyczy, ze... wlew mam otwarty. shit! mysle. ale patrze... nie to, ze nie zakecilem kurka, ale nawet klapki nie zamknalem!!! juz mi sie nie chcialo wracac, ale niniejszym otwieram konkurs na mega- tluczka:)
    • www.youtube.com/watch?v=eTVYy_xT9CI Hey. Dawno nie słyszałem tak dobrego kawałka w wykonaniu Hey.
    • Wczoraj zostałam, drogą zanabycia, telefonik LG F3000. Radość była tym większa, że jest kilka razy lepsze menu, przejrzysty, szybki i praktyczny. O czaderskim wyglądzie nie wspomnę. Ale .... musi być jakieś ale, telefon nie posiada wśród 30 infantylnych melodyjek ani jednego dzwonka, to samo dotyczy załączonej płytki z 50 durnymi melodyjkami. Tak więc od wczoraj mam tylko wibrę, bo jest mi wstyd to coś włączać na "dzwonienie". Po przeszukaniu kilku stron z kolejnymi tysiącami MELODYJEK...
    • Od 30-go jestem szczęśliwym użytkownikiem neozdrady tp z transferem 1 Mb/s (choć z tym to jest różnie) . Dotychczas miałem net radiowy bo nie było możliwości u mnie na wsi używać neoztrady i jestem pełen podziwu dla siebie, że wytrzymałem takie otwieranie stron. Net radiowy to jest gówno do kwadratu jakby ktoś nie wiedział:))
    • od prawie 10 lat jezdze w USA. na poczatku czerwca przejechalem w Polsce 1000 km - oto kilka uwag, glownie porownawczych. drogi jakie byly takie sa - stare i dziurawe, za wyjatkiem kawalka A2 - katowice-krakow. Ilosc znakow mnie przeraza, bywaly momenty ze nie bylem w stanie ich wszystkich wylapac, szczytem byl znak koniec ograniczenia predkosci jakies 30m przed skrzyzowaniem, tylko po to aby ustanowic takie samo ograniczenie zaraz za skrzyzowaniem - sporo schumacherow musi byc w polsce. n...
    • wlasnie widzialem reklame tego autka (taka pol na pol rysowana). Kurne, tak porownujac to reklamy toyoty sa do bani, bez polotu i bez jaj, tak jak z proszkiem do prania. Albo lepiej, tak jak z "odswierzaczem do rur infrakor" - jedna z pierwszych reklam w tvp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się