Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      metabolizm

metabolizm

(5 wyników)
    • pamietam ze jeszcze przed rozpoczeciem diety czytalam post dziewczyny ktora cieszyla sie ze podczas SB ustabilizowal sie jej w koncu metabolizm. u mnie jest zupelnie na odwrot. zawsze regularnie sie wyproznialam, a odkad jestem na sb (5ty dzien) praktycznie ani raz. brzuch mam wielki i ciezki. mam ochote rzucic to wszystko w cholere i zjesc jakies owoce albo jogurt zeby to wszystko wyregulowac. co myslicie ? jest sens sie meczyc ? tez tak macie ? pozdrawiam serdecznie !
    • Buuuuuu 70 kg - od ponad tygodnia waga tyle pokazuje i ani grama mniej. W sumie - 13 kg od początku ale juz chciałam zobaczyć upragnioną 6 z przodu ale nic z tego. Waga się zatrzymała. Od 2 tg chodzę na siłownię aerobik, stosuje się do diety - stop. Pocieszcie mnie że ruszy.....
    • no cześć po przerwie... widze, że forum pełanie rocznika 89i troche mnie to przeraża. Znów wróciłam do dobrej filozofii żywienia po dosyć duzym dołku. South Beach pomogła mi wysmukleć niesamowicie - zdrowo, bez głodu i katowania się, niestety potam były swieta, potem depresja sezonoa i hopla po 2,5 mca wracam powoli w stare kształty! uwazajcie na to! jojo jest naprawdę niefajną sprawą, ale zazwyczaj samae mu pozawalamy - ja przez te 2,5 mca nieżle zasmiecałam swój organizm, jadłam nap...
    • wiem wiem sama jestem sobie winna przez wcześniejsze poczynania, bo prowadziłąm taki tryb życia że jadłam raz dziennie i to wieczorem. tak więc jedzenie trzech posiłków nie było w moim przypadku dobrym rozwiązaniem... no ale mam nadzieję że metabolizm się przestawi :-/
    • Czesc, wlasnie koncze diete kopenhaska. Zastanawiam sie teraz nad dieta poludniowych plaz, ale nie wiem czy powinnam zaczac od pierwszej czy drugiej fazy???? Przez 13 jadlam bardzo niewiele, mikroskopijne ilosci weglowodanow. Nie wiem czy jesli zaczne south beach od pierwszej, nie zaszkodze przypadkiem swojemu orgaznimowi, ktory i tak troche wycierpila. Prosze o rade.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się