Dodaj do ulubionych

Metropol, Metro, Echo... praca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 13:05
Witam,
mam pytanie, czy ktoś z Was pracuje jako dziennikarz-freelancer w tych
dziennikach (lub innych bezpłatnych)? Interesują mnie tylko kwestie finansowe
- warto? Wiem, że zaraz pojawią się informacje w stylu "Co to znaczy WARTO?",
ale mimo wszystko zadaję to pytanie. Inaczej, czy za napisany, niedługi tekst
mogę kupić płytę CD czy 5 płyt CD, czy 10 płyt CD. Może to ułatwi
odpowiedź:-). Thnx,
Ona.
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Metropol, Metro, Echo... praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 15:38
      To nie pytaj, czy warto, bo to się kojarzy ze słowami "zaangażowany w swoją
      pracę, lojalny i ofiarny pracownik", tylko pytaj, ile płacą.
      • Gość: Ona Re: Metropol, Metro, Echo... praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 17:18
        Ok:-)
    • Gość: Ona Re: Metropol, Metro, Echo... praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 07:44
      up
      Nadal bardzo proszę o konstruktywne odpowiedzi. Zależy mi na nich. Może ktoś z
      Was miał takie doświadczenia...?
      Będę w d z i ę c z n a i proszę o szybkie odpowiedzi.
      Ona.
      PS A SE lub NDz?
    • Gość: Ona Re: Metropol, Metro, Echo... praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 07:46
      Jeśli są tutaj prawdziwi freelancerzy, proszę ich o pomoc.
    • Gość: nowa Re: Metropol, Metro, Echo... praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:04
      Witam,
      w Metrze za tekst otwierajacy trójke mozesz zgarnąc ok. 300 pln, za tzn maleństwa 30 - 50 ,tak naprawde baaardzo uznaniowa kwestia. Dlatego tak trudnoo odpwiedziec ile dostaniesz tak naprawde. Powiem tak,zalezy jak bardzo jestes zdesperowana,bo jesli tak to przeciez nawet kilka stówek się przyda.
      Pozdrawiam
      • Gość: Ona Re: Metropol, Metro, Echo... praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:25
        Bardzo dziękuję!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka