ewaprosiaczek 06.03.08, 14:52 Czy ktoś był może na kampingach z euro campu lub select campu bo jestem zainteresowana wyjazdem a konkretnie do cas savio lub caorle.te mobile home są calkiem fajne , czy ktoś może powiedzieć cos na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: kempingi 06.03.08, 17:59 Cóż tu mówić... Wszystko jest jak w opisie. Jeżdżę z Eurocampem już ponad 10 lat i choć czasami zdarzały się drobne niedociągnięcia ze strony pilotów, to ogólnie nie narzekam. Byłam i w Caorle (mobilhoum), i w Ca`Savio (namiot). Zarówno namioty, jak i mobilhoumy są OK. W tym roku też jadę na Korsykę korzystając z usług Eurocampu, a i złożyłam już zamówienie na przyszły rok, jako, ze ostatnimi czasy coraz trudniej o miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia_j Re: kempingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 18:57 wybieramy się z dwulatką w okolice caorle, Cavalino. Chcielibyśmy wiedzieć czy w tamtej okolicy są plaże piaszczyste i czy woda w morzu jest czysta na tyle żeby dziecko można do niej wpuścić bez obaw. Z góry dziekujemy za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: kempingi IP: 81.219.236.* 18.03.08, 23:09 Kemping Ca Savio e-camping.net/pl/camping/280.html Odpowiedz Link Zgłoś
ddude Re: kempingi 06.04.08, 20:34 W ubiegłym roku byłem z eurocampem po raz pierwszy i przeżyłem szok po wejściu do mobil homu, wszystko dokładnie tak jak na zdjęciach w folderze, nawet te same kolory mebli i ścian. Nie do pomyslenia w kwaterach choby nad naszym morzem. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś